Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
17.5.10 20:35

Ahoj holky,

tak jak trávíte macleodovský čas? Já dneska koukala na ty spoty a to je teda síla. :roll: Už aby nám zas vrátili náš milovaný seriál.
Pobřežní hlídku jsem taky kdysi sledovala, ale teď myslím dávají ve stejný čas Stargate, ani nevím, na jakém programu, tak kouknu na to. Teda koukala jsem v pátek. Občas si pustím nějaký stažený díl z té první série MacLeodovek, moc tomu nedám, ale potěší to na duši :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.5.10 20:54

Ahojky, já po očku koukám na Zoufalky :-D Sice jsem je už viděla, ale nic lepšího pro mě jsem neobjevila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.5.10 21:13

Jedu v Zoufalkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.5.10 21:17

Jee to jsem rada, ze jste tady :). Tak ja si docela uzivam, ze nekoukam na nic a ctu si nebo lozim na netu, zrovna jsem si dneska rikala, ze uz by mi snad ani nevadilo kdyby je nedavali, stejne vim jak to dopadne a akorat je to zrout casu :). Ba ne, uz se tesim na pristi tyden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.5.10 21:30

ahojky

Agatha ma novou fotečku :pankac:

holky, no já zatím nějak nepostřehla že je ani nedávají :oops: teda chybí mi tady diskuze, díky tomu to poznám - že je to tu mrtvý :-P :mrgreen:

vždycky najdu něco jinýho co dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.5.10 21:40

Ja dneska chtela neco delat, ale pustila jsem si Zoufalky, dala jsem si kavicku a dortik a do toho mi volala kamoska, tak jsem cely Zoufalky prokecala a neudelala lautr nic, jako by davaly MacLeodovky.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.5.10 21:42

Ahoj holky, já mám obě děti nemocné, už druhý týden, takže jsem nakonec ráda, že McLD nedávají, protože malej má posunuté spaní, rozhodil si režim a místo v jednu chodí spát až po třetí :roll: , dopoledne pak chrupká do jedenácti… Už aby byli oba zdraví.
Takže já nekoukám na nic, občas pokecám v některé místní diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.5.10 13:18

Tak jsem mrkla na pobrezni hlidku a vydrzela jsem jen uvodni znelku, vic jsem fakt nedala, ten hasselhof byl tak priiiiiisernej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
19.5.10 19:43

Holky jsem netusila, ze mi mozna bude chybet vic nase McLeodi diskuse nez McLeodky samotne, ale uz se na ne tesim, je to bez nich takovy divny co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.5.10 19:54

Jo jo, jedu taky v Zoufalkach, ale u nich jeste neco delam, protoze jsem je uz videla a znam je nazpamet :wink: A najednou udelam jaksi vic prace 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.5.10 23:24

clovek - je to tak, něco těm dnům chybí a pokec na emimi je bez téhle diskuze jiný, no nevím, co budeme dělat, až to přestanou vysílat na dobro 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.5.10 05:52

Eviah tak třeba budou dávat něco jinýho, nebudem na to myslet takhle dopředu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
20.5.10 07:56

jj člověk, mám to stejně jako ty - diskuze mi chybí fakt víc než seriál …

ale mohly bysme pak povinně doma koukat od začátku a budem to tu probírat od znova :-P :mrgreen: - jakože za domácí úkol - na zítra 1.díl 1. série :lol: :lol: :lol: to by šlo ne? takovýhle milý úkoly 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.5.10 08:01

Ibbu to jsem ráda, že to ma někdo stejně :). Třebas nás pak ČT překvapí a vytáhne nám nějakou bombu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.5.10 08:49

jj ibbu, konečně prvně v životě domácí úkoly, které opravdu stojí za to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie