Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo, Leo je takovej hnusáček, já nekoukala, já už jsem si to skoukla, jak byla ta velká pauza..bude to mít rychlej spád, neboj, clovek..
Mně strašně se*rou s tím dabingem..Regan už taky mluví jiná a bude mi trochu trvat, než si zvyknu..v 7.sérii už ani radši v té znělce nejmenují dabéry, protože to stejně nemělo smysl, když je ty lidi nemluví..U Regan jmenovali Jolanu Smyčkovou a přitom už jí nějakou dobu mluvila jiná..
Měla jsem podezření,že i Jodi mluví někdo jiný, tak jeden dva díly..kolem té aféry než zmizí, ale možná se mi to jen zdálo…jsem na to fakt háklivá, když změní hlas..hlas dělá přece člověka a oni si to tam mění a střídají..za chvíli bude Vondra mluvit Stevie a Andrlová třeba Alexe, ne? Už bych se ničemu nedivila.. ![]()
Machalko mne je zatim nejak jedno, asi je to tim, ze ma minimum prostoru a takovy nezazivny scenky. Jsem fakt napnuta jak se to rozsekne, tak snad uz Stevie nebudou dlouho trapit. Poprve mam pocit, ze je skutecne nestastna a nevi kudy kam, vzdy mi prislo, ze se se vsim dokazala poprat i s tim jak to je mezi ni a Rose a ted mi fakt prijde v koncich, ted ten konec jak se potkala s Alexem byl fakt dojemnej, uplne ji to v mych ocich polidstilo. A i jsem teda moc zvedava jak to bude mezi Davem a Regan atd., atd., ale Machalko nic mi nerikej ![]()
Jo, mně taky Riley moc nesedí, je to taková vtírka..ani se mi nelíbí, nemá bradu..
Ale jinak dobrý..moc jsem si oblíbila Patrika a strašně strašně strašně postrádám Davea..
Ještěže jsou zvířata zdravá..Dave tam býval každou chvíli a teď už veterináře asi nepotřebují..
Jonnys, uplne jsem si to predstavila ten tvuj dabing
.
Taky jsem na to hodne hakliva a nemam to rada! Vzdyt s Tess to taky tak bylo, ve znelce byla Brabcova, ale nebyla to ona ani omylem, tim jsem si jista! Asi si dabingovi reziseri rikali, ze je to serial pro hloupoucky zensky, ze si toho ani nevsimnou, ze se ty hlasy menej ![]()
Asi jo, pakáž jedna režisérská..
A clovek, máš se na co těšit..jsem ráda, že i záležitost s Rose bude mít dohru, jak tu někdo psal, že už se nebudou zmiňovat o Rose, tak to mi přišlo blbý, tak jsem ráda, že tomu tak není, a že si to Rose s mamkou
vyříkají..
Rose taky bude pak mluvit někdo jinej, ale to je dobře, ona měla moc ukňouranej hlas a jak trochu dospěla, tak i hlas jí museli změnit…
kde je Ibbu??? Učí se????
Ale je fakt, že než se tam objevila, tak tam bylo takový prázdný místo, o veterináři se moc nemluvilo, myslím, že se tam jednou nebo dvakrát nějakej objevil, ale nic moc no… Dave je Dave ![]()
No právě, Ingrid tam ještě není a teď tam nikdo není..jen jednou říkali, že musí zavolat veterináře, ale jinak nic..
Machalko - máme na Rileyho stejný názor - pořád jsem nevěděla „kam s ním“
ale postupem se mi začal i líbit
(ale to už jsem tu psala)
no a ohledně toho dabingu … na chlapech jsem si toho snad nevšimla, ale Regan jsem si všimla hned a nas.alo mě to taky Jonnys ![]()
no a učím se
ale stejně sem nakukuju … a jestli to nedám, svedu to na vás a celý emimino
![]()
mmch, Machalko, že Rose ke konci taky totálně zazdili? myslím tu 8.sérii …
holky, mě pořád nejde telka
…
ještě že aspoň ten internet funguje ![]()
Ibbu, jé já si teď ani nějak nemůžu Rose v té osmičce vybavit
Moc se tam asi nevyskytovala, co? No je to taky už 2 roky, co jsem to viděla a viděla jsem to jen jednou (bohatě stačilo
). Naposled si ji vybavuju na svatbě Stevie, ale určo tam byla i pak, ne? Aspoň když Stevie čekala Alexandra ![]()
On už tam není Dave?
![]()
Já se těšila a nakonec to neviděla… holky a co se stalo s Davem? Já myslela, že ho odepíšou až později. ![]()
Eviah, ještě tam je, to jsme se bavili o budoucích dílech
Jestli sedí číslování sérií ČT s číslováním jak to měli při premiérách na Hallmarku, tak Dave už tam bude ale jen asi 9 dílů ![]()
No asi kratičkou.
Ale jsem ráda, že jsem neminula jeho odchod. (Teda ne že bych se na to těšila…)
Dave se rozhodne odletět do Keni, chviličku před odjezdem na letiště si uvědomí, že miluje Kate, na pastvině se políbí a Kate odletí s ním..taky jsem myslela, že tam bude dýl, takže mně to zastihlo nepřipravenou a moc mi tam chybí..