Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si pořád říkám, jestli nevzali kulajícího herce, kterému tu roli trochu přizpůsobili, ale když teď píšete, že občas skoro nekulhal… Že by Nicka nutili tolik dílů kulhat? To mohli přece říct, že měl zranění, ukázat jizvy
a nechat ho chodit normálně. To musí být děs hrát roli a pořád myslet na to, že kulhám, když to má tolik dílů. Jen jestli on nechtěl odejít ze seriálu proto, aby už nemusel kulhat. ![]()
Eviah, jizvy ukazoval taky - Tess, když ho přemlouvala k tomu striptýzu ![]()
Já bych řekla, že kulhal pokaždý, ale fakt jsem se na to až tak nezaměřovala. Zezačátku vlastně ani nejezdil na koni. No třeba dr. House taky furt kulhá ![]()
A Vitásek taky.
To jsou ale tááák mlhavé vzpomínky. To už je pomalu „pro pamětníky“. ![]()
Ahoj holky,
mám na vás prosbu, jsem zoufalej. Včera jsem se musel celý den věnovat malýmu a tak jsem prošvihl včerejší díl. Teď jsem rozrušený a neklidný, když nevím, co se tam stalo! Můžete mi to prosím říci? Děkuji Honza.
Honzíčku, projdi si celou diskuzi, někde to tady najdeš.
Hádej kde. ![]()
Ja si myslim, ze to byla normalka Nickova role, ze ma kulhat, jen mi proste prislo, ze na zacatku kulhal mnohem vic nez pozdeji, ze uz na to tak nekoukali, tak pozdeji uz to hlavne nikdo neresil, ted jsem v jednicce videla dil kde bylo jeho zraneni vlastne hlavni zapletkou, tak asi proto mi prislo tak vyrazny.
O co jsem dneska prisla mile kolegyne? Zitra uz to snad uvidim!!! Doufam, ze dneska skouknu aspon jeden dil z jednicky ![]()
Tak jsem dnes nevidela cast od toho jak Stevie mluvila s Alexem u tech ovci, kdyz jeli na farmarskou soutez.. Dite me proste odvolalo.
Dali se Alex se Stevie dohromady nebo ne?? ![]()
Holky, tak já jsem viděla tak půlku a u toho jsme se s malou vypravovaly, takže jsem z toho moc neměla
Ale zkusím něco dát dohromady:
Dave dostává nabídku na dvouletou práci v Africe. Nechce tam ale jet kvůli Patrikovi, že ho má tak nějak na starost. Kate se o tom dozví a snaží se Davea přesvědčit, že to je jeho šance, taky Patrikovi naznačí, že Dave nechce jet kvůli němu.
Pak tam bylo něco s ovcema, koupil je Alex od Phila Rakishe, nebo tak něco, Phil mu řekl, že by byl Harry na něho pyšnej, no bylo to něco ve stylu Harryho - nějakej podraz na Drovers. Stevie je na Alexe naštvaná, nechce s ním mít nic společnýho, nechce jakoukoli jeho pomoc (třeba když se jim rozprchlo stádo) a vrací všechny věci vypůjčené z Killarney. Jodi ji ale zarazí, že se nechtějí od Alexe odříznout a tak že odteď bude komunikovat s Alexem jen ona.
Kate se připravuje na tu cenu. Patrik se ji snaží podpořit a narve jí celej pokoj gerberama, na který je Kate alergická. Říká mu, že to přece ví, když to zatrhnul v tom dotazníku a jde pryč. Patrik kouká do dotazníku a vidí, že tam jsou jiné odpovědi, než zaškrtnul on. Baví se o těch gerberách s Davem a ten o nich ví, takže Patrikovi dojde, že to on opravil jeho test, naštve ho to a zmizí msíto aby jel za Kate na to udílení cen.
Postupně všichni jedou na to udílení. Po cestě holky z DR narazí na ovce, které utekly, Alex se je snaží sehnat dohromady, Stevie se k němu přidá, byla to totiž její vina, že utekly. Nestíhá to udílení, Alex ji přesvědčí, ať jede jeho autem (i když hrdá Stevie jakoukoli pomoc odmítá), nakonec teda jede.
Moira je oficiálně rozvedená s Hughem, tak to slaví a začíná se kolem ní motat Phil.
Alenko, co si tak pamatuju, tak Alex se Stevie se nedali dohromady. Možná to trošku urovnali, ale to je tak všechno
Oba jsou víceméně naštvaní a uražení, takže to ještě bude pár dílů trvat - zápletka, ne?
Připomíná mi to Tess s Nickem, jak válčili (Tess nazvala Nicka nadutým kravským baronem
).
Jo a co si ještě tak vpomínám k tomu dnešnímu dílu, Riley furt otravuje Jodi, že když jedou spolu na to udílení, jestli to jako není rande, no je vlezlej až na půdu
Ale on chudák neví, že to má předem prohraný
![]()
Jo a na tom udílení, jak má Kate přednést ten projev, tak je nesvá, že tam nevidí Patrika, že on jí zná nejlíp a bez něj to prostě neřekne. Jodi se jí snaží uklidnit, tak jí řekne, že ten dotazník nevyplnil Patrik, ale Dave, tak ať se zaměří na něj. A jak to Kate pak odvykládá, čučí celou dobu na Davea a ten na ni… Patrik tam pak dojde a všimne si toho… S Kate se rozcházejí. Jo a Kate tu cenu samozřejmě vyhrála
A pak když si chce asi promluvit s Davem a vyjevit mu své city, tak jí Dave řekne, že ten její projev ho inspiroval k tomu, že do té Afriky odjede. Takže Kate je smutná… A zítra se určo dívejte! ![]()
No tak to me teda s..e, protoze pristi tyden budu patrne na dovci…
Se taky mohli dat dohromady tento tyden…
Ale diky za popisek… ![]()
Machalko jsi zlato, diky!!!! Uz se teda tesim na zitra a to tam bude definitivne naposled Dave jo a na nejakou dobu i Kate? To je smutny
. Jak dlouho tam jeste bude Jodi?
Jj Dave bude zítra naposled
Jodi tam bude ještě v osmi dílech sedmičky, v tom osmém díle se pak objeví na chvilku Kate a taky se objeví Meg ![]()