Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
12.5.10 13:42

Tak z předchozích komentářů jsem se dočetla, že nebudou kvůli volbám.

By mě zajímalo, jestli na ty předvolební kecy někdo kouká. Jestli ČT1 neklesne sledovanost :roll:

NO aspoň doma něco udělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.5.10 13:44

Taky na to koukám, tak kvůli těm volbám nejdou už dnes a ani do konce týdne nepůjdou, ani ten příští :pocitac: Já budu mít absťáááák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
12.5.10 13:44

Čau Mavo - taky koukám jak puk, že můj oblíbený seriál neběží, piju kafe jen tak a něco mi k tomu chybí :nevim:

Máte někdo program, od kdy zase poběží? Už jsem se lekla, že je naráz konec, to by mě teda nakrklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.5.10 13:46

Holky, tak další díl AŽ 26.5… chjo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.5.10 13:47

No holky taky nejak postradam smysl voleb v TV v tuto dobu, by mne zajimalo kdo na to bude koukat, predpokladam, ze pobezi vtipne volebni spoty? Jdu zjistit kdy budou McLeodky pokracovat.

Machalko stihnem to vubec konec do zacatku prazdnin, asi tezko co? Doufam, ze je budou davat i pres leto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.5.10 13:48

Holky tak by zas mely jit 26.5., no to si teda pekne pockame :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.5.10 13:53

Clvoek, už jsem to psala :-D Jo a s těma volbama máš pravdu, v tuhle dobu jsou doma akorát důchodci, matky a nezaměstnaní :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
12.5.10 15:39

Machalko ti důchodci jsou důležití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.5.10 16:00

Holky, tak já byla nedočkavá a koukla jsem i na zítřejší a páteční díl a potom jsem se tady dozvěděla, že vlastně nevysílají..
Musel jsem dokoukat tu aféru se Stevie..je to teda děs, ale vše dobře dopadne..jako vždy..docela se mi to teď líbí..
Jo, Fiona by zasloužila…nejhorší je, že to vůbec předstírat nemusela, protože Alex by si jí vzal tak jako tak, takže je akorát za husu…ale co, za to můžou scénáristi.. :-)
Mezi Alexem a Stevií :palec: ale je mi trochu líto Fiony..
zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.5.10 16:31

Mava, já myslím, že těm důchodcům je to zrovna buřt a radši jsou v obchoďáku nebo na špacíru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.5.10 18:23

Tak ještě že jsem dneska nemohla koukat, to by mě taky naštvali. A asi tak dlouho čekat nebudu a stáhnu si to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.5.10 18:25

tak to ja to budu muset vydrzet az do toho 26 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.5.10 18:52

ahoj holky, taky mě to dneska zamrzelo, ale pokud budou dalsi dily tak je to pohoda. Docela se mi to teď hodí do „krámu“ jsem po terminu a kazdym dnem mam rodit, tak aspon o nic neprijdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.5.10 19:12

Ahoj holky,

tak já si říkám, že vůbec nekecáte a mně akorát nechodí upozornění na mejl. :cert: Takže mám dneska co dočítat, asi 6 stran :cert: :cert: No nic, aspoň si vynahradím to nedávání seriálu kvůli těm volbám. To je fakt blbý a Machalko, absťák budu mít taky, nenechám tě v tom :mrgreen:
Tak jdu dočítat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.5.10 21:05

Agatho, díky za solidaritu :lol: :mavam:

Ale musím se přiznat, že se mi to taky částečně hodí, aspoň zítra a v pátek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí