Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak z předchozích komentářů jsem se dočetla, že nebudou kvůli volbám.
By mě zajímalo, jestli na ty předvolební kecy někdo kouká. Jestli ČT1 neklesne sledovanost ![]()
NO aspoň doma něco udělám ![]()
Taky na to koukám, tak kvůli těm volbám nejdou už dnes a ani do konce týdne nepůjdou, ani ten příští
Já budu mít absťáááák ![]()
Čau Mavo - taky koukám jak puk, že můj oblíbený seriál neběží, piju kafe jen tak a něco mi k tomu chybí ![]()
Máte někdo program, od kdy zase poběží? Už jsem se lekla, že je naráz konec, to by mě teda nakrklo ![]()
No holky taky nejak postradam smysl voleb v TV v tuto dobu, by mne zajimalo kdo na to bude koukat, predpokladam, ze pobezi vtipne volebni spoty? Jdu zjistit kdy budou McLeodky pokracovat.
Machalko stihnem to vubec konec do zacatku prazdnin, asi tezko co? Doufam, ze je budou davat i pres leto.
Holky tak by zas mely jit 26.5., no to si teda pekne pockame ![]()
Clvoek, už jsem to psala
Jo a s těma volbama máš pravdu, v tuhle dobu jsou doma akorát důchodci, matky a nezaměstnaní ![]()
Holky, tak já byla nedočkavá a koukla jsem i na zítřejší a páteční díl a potom jsem se tady dozvěděla, že vlastně nevysílají..
Musel jsem dokoukat tu aféru se Stevie..je to teda děs, ale vše dobře dopadne..jako vždy..docela se mi to teď líbí..
Jo, Fiona by zasloužila…nejhorší je, že to vůbec předstírat nemusela, protože Alex by si jí vzal tak jako tak, takže je akorát za husu…ale co, za to můžou scénáristi.. ![]()
Mezi Alexem a Stevií
ale je mi trochu líto Fiony..
zatím pa
Mava, já myslím, že těm důchodcům je to zrovna buřt a radši jsou v obchoďáku nebo na špacíru ![]()
Tak ještě že jsem dneska nemohla koukat, to by mě taky naštvali. A asi tak dlouho čekat nebudu a stáhnu si to. ![]()
ahoj holky, taky mě to dneska zamrzelo, ale pokud budou dalsi dily tak je to pohoda. Docela se mi to teď hodí do „krámu“ jsem po terminu a kazdym dnem mam rodit, tak aspon o nic neprijdu:)
Ahoj holky,
tak já si říkám, že vůbec nekecáte a mně akorát nechodí upozornění na mejl.
Takže mám dneska co dočítat, asi 6 stran
No nic, aspoň si vynahradím to nedávání seriálu kvůli těm volbám. To je fakt blbý a Machalko, absťák budu mít taky, nenechám tě v tom ![]()
Tak jdu dočítat......
Agatho, díky za solidaritu
![]()
Ale musím se přiznat, že se mi to taky částečně hodí, aspoň zítra a v pátek ![]()