Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
5.6.10 21:03

Jo, Machalko, kdyby tě to nebavilo vypisovat, tak tady je odkaz na popis jednotlivých epizod..je to tedy ve slovenštině, asi to je to samé, co sem vkládala lacenka..
 http://www.mcleodovydcery.estranky.cz/stranka/episody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.6.10 21:10

jonnys, tak teď jsem zasmutnila, když jsem viděla Meg hned na úvodní straně a pak se pobavila touto fotkou Stevie: http://www.mcleodovydcery.estranky.cz/…ie---nove/87

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.6.10 21:30

Takže Alex s Fionou se vrátili z města (prvních 5 minut jsem teda neviděla :oops: ), potkali se se Stevie. Té bylo jasný, že Alex Fioně nic neřekl. Stevie byla nakrklá a v autě se svěřila Regan. Alex pak Stevie řekl, že neměl čas si s Fionou promluvit. Fiona začala organizoat nějakou dobročinnou akci, stavila se i na DR, co holky věnují do dobročinné aukce, prohodili se Stevie pár slov, z čehož vyplyulo, že Fí s Alexem spolu mluvili, že by se Fiona mohla víc zapojit. Takže Stevie byla ještě víc nakrklá, že jí Alex prostě lže.
Mezitím se tam objevil nějakej Drew, že je prostředníkem obchodu a chce koupit od DR ovce. Jenže za nižší cenu, než se původně domluvili. Jodi s ním vyjednávala, ale pak se přiřítila Stevie (nasraná na Alexe) a Drewa vyhodila, že když nedrží slovo, tak ať táhne. Drew sháněl ovce jinde a měl je koupit od Killarney. Dověděla se to Regan a jela za Alexem, že to byl jejich kšeft a oni ty peníze nepotřebujou. Že se s Drewem nedohodli, protože Stevie na něj vyjela a tak se Alex dověděl, že Regan ví, co je mezi ním a Stevie. To zas nakrklo jeho. Nicméně Drewovi zavolá, že obchod padá, ať se zeptá na ovce na DR. Tak Drew udělá obchod s Drovers.
Alex se Stevie se opět setkají, on řekne, že to Stevie nemá nikomu říkat, ona že zas kecal, že s Fionou neměl čas mluvit, no nakonec Alex slíbí, že to Fioně půjde říct teď hned a pak za Stevie dojede. A opravdu to udělá. Fiona se vztekne, je jí jasné, že za to může Stevie a jede za ní si to vyřídit. Jede na motorce, protože Alex jí sebral klíče od auta. Alex ji honí na další motorce, skončí to Fioninou nehodou, řízne sebou na zem a je v bezvědomí. Alex ji nechává odvézt do nemocnice.
Mezitím Stevie na Alexe čeká, ten nikde, tak jede dom. Jenže místo aby si poslechla záznamník, kde jí Alex nechal vzkaz, že udělal to, co řekla, ale nastaly komplikace, tak se sbalí a jede do hospody. V hospodě potká Drewa, popijou a pak jedou společně na DR.
Alex je v nemocnici u Fiony, ta má jenom vymknuté rameno, ale je pořád v bezvědomí, má prý přijít ráno. Tak jede za Stevie. Ale tam zahlídne, jak zrovna Drew vystartuje po Stevie a políbí ji. Je v šoku a naštvaně odchází. Stevie po polibku Drewovi řekne, že to není dobrej nápad a kdesi cosi. Drew odjede, Stevie jde spát a opět si nevšimne záznmníku.
Mezitím Patrik a Kate mají výročí 3 měsíce chození, Patrik na to zapomněl, ale Jodi mu to připomene. Stejně tak mu řekne, kdy má vlastně Kate narozky, Patrik ví úplný houby :twisted: Patrik dá Kate jako dárek červené spodní prádlo, ta mu poděkuje, ale Jodi z reakce pozná, že se jí to nelíbí. Tak vznikne mezi něma štěkání, kdo zná Kate líp. Nakonec to Kate vyřeší - vytvoří dotazník na Kate - dvacet otázek s možnostma a kdo to bude mít správně vyplněný, zná ji líp. Patrik se radí s Moirou, totálně v tom plave. Nakonec to nějak vyplní, ale zapomene to na pumpě. Dojde tam Dave a všimne si dotazníku a Patrikovy odpovědi opraví. Moiře se to nelíbí, ale on že jen trošku pomůže, že Patrikovi testy nikdy nešly. Dotazník pak odveze Kate. Jodi měla správně 90% a Patrik 100%, takže Patrik je nadšenej, že zná Kate líp.
Ještě tam byla momentka o Daveovi a Regan - takový to trapný setkávání se po rozchodu… Tak si řeknou pár slov a začnou se kamarádit.
Snad jsem na nic důležitýho nezapomněla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.6.10 21:33

Jonnys, už jsem to splácala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
5.6.10 22:17

čau holky,

tak prvně k té výslovnosti - Tayler podle mě by se to mělo vyslovovat se „šva“ '(nemám tu ten symbol, vypadá jak otočené e vzhůru nohama)- tzn. neznělé ale český dabing moc nebre správnou výslovnost angličtiny :roll:

ikdyž co se týče výslovnosti vlastních jmen, to je kapitola sama pro sebe … můžou vyslovovat víceméně jak chtějí (kamarádka žije v Americe a dceru pojmenovala podle sebe Eva ale striktně dodržuje českou výslovnost a říkala že u tohohle jména je výslovností hodně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.6.10 22:28

Ibbu, promiň..jsem trubka..vysvětli mi to ještě jednou..Tayler by teda mělo výslovnost jako Tejlr..já vím, že takhle úplně ne, ale přibližně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.6.10 13:48

jj Jonnys, podle mě jo … nebo podle fonetických pravidel co jsem se naučila … ale pokud by jí říkali už třeba od mala, jako rodina, „tejlor“ tak by jí tak prostě říkali, pravidla nepravidla - čistě hypoteticky (ale to si myslím že je pravděpodobně chyba českého dabingu) … škoda že jsem to neslyšela v originále, to by mě zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.6.10 17:57

Machalko diky moc!!! Takze jsem prisla docela o podstatny dil, no zda se, ze to bohuzel neuvidim ani zitra :(. Jesteze uz vim kde to stahnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.6.10 21:37

No jo, Ibbu, to je dobrý nápad, najít si to v pův. znění..kouknu na youtube..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.6.10 14:24

Tak dneska jsem měla na sledování klid, tak kdybyste někdo ocenil popis… :mrgreen:
Jodi má noční můru – ve snu opět prožívá den, kdy s Mattem/Robem utíkali před zabijákem. Je to totiž přesně rok, co se to stalo. V noci byla bouřka, hodně toho poničila, takže ráno holky odklízejí popadané větve apod. Stevie s Regan probírá, co se včera stalo/nestalo s Alexem.
Jodi na internetu hledá informace o Mattovi, zjistí, že už svědčil u soudu, ale nic víc. Jodi nepostupuje do Ceny mladého farmáře, ale Kate ano. Musí vypracovat projev na 3 minuty, Patrik jí s tím chce pomoct, ale neví jak. Poradí mu opět Dave, Patrik to pak přednese Kate a ta je nadšená – už ví, o čem bude mluvit.
Alex vyzvedává Fionu z nemocnice. Kate objeví na záznamníku vzkaz pro Stevie od Alexe, ale vzkaz není celý, byl na konci pásky. Vyřídí to Stevie, ta jde volat Alexovi, ale ten jí telefon položí. Fiona s Alexem přijíždí domů, potkává je Dave a dozvídá se, že se budou rozvádět. Fiona si balí věci.
Riley s Jodi jedou hledat koně, který se při bouřce zaběhl. Koně najdou zraněného, Jodi na něj sáhne a má ruku od krve – zas se jí promítnou vzpomínky na zraněného Matta. Riley musí koně zastřelit, Jodi to špatně nese, zas se jí vybavila další vzpomínka. Sedá na koně a ujíždí pryč, dojede k viaduktu, kde se s Mattem schovávali. Dojede ji Riley, jde za ní a ona na něj zavolá Matte. Riley se pak dozvídá od Kate, o co šlo a chce Jodi pomoct. Ta s ním napřed nechce mluvit, ale pak mu povypráví o noční můře a o Mattovi.
Dave přijíždí na Drovers, od něj se Stevie a Regan dovídají, že se prý bude Alex s Fionou rozvádět. A taky že Fiona měla včera nehodu. Stevie jede na Kilarney. Omlouvá se Alexovi, že jeho vzkaz neslyšela a že šla do hospody, když za ní nedošel. Alex se ptá, jestli pak jela sama domů a ona že ano. To ho nasere, tak jí řekne, že ji viděl s Drewem, jak ho políbila a řekne jí, ať zmizí z jeho pozemku.
Fiona má sbaleno, bere perlový náhrdelník, který dostala (tuším od Harryho? Nebo Liz?) a odjíždí z Kilarney. „Loučí“ se s Alexem, ten se jí omlouvá, že nechtěl, aby to tak dopadlo, Fiona mu říká, že je ráda, že s ním neměla dítě, že půda na Kilarney je otrávená, žádná láska tam nepokvete. Alex je z těch jejích řečí zdrblej a probírá to s Davem, že asi měla pravdu v tom, že na Kilarney se lásce nedaří.
Fiona se stavuje na DR, kde ten náhrdelník hází Stevie, gratuluje jí, že vyhrála. Třeba zlomí smůlu, že ten náhrdelník žádné paní Ryanové štěstí nepřinesl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.6.10 14:44

Machalko, díky za popis :kytka: , já to totiž dnes viděla, ale bez zvuku, syn prozuřil skoro celé McLeodky (vztekal se, že jsem ho vzala z postele dřív, než chtěl on). Takže jsem to měla jako němý film, sem tam jsem zaslechla jednu dvě věty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.6.10 19:22

Machalko jsi zlato, diky!!!! No jestli bude zitra zase hezky, tak asi vyjedem nekam na vylet a zas to neuvidim :(. Jeste, ze mame to ulozto :). Musim rychle stahovat a sledovat, ted jsem od patku nic nevidela, uz mam abstak, dneska si je dam aspon zdublovany :).

Takze Matt uz se asi brzo objevi co? Ja vlastne nikdy nevidela zasadni dil okolo Fiony, to mam teda pech :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.6.10 20:42

Eviah, to mohlo být zajímavý - němý McLeodky :mrgreen:
Clovek, Fiona se tam ještě jednou objeví, jak půjde o rozvod, tak třeba to chytneš na čtčku :wink:

Zítra to určo neuvidím, leda tak začátek. Ale pozítří bude Twenty questions, Kate se dá dohromady s Davem a to si nenechám ujít :mrgreen: Objeví se tam na konci Matt, ale naplno se projeví až pak v dalším díle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.6.10 21:07

Tak ja ted skoukla v jednicce dil kde jsem se vlastne dozvedela jak to bylo s Nickovym zranenim, v te prvni serii kulha docela dost, na konci mi prislo, ze kulhal mene a mene, asi uz ho to nebavilo, nebo ze by mu Sallyna terapie tolik pomohla :nevim: .
Ani jsem nepsala jak jsem byla nadsena z dilu kde se slavily Jodiny narozeniny, jak bylo uzasny kdyz Tess mela tancit s Nickem a Clair ho sla libat,protoze byla nastvana, ze byl Alex venku s Tess, no proste naaaaadhera :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.6.10 21:49

Clovek, do detailu si Nickovo kulhání nepamatuju, ale jak přiletěl z té Argentiny (po své údajné smrti), tak mám tu scénu živě v paměti, jak z toho vrtulníku kulhal směrem k Tess :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí