Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
3.5.10 14:21

Co ta Fi zas planuje, mrcha jedna… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.5.10 14:24

Jo ta Fi se mi teda nelibi, ta holka ma nejaky psychicky problem z minulosti, i ta matka okolo ni tak opatrne naslapuje, buh vi, co se z toho jeste vyvrbi......

Jo diky holky, uz si na Phila vzpominam a nepsali jste, ze bude mit pomer s Moirou? Machalko kdy uz se objevi znova Rob?

Jinac to zase docela slo, mne prijde, ze je vlastne lepsi, ze Tess s Nickem je pryc, protoze to co se delo posledni dobou okolo nich byl nesmysl na nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.5.10 19:09

Holky, ta Fiona je fakt zoufalka..
Je pravda, že teď je to trochu zase reálnější, než to, co se dělo kolem Tess a Nicka..docela se mi to zase líbí..
Ale dneska se mi nelíbilo, jak Alex zavzpomínal na Claire (to by samo o sobě bylo fajn) a Dave o ní říkal, že stála pořád v kravském lejně a že všechny Alexovi přítelkyně byly jako chlapi - takže to přehnal, Alex mu měla dát po papuli :-) že prý Fííí je jeho první ženská..podle mně je to labilní fiflenka..ale, že by mi nějak hodně vadila, to ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.5.10 20:32

Tak já dneska viděla jen prvních 20 minut, ale asi už Fiona nakecala Alexovi, že je těhotná, že? :twisted:
Clovek, pamatuješ si to výborně :palec: Matt se objeví až v posledním díle šesté série - ještě času dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.5.10 21:24

Jj uz mu to rekla, Alex byl nevyslovne stastnej, chtela bych nekdy pochopit co vede lidi k takovejhle lzim, myslim, ze to neni nerealny a ze se to deje docela bezne. Chudak Alex az to praskne.

Jonnys to fakt nerekl Dave hezky, ale podle mne to zle nemyslel, spis chtel Alexe povzbudit, uchlacholit, ale vyznelo to divne, ikdyz ruku na srdce, jak Clair tak Stevie maji urcite muzske prvky v chovani, proste v tom serialu jsou za chlapice a za holcicky byla Tess a Jodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.5.10 21:34

Clovek, no podle mě ji žene ten strach, že o Alexe přijde… taky asi do ní vrká ta matka, ne? Už zrušila jedno zasnoubení, jsou přece jen bohatá rodinka, tak třeba i proto, že by to vypadalo společensky blbě :roll: Ale tím se jí nezastávám, jen se to snažím sama aspoň trochu pochopit, je to od ní pěkná hnusárna, ale je asi fakt zoufalá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.5.10 21:41

JO, to asi Dave nemyslel špatně, kdyby se jen rozešli, tak je to v pohodě, ale vždyť Claire umřela a to by si každý dal pozor na pusu, než něco řekne..no…podle mně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.5.10 22:05

No to je jasny, ze je zoufala, zoufaly lidi delaj zoufaly veci, ale podle mne tohle jsou zrovna takovy veci, ktery se stejne vzdycky provalej, ale to jim asi v tu chvily nedochazi, kdyz neco takovyho vypustej z ust. Podle mne je stejne nejaka labilni, pusobi tak na mne od zacatku a ted je to cim dal tim vic videt.
Asi mas pravdu Jonnys, mel volit jina slova, ale je to neohrabanej Dave, co na srdci to na jazyku.

Machalko prosim te kdy se zacne neco odehravat mezi Daveem a Regan a mezi Kate a Patrikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.5.10 22:23

No podle mě tohle neudělá žena, která už dítě má nebo měla, bo by si s tímhle nezahrávala. To může napadnout snad jen bezdětnou a labilní :twisted: Však jen počkej, ještě předvede jeden pořádnej hereckej výkon :evil:
Kdy přesně ti čtyři spolu začnou randit si nepamatuju, myslím že co chvíla, můžu zkusit mrknout podrobnějc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.5.10 22:29

Dave a Regan snad zítra nebo určo tenhle týden a Kate s Patrickem budou mít rande v pondělí :wink: Jo a tenhle pátek Tess porodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.5.10 22:52

Kurnik a ja to v patek neuvidim :(. Machalko diky za info!!!!
Holky zitra taky neuvidim, jestli si nekdo vzpomenete a popisete oc slo tak budu moc rada, DIKY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.5.10 22:57

Jojo, to je náš Dave :-)
Co se týče té Fí, tak mně by taky naštvaly ty fotky, co viděla v albu..možná jsem divná, ale spíš než naštvalo, tak by mně to dost nas… :evil: protože Alex a Stevie tam vypadali opravdu zamilovaně…
Já neuvidím zítra a asi ve čtvrtek, tak kouknu na dvd..
Ale určitě písněte..ráda čtu ty romány, viď Machalko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.5.10 08:48

Dneska by měla být svatba, ale já to asi taky neuvidím, max. začátek, takže ode mě román dneska nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.5.10 11:13

Já jsem napnutá jak kšandy :mrgreen: , kdy se to s nimi zvrtne, musím přiznat, že zatím proti Fioně nic moc nemám, protože mi přijde, že Alexe opravdu miluje a dělá jednu botu za druhou spíš proto, že se bojí, že o něj přijde. I s tím těhu to zatím bylo jako výkřik zoufalství, ty fotky v albu by mě asi taky dostaly, těsně před svatbou… Jen ta její matka je jak slon v porcelánu a trochu divná, ale zas maminky rády plánují dospělým dětem život, no takže ani tam mi to zatím nepřijde podezřelé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.5.10 18:53

Ahoj holky, najde se nejaka dobra duse, ktera napise roman z dnesniho dne????? Dekuju!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí