Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
25.4.10 22:21

kukuč holky :mavam:

člověk - no přijde mi taky že to podstatný sfouknou vždycky moc rychle — teĎ ten narychlo odjezd Tess s Nickem

jo a Kate s Davem budou ještě rychlejší :pocitac: :-(

Machalko a po Steevie s Alexem už nás asi nic zajímavýho nečeká co :think: - jsem zvědavá co vymyslí dál … fakt je to jen čekat na Jodi a Mattem, KAte s DAvem a Steev s Alexem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.4.10 22:30

Ibbu, no tak nějak. Teda aspoň mně už to nějak nepřišlo zajímavý po odjezdu Jodi s Mattem :-? Ani svatba Stevie s Alexem nebo její těhotenství mě prostě už nenadchlo. Nový postavy mi až tak k srdci nepřirostly, sympatická mi pak byla veterinářka Ingrid, ale ta tam byla stejně jen okrajově, takže jsem jen čekala na konec, co tam vymyslí :nevim: Sedmou i osmou sérii jsem viděla jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.4.10 23:14

Machalko, no moc jsi mě nepotěšila :lol:

ale co se dá dělat, každý seriál má konec a bohužel u McL mi to přijde jako hoooodně dlouhý konec, jak píšeš - Jodi s MAttem, to je napínavý jak to dopadne a pak už je vlastně původní osazenstvo krom Alexe pryč že 8-o no tak to je jak definitivní konec :cry:

jinak mi fakt přijde že ty zlomový nebo nějak napínavý okamžiky sfouknou jedním vrzem pryč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.4.10 06:33

No Machalko ani mne si nepotesila :(. Jsem teda myslela, ze tam ten Rob dostane trochu vetsi prostor kdyz ho soupli i do znelky. Ted jsme v 6. serii ze? A tou 8. to definitivne konci co? Kate nam zmizi kdy? Behem 7. serie zmizi teda i Jodi a Alex? Stevie jedina az do konce jo? No je to fakt divny, divny, divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.4.10 08:51

Holky, nechci vás děsit, to že už se to moc nelíbilo mně neznamená, že se to nebude líbit ani vám - třeba jo :-D
No Jodi se objeví v posledním díle osmé série spolu s Meg.
Alex po svatbě se Stevie (v sedmičce) zůstane jako v Argentině dělat s Nickem na nějakém kšeftíku, budou si videotelefonovat a objeví se tam pak až na utz Stevie. A pak když se těsně před porodem jakoby navždy vrací na Killarney, tak umře :roll: No zas takový postavený na palicu… holt ten herec už v tom nechtěl hrát (se mu ale ani nedivím :twisted: ).
Teď jsme v šesté sérii, možná tak třetinu šestky máme za sebou. S tou Kate a Davem mě taky naštvali, když už se konečně daj dohromady, tak jim to nevydrží :-? Dave už v tom taky nechtěl hrát, Kate jo, takže je prostě oddělili :nevim: Kate definitivně zmizí v osmé sérii, taky mi to nepřipadlo moc reálný ten důvod proč :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.4.10 14:42

Machalko myslim, ze mne se to opravdu libit nebude, protoze dneska to byla zase dobra slatanina. Jestli jsem to dobre pochopila tak Meg s Terrym mizi. Patrik se mi moc nelibi. No blbost na entou, ze z Kilarney zmizi i Alex, kdo se jako o to bude starat? No nic, scenaristi si myslej, ze jsou lidi uplne tupy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.4.10 15:01

Holky, to je fakt hrůza, co tam scénáristi vymejšlí :cert: Evidentně zase ušitý horkou jehlou, ten dnešek. Já nevim, tyhle překotný události, splácaný pátý přes devátý…vždyť už to nemá hlavu ani patu. Sice to asi dokoukám, ale už to není takové to těšení, šimrání okolo žaludku…vééélká škoda, že to takhle zničili, byl to fakt moc pěknej seriál. Měli to utnout po 5 sérii a bylo by to akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.4.10 15:07

KDyby to bylo na mně, utla bych to už tou čtvrtou sérií - jak se Tess s Nickem vzali a šlus :twisted: Už to Sallyino těhotenství a věci okolo něj mi připadlo takový telenovelní :twisted:
Dneska se Fiona předvedla jako rádobydrsňačka, co? :lol: Já furt čekám, kdy se tam objeví ta Regan :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.4.10 19:55

Jj naprosty souhlas s Machalkou i s Agathou. Je to fakt blbost, uz jen ten vyvoj postav, uplne popiraj pro co driv dejchali, vzdyt pro ne byl domov nejvic a najednou nevedi vsichni jak driv vypadnout, blbost! Ani Meg s Terrym by takhle blbe nikdy neodesli. To ted jako zije Stevie ve velkym baraku uplne sama? Taky hovadina, nechapu proc tam s ni nemuze zit Jodi i Kate. Je to cely postaveny na hlavu, driv to bylo vsechno uveritelny, ted ani nahodou. Vsimly jste se jak se pomalu sceny prenesly z pastvin a od zvirat do pokoju ke stolum a jen se neco resi, driv se taky resilo, ale pozvolna, nejak se to vyvijelo, ale ted fakt vsechno honem honem. Ale to uz se opakuju, holky vse podstatny uz bylo asi receno :). Zitra neuvidim, tak kdyztak pisnete co se delo, dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.4.10 19:58

Clovek, no třeba dneska tam byli dva koně :lol: :lol: :lol: Takže farmářské okénko si odškrtli jako splněno :twisted:
Do domu se pak přestěhuje Jodi a bude tam i Regan, takže prázdno tam nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.4.10 20:03

A to bude chudak Kate porad sama v te kuce pro strihace?
Jo s tim konem mas pravdu, uplne jsem na nej zapomnela, tak trebas zitra bude jedna ovce, alpaky si asi Tess pribalila do Argentiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.4.10 20:11

Jojo, holky, taky bych to utla někdy po svatbě Nicka a Tess..jak říkáte, je to slátanina, ale koukám dál..je to přece jenom můj relax.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.4.10 21:58
clovek píše:
Jo s tim konem mas pravdu, uplne jsem na nej zapomnela, tak trebas zitra bude jedna ovce, alpaky si asi Tess pribalila do Argentiny.
:lol: :lol: :lol:
Ke Kate přibude Tayler :wink: Ale jestli mě paměť nešálí, tak ta se objeví až na konci šestky :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.4.10 22:07

Ahoj holky, tak já to dnes po delší pauze viděla, nějak nebyl čas a musím říct, že jsem ani neměla chuť to dokoukat večer na pc. Zjišťuju, že mě McLD přestávají zajímat a je mi to moc líto, ale je to tak, jak píšete, už není na co koukat. Samé vyhrocené vztahy a někdy scény jak z thrilleru. :roll:
Měli by nám to začít dávat od prvního dílu, abysme si tu zas pěkně popovídaly, jak jim to všem sluší a jak se k sobě hodí… :-D místo abysme si zas zanadávaly, jak to poslední týdny děláme. :mrgreen:
Kdybyste některá v budoucnu zjitila, že to zas dávají, tak sem napište, třeba se zas sejdeme. :lol: Zatím koukám, ale začíná mi být líto času, který u toho strávím a to je zlé znamení. :think:
Dneska jsem byla úplně mimo, tam je za těch pár dní mé absence všechno naruby. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.4.10 22:45

Eviah, já poslední dobou vídám tak jeden, dva díly týdně a bohatě to stačí - omrknu, kde zhruba jsou a další díl zas nemusím vidět :mrgreen: Stejně venku začíná být hezky, tak škoda tvrdnout doma :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí