Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
10.6.10 07:16

Jonnys, jo to máš rpav du s těma časopisama

pochopila jsem z toho, že prostě Marvus přišel k tatínkovi asi jako Alex - s tím rozdílem, že pro něj pracuje :nevim:

já už jsem se ke konci nedivila ničemu :evil: - touhle dobou jsem to sledovala čistě jen kvůli Daveovi a Kate a samo Alexovi se s Steev … a vlastně Jodi a Mattem - když jsem od vás věděla, že nakonec budou spolu — jinak nevím, nic moc prostě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.6.10 08:19

No, tady v posledních dílech už jsou takový kiksy..Jak manžel od Ingrid unesl Stevii a přiměl jí, aby nechala doma Xandra, pamatuješ Ibbu? A Machalko? A ona jak přišla do pokoje a viděla, že drží Xandra, tak přece upustila hrnek s pitím a pak když Moira objevila Xandra, tak s Tayler přemýšlely a hledaly, kde může Stevie být, ale o rozbitém hrnku nepadlo slovo, to by hned poznaly, že se stalo něco zlého a nestály by tam jako kolíci..prostě nedomyšleno, rychle natočeno, ať to máme za sebou, tu osmičku stejně nikdo moc nesleduje..(to si asi říkali tvůrci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.6.10 08:27

Jonnys, mně je Ben taky nesympatickej, stejně jako nová Jasmine, fakt je tam dali asi jen proto, aby se něco dělo :roll:
To s tím Marcusem a časopisama si už nepamatuju, je to dva nebo tři roky, co jsem to viděla a jednou to bohatě stačilo :twisted: :nevim: A se Stevie a Paulem už taky ne. Holt to není jak u prvních 5 sérií, u kterých si pamatuju kdeco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.6.10 08:32

Jo, Machalko, to je jasný.. :-D Ben a Jaz to je fakt trága..přitom jsou oba takový nudný..no, vůbec by tam nemuseli být..
Mně chybí Riley..toho teda vyšachovali..blbouni..jen aby mohli i Kate odstranit a už je nechtěli rozcházet ani spolu nikam posílat, tak ho prostě zabili..a navíc to vůbec nevyřešili..teď je to tam jakoby vůbec nikdy neexistoval..děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.6.10 08:43

Jonnys, a všimla sis, že Bena mluví ten, co daboval Rileyho :roll: Nemůžu si teď vzpomenout na jméno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.6.10 10:58

jonnys, to máš taky pravdu … ale já jsem na tohle lajdák a tohohle jsem si fakt nevšimla :think: až teď jak o tom píšeš tak mi to dochází :mrgreen:

no a pro takovýhle diváky, co to sledujou po očku a nepozorně natáčeli 8.sérii :lol:

jinak mě se nelíbí to jejich myšlení - jeden odejde, nahradí ho jiný - to je tak trapný, kor ke konci se to hodně mění a vyznívá to prostě nedůvěryhodně, nereálně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.6.10 11:09

Přesně tak, Ibbu, to nemá s realitou nic společného..na začátku jsem věřila, že takhle nějak to tam chodí..tvrdá práce, dřina, pot, večer pivko, kamarádi, všichni se znají dobře a odjakživa..A teď? Samá akce, pokusy o vraždu, honičky, rvačky, intriky, lidi, co hluboce zakořenili si najednou odchází bůhví kam a pořád přijíždí z města noví mladí krásní nalíčení s nafouklýma držkama a zamilují se do venkova a zůstávájí protože je to jejich život a najednou se zase rozhodnou jít někam do pr…howgh :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.6.10 11:15

no Jonnys, přesně :-(

hlavně mě na to se.e s prominutím jak se tam nacpaly milé sestřenice Tess a Claire — nevím, mě se ty holky nezdají, jen jedna je aspoň ke zvířatům atd - a zbylé dvě jsou fiflenky … to to měl snad koupit někdo úplně jiný - ikdyž chápu jejich logiku, jsmenuje se to MC dcery tak aby název pořád odpovídal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.6.10 12:08

Tak to mohly být McLD fanynky a fakt to koupit někdo jinej. Musím s váma souhlasit, je to děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.6.10 13:10

Eviah, jsem ráda žw to vidíme stejně :lol:

no když už tu jsme tak rozhořčený nad tím co s tím dělají, co jim aspoń napsat pěkný dopis :mrgreen: a hned jim tam navrhnout devátou sérii :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.6.10 13:46

No, Ibbu, proč ne? Ty seš dobrá na angličtinu, pěkně bychom jim napsaly, co si o tom myslíme a jaká máme traumata a oni nás odškodní tím, že nám dají na 14 dní nebo radši na 3 týdny dovolenou na DR :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.6.10 14:26

Tak jsem dneska videla poslednich 15 minut. Dite mi zas nechce spat :twisted: Prisla jsem o neco zasadniho? Chytla jsem pozar a kluky v aute..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.6.10 14:31

Machalko, no jo, on Bena mluví Riley…já se picnu..teď jsem skoukla předposlední díl osmičky…docela akce s dobytkem, ale proboha, co to je ta Monika? Machalko, pamatuješ si na ní? Taková trapná lůdra..a ten hlas..mluví jako ty tety ze Simpsonových (ty ségry od March)..fakt ujetý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.6.10 15:02

Hoky, naprosto s váma souhlasím, ta úroveň šla těžce dolů, udělali z toho vyloženou trapárnu :roll:
Dneska jsem na sledování neměla klid, měla jsem tu návštěvu, takže vím prd, ale tenhle díl si tak nějak pamatuju. Slintala jsem nad Mattem, mně se ten chlap strašně líbí :mrgreen:

Jonnys, Monika mi něco říká :think: Nebyla to Benova bejvalka? Neměli se brát nebo tak něco? To byla příšerná bréca :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.6.10 15:30

Jo, Machalko, přesně tak..taková trapka..
Koukla jsem i na poslední díl..Jodi s bříškem a děsným hlasem..ale jinak ok..
Večer dám 1.díl jedničky.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky