Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
30.5.10 19:00

Jj, různý filmy a seriály. Jsou tam kolikrát k dispozici i filmy, co jsou zrovna v kinech…třeba jsme koukali na všechny díly Ztraceni (Lost), vždycky druhej den, co vyšel poslední díl, tam byl i s titulkama.....nebo mi takhle manža nastahoval několik sérií Dr. Hause…někdy se to hodí. Platí to vždycky na měsíc, tak třeba si udělat seznam toho, co byste chtěli vidět a stahovat, abyste toho využili…Najde se tam všelicos, i český filmy, starý filmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.5.10 20:28

člověk, já tam teď třeba stahovala pohádky „do ucha“ - broučky, ty jsem si tam stáhla i jako večerníček

jsou tam i počítačový hry a programy :lol:

ale nevím jak Agatha, ale já to zaplatila za množství stažených dat — a je jedno za jak dlouho to vypotřebím :nevim: takže to mám zaplacený asi 2 měsíce, dostahovala jsem MCL, teď stahuju Chůvu :pankac: ta je úúúúžasná :huban: … jo a ještě mám asi 35 GB (průměrně tak 35 filmů )

jo a je tam hodně věcí co i lidi natočí na dvd rekordér a dají to tam - avi. formát, akorát ne každý dvd přehravač ti to přehraje, počítač ale vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
30.5.10 20:37

ibbu - a kde vlastně máš ten VIP? Já celou dobu mluvím asi (blbě) o Rapidshare. Vy to máte holky asi z jiný adresy, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.5.10 21:53

Holky ja nestacim zirat, ja jsem fakt analfabet :), ja vubec nevedela, ze takoveto veci existujou. Kazdopadne zatim nic neplatim, povedlo se mi stahnout dalsi 2 dily, nemam kam spechat, stejne na to nebude cas koukat, ale kdyz ten cas bude tak si to naramne uziju. Je to fakt pokoukanicko a jsem rada,ze to konecne uvidim od uplneho zacatku, nicmene uz se tesim na zitra co se bude dit mezi trojuhelnikem Alex/Stevie/Fiona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.5.10 22:50

Tak jsem koukla na dalsi dil a jsem hotova!!!! Uz od prvniho okamziku kdyz se Tess na sebe s Nickem poprvy podivali, no uuuuuuzasnyyyyyyy!!!!! Ten jejich odchod ze serialu se fakt nepovedl, protoze tam uz mezi nima nebyla ani jiskricka, tady to fakt teda dokazali sehrat bezvadne. Alex ze zacatku teda nic moc, machyrek, floutek… no uz se tesim na dalsi dily. Dobrou a jdu si nechat zdat o Nickovi :)))). Jsem jak nejaka nactka… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
30.5.10 22:59

Holky, já taky koukám…
Clovek, tak tebe to fakt chytlo..ty první díly mají opravdu kouzlo..
To se s tímhle nedá srovnat..
Taky se těším, až pojedu od začátku..musím rychle dokoukat, abych tě stihla nějak rozumně a mohly jsme zase diskutovat.. :-) To mně na těch mcld. taky baví, právě tahle diskuse :-)
Holky, měli jste pravdu, kdo tu říkal, že Riley bude v pohodě…úplně jsem si ho oblíbila.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
31.5.10 09:24

Už v pátek jsem s vás chtěla zeptat a pak jsem to zazdila :zed: Všimli jste si, že ty Sandřiny svatební šaty byly trochu jiný než na tý fotce s Harrym? :think: Já vím, že je to jenom detail, ale připadá mi, že těch detailů jim uniká víc a víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.5.10 11:17

Machalko, to jsem si nevšimla, ale věřím tomu..taky si myslím, že tam opomínají spoustu věcí..třeba takový detail, když Kate psala z Afriky, že slyší řev tygrů..no, to by mně omyli..nebo když Grace zemře kůň a Riley jí vychovává jiného a další díl má úplně jiného koně..atd. atd.
Až budu mít čas, tak si ten díl pustím a kouknu..jsou to břídilové..
Clovek, máš pravdu s Tess, že by nikdy neopustila DR, taky je divný, že Nick nebyl na svatbě Alexe..takové nepochopitelné věci se tam dějou…už to má pramálo společného s realitou..ale koukejme dál, aspoň můžeme diskutovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.5.10 11:29

Jj ty detaily jim urcite utikaji a proste to jak pak ty herci mizi ze serialu je hloupy, je jasny, ze je scenaristi nemuzou donutit k navratu, ale tim jak to pak napisou tak uplne poprou jejich vztah k rodne zemi, jejich vztah k pratelum a sourozencum, meli by aspon vymyslet lepsi vymluvu proc nemuzou prijet na bratrovu svatbu, otcuv pohreb, atd., atd., atd., ale to bysme po scenaristech chteli asi zazraky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
31.5.10 11:46

Jj holky, naprostej souhlas :-( Měli to radši dřív utnout…
Dnešní díl bych měla vidět :palec: Nepřijede už Rose? Nebo příští díl? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.5.10 14:18

Rose uz dorazila. Dnesni dil pro mne nic moc, ja bych uvitala kdyby se neco delo okola Davea, Kate, Patrika, ja vlastne vubec nechapu proc jako spolu jsou, nejsou. Odehraje se tam aspon neco malo nebo si jen tak z niceho nic Dave uvedomi, ze Kate miluje, aniz by tomu aspon neco malo predchazelo? Regan je tam taky jen do poctu, zatim je ta jeji role uplne o nicem. Ja moc nemusim tuhle ducharinu co tam dneska byla. Ale jinak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.5.10 14:19

Holky, dneska byl krásnej díl..hlavně ta písnička na konci..jak koukám na tu 7.sérii, tak zase tam jsou úplně jiný lidi a dneska jsem viděla zase Davea, Jodi, Regan, skoro jsem měla slzy…chybí mi tam moc..
ale teď je to taky docela dobrý..mně se to zase začalo docela líbit..
Už prostě nesmíme mít takové nároky..oni si nás rozmazlili a teď si zase musíme zvyknout na normálka seriál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
31.5.10 14:22

Clovek, tak na duchařinu si zvykni, protože ta tam ještě bude :mrgreen:

Mně se teda ten díl líbil :-D A všimli jste si té holky, jak pomáhala Kate s tou písničkou? To je Bec Lavelle, která seriálu nazpívala všechny ty úžasný písničky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.5.10 14:30

Ten jeji hlas mi byl hned povedomej, myslela jsem si to, dik za info Machalko!
Prosim te a odehraje se jeste neco okolo Davea nebo proste jen tak najednou zmizi? Rozcisnou tam nejak jeho vztah s Regan a Katin vztah s Patrikem? Uz to nevydrzim, tak mi to prozradte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
31.5.10 14:40

Clovek, neboj dočkáš se :-) Dave s Regan se rozejdou kvůli domnělé žádosti o ruku, prostě se do toho nějak zamotají - nevím, jestli to chceš do detailů :-)
Kate bude šaškovat s tím dotazníkem, podle kterého prý pozná, jestli je Patrik ten pravej. Patrik ho vyplní, jenže blbě, Dave jeho odpovědi opraví (bez Patrikova vědomí). Pak se to provalí a Kate s Patrikem to odpískají.
Pak má Dave odjet do Afriky, Kate z toho bude celá vedle (obzvlášť když ví, že Dave ten její dotazník vyplnil dobře). Ale nic mu neřekne, na rozloučenou mu dá jeho dotazník, kterej pro něj vymyslí, ale má to otevřít až v letadle. On se od holek doví, že Kate je do něj bouchlá, omrkne dotazník a vrátí se za Kate a romantickej doják a spolu odlítají do Afriky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí