Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
2.6.10 11:34
jonnys píše:
Holky, sem kdyby koukla nějaká sociální pracovnice, tak nám seberou děti :D (nějaká paní Zubatá :D )

Jonnys proc myslis, ze po nocich sledujeme romantiku z australskeho venkova :mrgreen: , treba by se pridala do diskuse … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.6.10 11:35
jonnys píše:
Clovek, tímhle tempem mně doženeš ještě u osmé série :mrgreen:
Ty fakt jedeš..
Já včera dala jen jeden!!!! díl…takže mám absťák…

Jonnys to je nahoda, ze mi to ted vychazelo, dneska budu rada, ze scihnu klasiku v 13.30 a vecer uvidime, ale vidim to blede, ale je fakt, ze kdyz neuvidim aspon jeden dil z jednicky tak mi bude asi smutno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.6.10 11:42
clovek píše:
jonnys píše:
Holky, sem kdyby koukla nějaká sociální pracovnice, tak nám seberou děti :D (nějaká paní Zubatá :D )
Jonnys proc myslis, ze po nocich sledujeme romantiku z australskeho venkova :mrgreen: , treba by se pridala do diskuse … :lol:

To je fakt, že po nocích..já už se pěknou dobu pořádně nevyspala..chodím spát tak kolem půl noci..jen včera se mi podařilo jít brzy asi v půl jedenácté, protože se dcera vzbudila a trvala na tom, abych šla spát s ní, jinak že nebude spát, tak jsem oželela mcld. a šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.6.10 13:24

Priznavam se, misto abych vytrela, tak jsem si pustila dalsi dil z jednicky :oops: . Se omlouvam, ze jsem z toho tak poblaznena, ale ja tu jednicku vidim poprvy, takze je to pro mne fakt uzasny :srdce: .
Musela jsem se smat kdyz Jodi nacapala Meg s Terrym v posteli a Terry mel diru na ponozce, vyborny je tez jak se Alex s Nickem porad spackujou a souperej.

Tak hezky pokoukanicko vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.6.10 14:15

Moc hezkej díl, akorát mně nesedí, jak Stevie furt nechce mluvit sAlexem, měli si to vyříkat už dávno… Mně připadá, že se tomu tak nějak vyhýbá.
Mezi Regan a Davem se to pomalu hroutí, co? Tak jsem koukala a už jen 5 dílů než Dave odjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.6.10 14:38

No já zas myslím, že by mohl mít Alex trochu trpělivosti, zvlášť když zjistil, že Stevie trápí, že se objevil Leo a takhle ji zkouší přes Rose.
Holky, měla jsem dneska úplně stažený žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.6.10 15:29

Ja mam taky pocit, ze Alex najednou tlaci na pilu, mohl se rozkejvat uz drive a vubec nemusel narazit na Fionu.
Taky mi bylo neprijemne kdyz Leo honil Rose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.6.10 22:26

Machalko!!!!Pomóóóc!!!!!
Omlouvám se všem, že budu trochu předbíhat, ale musím..Machalko, pamatuješ si 8.sérii? Dneska jsem koukala asi na 4.díl..Kate opravdu odešla???A co ta škaredá a drzá Sharon??? Snad tam s nima nebude? To už bych nepřežila…a ještě se snažila o Marcuse, taková děsná píp…dík…já snad nebudu z toho dneska spát… :cry: :-o :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.6.10 22:31

Jonnys, popravdě jen matně :oops: Kate je opravdu pryč a za to bych vraždila, to by Kate neudělala (nějaká ta farma pro problémové děti nebo co to bylo za nesmysl). A Sharon nebyla to Stevieina kamarádka? Tak nebude, neboj, tuším tam byla jen chvilinku, dva ,tři díly a pak šla doprč. Ale důvod už nevím :oops: Jen že to je nějaká mrška :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.6.10 07:50

Dík..s tou Kate to taky zkouleli..ach jo..už se těším, až dokoukám osmičku a začnu od začátku, to bude balzám na duši..ale už to asi nebude takový jako poprvé, protože teď už vím, jak to skončí…
Kate to ke konci moc slušelo, všimla jsem si, že měla moc hezký obočí a vlasy…a pak zmizela..to mně fakt sere..přesně tak, Kate by to nikdy neudělala..celou dobu mluví jen o farmaření, vystudovala to, byla do toho zažraná a pak z hodiny na hodinu se rozhodne takhle..ale to už jsme se divily u Tess a Nicka a Regan…je to pakárna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.6.10 08:08

Oni se všichni rozhodují tak náhle, jakoby ti herci nechtěli natočit ani díl navíc. Nebo je to pomsta scénáristů, herec oznámí, že chce skončit, tak oni zasolí jeho postavě. :mrgreen: Dělám si srandu, ale fakt jsou ty odchody stejně rychlé u postav, co se tam moc nezdržely i u těch, co tam byly dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.6.10 08:35

ahoj holky,

vy tu teda jedete 8-o :-D

člověk, koukám, že stahování se ti zalíbilo co :-P ještě že to jde a člověk může koukat … ty první série jsou fakt úúúžasný :srdce: :srdce: :srdce:

Jonnys, no to je zhovadilost ta 8 série co? a to si počkej na poslední díl, já když na něj koukala tak jsem si říkala, že jim musí nějaký díl ještě chybět, že to v jednom dílu nemůžou rozumně dokončit - můžou :evil:

a nasířili mě už Rileyho smrtí :evil: to taky nemohli Kate nechat aby byla šťastná s chlapem - pak bych jim odpustila i ten její odchod, ale takhle????

já teĎ holky nestíhám odpolední koukání, ani teda večerní na první série - snad se k tomu brzy zas dostanu -ale teď stahuju chůvu FIne a tak čumím na to - díly jsou kratší :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.6.10 08:41

Přesně tak, tu Rileyho smrt jsem taky nepochopila..to je hrůza…najdou ho? Nebo to vyšumí??? O Nickovi a Tess taky ani zmínka..Alex je teda kádr, když si odjede na celé těhotenství jeho ženy do Argentiny..bože, bože…starej Mcleod by se v hrobě obracel, kdyby viděl, že z jeho farmy je hodinový hotel, že se tam může přisrat kdo chce a ten, kdo tam má být a držet to nad vodou, tak si odejde..
zase remcám, radši končím…koukáme se stellinkou na školku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.6.10 08:45

Fakt je to celý takový šitý horkou jehlou. Však aj ta Alexova smrt, všecko odbudou naráz :-?
O Rileym to vyšumí…
Jediný, co se mi tam fakt líbilo v té osmičce je to, že Marcus a Ingrid budou ve finále spolu - hoděj se k sobě :-D Jinak fakt hrůza hrůza děs děs (aspoň co mi v hlavě uvízlo). Byla jsem z celý tý osmičky taková otrávená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.6.10 08:45

Cože? Alex bude taky v Argentině? To je nějaké odkladiště pro australské farmáře nebo co? Že nevzal Stevie s sebou… :lol: Holky, začíná to být fraška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí