Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jonnys, jo to máš rpav du s těma časopisama
pochopila jsem z toho, že prostě Marvus přišel k tatínkovi asi jako Alex - s tím rozdílem, že pro něj pracuje ![]()
já už jsem se ke konci nedivila ničemu
- touhle dobou jsem to sledovala čistě jen kvůli Daveovi a Kate a samo Alexovi se s Steev … a vlastně Jodi a Mattem - když jsem od vás věděla, že nakonec budou spolu — jinak nevím, nic moc prostě ![]()
No, tady v posledních dílech už jsou takový kiksy..Jak manžel od Ingrid unesl Stevii a přiměl jí, aby nechala doma Xandra, pamatuješ Ibbu? A Machalko? A ona jak přišla do pokoje a viděla, že drží Xandra, tak přece upustila hrnek s pitím a pak když Moira objevila Xandra, tak s Tayler přemýšlely a hledaly, kde může Stevie být, ale o rozbitém hrnku nepadlo slovo, to by hned poznaly, že se stalo něco zlého a nestály by tam jako kolíci..prostě nedomyšleno, rychle natočeno, ať to máme za sebou, tu osmičku stejně nikdo moc nesleduje..(to si asi říkali tvůrci)
Jonnys, mně je Ben taky nesympatickej, stejně jako nová Jasmine, fakt je tam dali asi jen proto, aby se něco dělo ![]()
To s tím Marcusem a časopisama si už nepamatuju, je to dva nebo tři roky, co jsem to viděla a jednou to bohatě stačilo
A se Stevie a Paulem už taky ne. Holt to není jak u prvních 5 sérií, u kterých si pamatuju kdeco ![]()
Jo, Machalko, to je jasný..
Ben a Jaz to je fakt trága..přitom jsou oba takový nudný..no, vůbec by tam nemuseli být..
Mně chybí Riley..toho teda vyšachovali..blbouni..jen aby mohli i Kate odstranit a už je nechtěli rozcházet ani spolu nikam posílat, tak ho prostě zabili..a navíc to vůbec nevyřešili..teď je to tam jakoby vůbec nikdy neexistoval..děs.
Jonnys, a všimla sis, že Bena mluví ten, co daboval Rileyho
Nemůžu si teď vzpomenout na jméno ![]()
jonnys, to máš taky pravdu … ale já jsem na tohle lajdák a tohohle jsem si fakt nevšimla
až teď jak o tom píšeš tak mi to dochází ![]()
no a pro takovýhle diváky, co to sledujou po očku a nepozorně natáčeli 8.sérii ![]()
jinak mě se nelíbí to jejich myšlení - jeden odejde, nahradí ho jiný - to je tak trapný, kor ke konci se to hodně mění a vyznívá to prostě nedůvěryhodně, nereálně ![]()
Přesně tak, Ibbu, to nemá s realitou nic společného..na začátku jsem věřila, že takhle nějak to tam chodí..tvrdá práce, dřina, pot, večer pivko, kamarádi, všichni se znají dobře a odjakživa..A teď? Samá akce, pokusy o vraždu, honičky, rvačky, intriky, lidi, co hluboce zakořenili si najednou odchází bůhví kam a pořád přijíždí z města noví mladí krásní nalíčení s nafouklýma držkama a zamilují se do venkova a zůstávájí protože je to jejich život a najednou se zase rozhodnou jít někam do pr…howgh ![]()
no Jonnys, přesně ![]()
hlavně mě na to se.e s prominutím jak se tam nacpaly milé sestřenice Tess a Claire — nevím, mě se ty holky nezdají, jen jedna je aspoň ke zvířatům atd - a zbylé dvě jsou fiflenky … to to měl snad koupit někdo úplně jiný - ikdyž chápu jejich logiku, jsmenuje se to MC dcery tak aby název pořád odpovídal ![]()
Tak to mohly být McLD fanynky a fakt to koupit někdo jinej. Musím s váma souhlasit, je to děs běs.
Eviah, jsem ráda žw to vidíme stejně ![]()
no když už tu jsme tak rozhořčený nad tím co s tím dělají, co jim aspoń napsat pěkný dopis
a hned jim tam navrhnout devátou sérii
![]()
No, Ibbu, proč ne? Ty seš dobrá na angličtinu, pěkně bychom jim napsaly, co si o tom myslíme a jaká máme traumata a oni nás odškodní tím, že nám dají na 14 dní nebo radši na 3 týdny dovolenou na DR ![]()
Tak jsem dneska videla poslednich 15 minut. Dite mi zas nechce spat
Prisla jsem o neco zasadniho? Chytla jsem pozar a kluky v aute..
Machalko, no jo, on Bena mluví Riley…já se picnu..teď jsem skoukla předposlední díl osmičky…docela akce s dobytkem, ale proboha, co to je ta Monika? Machalko, pamatuješ si na ní? Taková trapná lůdra..a ten hlas..mluví jako ty tety ze Simpsonových (ty ségry od March)..fakt ujetý…
Hoky, naprosto s váma souhlasím, ta úroveň šla těžce dolů, udělali z toho vyloženou trapárnu ![]()
Dneska jsem na sledování neměla klid, měla jsem tu návštěvu, takže vím prd, ale tenhle díl si tak nějak pamatuju. Slintala jsem nad Mattem, mně se ten chlap strašně líbí ![]()
Jonnys, Monika mi něco říká
Nebyla to Benova bejvalka? Neměli se brát nebo tak něco? To byla příšerná bréca ![]()
Jo, Machalko, přesně tak..taková trapka..
Koukla jsem i na poslední díl..Jodi s bříškem a děsným hlasem..ale jinak ok..
Večer dám 1.díl jedničky.. ![]()