Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
15.6.10 14:21

Holky to byly dneska McLeodky? Celou dobu jsem mela pocit, ze koukam na uplne jiny serial, kde jeste teda vystupuju Jodi, Stevie, Alex, ale jinak to nemelo s nasema McLeodkama nic spolecnyho. Strasne divny obraz a snimani, uplne jiny nez driv, jina hudba, kde jsou ty krasny pisnicky, ted porad nejaka akcni divna muzika. Marcus mne moc nenadchnul, Taylor mne vubec nezajima, uz ted je evidetni, ze je tam fakt jen do poctu, stejne jako Patrik, jeho roli jsem do dnes moc nepochopila, podle mne je o nicem.
Za dalsi mi prijde, ze ma Jodi misty hrozne divny hlas a Moiru zase mluvi nekdo jinej mi prislo. Tak zvazuju zda ma pro mne cenu vubec koukat dal :nevim: .

Machalko diky za vcerejsi popis. Eviah s tim casem je to tam postaveny na hlavu, jestlize se Kate v nejakem osmem dile vrati tzn. ze byla pryc dejme tomu 2-3 mesice a uz je po jeji obrovske lasce s Daveem? Nechapu, ale cas mi tam delal problemy od zacatku, to vlastne u kazdyho serialu.

Jo a asi tak od 14hod jsem u toho usinala jak mne to bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
15.6.10 20:42

Clovek, s tím časem máš pravdu, já nesnáším, jak se neorientuju..v té osmičce je trochu ten čas zřejmý..Stevie s Alexem se berou v červnu 2007, pak si myslím, že nějak hned otěhotní a vlastně když rodí, tak bych to šacovala na březen duben 2008, tak Alex umírá (teda v opačném pořadí)..pak je tam několik měsíců a pak skok a rok po Alexově smrti, takže zase ten březen duben 2009 a tam to končí..
Ale to je opravdu zhruba, já bych chtěla vědět přesně dny a data, ale když vidím, jak tam ignorují detaily, tak to by jim s daty vůbec nevycházelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.6.10 20:51

Dneska jsem viděla jen kousek. S časem se připojuju, taky mě to štve. Kdyby se to dalo třeba určit podle počasí, ale když tam nesněží :lol: A připadá mi, že ob díl jsou jen v tílku a druhej den zas maj na sobě málem vaťák. Já teda nevím, jak je to s podnebím v Austrálii, ale prostě k určení času mi to moc nepomůže :twisted: Ani ty Vánoce neslavěj, snad jen na konci sedmé série :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
15.6.10 20:57

Jo, právě s tím oblečením, to je taky takové zavádějící..přesně jak říká Machalka, jeden díl v tričku, druhej v kabátě..nechápu..
Jinak ona je v Austrálii taková zima, asi jako byla tady v květnu, než přišla ta vedra..to jsem si zrovna říkala, v Austrálii začíná zima a my tu máme podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.6.10 21:40

Holky to je taky takova blbost, ze bude Alex pryc az bude Stevie tehotna, to by on prece nikdy neudelal, vzdyt dite tak chtel!!!!!!!

Jo a to obleceni mne tam taky obcas dostava, nekdy jsou i strihy jak jsou nekde na louce a tam je videt, ze prsi, strih a na DR v tu samou dobu sviti slunce :-). Mne dneska hrozne rozciloval ten obraz, uplne jinak ostry to bylo, uplne jinak nasviceny, brany z jinych uhlu, no pro mne fakt uplne jiny serial.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.6.10 14:15

ahoooj holky,
prosim Vás, minulý týden jsem neviděla ani jeden díl a ted v tom mám trochu bordel… Kde je Kate ? A co tam dělá ta Taylor ??? A jaktože Steave se už normálně baví s Alexem ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.6.10 14:45

Marcelko ja nevidela 2 dily a taky koukam jak blazen, uplne novy serial a vubec se mi nelibi :-( .

Kate odjela s Daveem do Afriky, v jednom dile si honem honem vyznali lasku a ona s nim narychlo odjela. Taylor se chtela pomstit Regan nebot je dcera jednoho pana z dolu, ktery umrel pri tom vybuchu co jakoby zavinila Regan, ale jak uz to v McLeodkach chodi tak ji Regan nabidla pomocnou ruku, Taylor zustala na DR a jsou z nich kamaradky na zivot a na smrt :mrgreen: . A jak se udobrila Stevie s Alexem mi taky nejak uniklo tak holky treba napisou.

Holky ja jsem fakt moc zklamana, vubec se mi to ted nelibi. Alex mi prijde najednou takovej hrozne opustenej, vlastne tam zustal na Kilarney sam, Stevie a Jodi na mne taky pusobej uplne jinak nez driv, cely se to nejak zmenilo :cry: . Predpokladam, ze ty Jodiny sny budou mit nejakou souvislost s Mattem a jejich fingovanou smrti posleze nebo ne Machalko? Nevaruje uz ji jakob ta Emma, ze se neco semele? Ja u toho zase usnula, zapletka s poharem mne totiz fakt nebrala, dvojice Patrik a Taylor je pro mne uplnou out…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.6.10 17:51

Ahojky,
Já to dneska vůůůbec neviděla. Ale stavět se na hlavu nebudu :mrgreen:
Jak se Stevie a Alex udobřili jsem přesně neviděla, ale naznačovali pak v dalším díle jako „viděli jste“. Jak byla Kate na té ceně mladého farmáře, tak tam Stevie Alexovi říkala, že budou jen sousedi, nic víc. Takže tam si to asi nějak tak vyříkali. Na pár dílů :twisted:

Clovek, máš pravdu, ty sny souvisejí se vztahem Jodi a Matta. Díky tomu se Jodi rozhodne odejít s Mattem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.6.10 18:52

Odejit s Mattem 8-o 8-o To jako Jodie odjede?? A na co se pak budu jako divat?? Me picne. Az se da Stevie dohromady s Alexem, tak to asi uz uplne prestanu sledovat. Dnesni dil jsem nevidela dokonce, ale myslim, ze jsem az zas o tolik neprisla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.6.10 19:55

Alenko fakt si o nic neprisla, ja ho pulku prospala. Jediny co tam jakoby bylo zajimavy tak proste Jodi, ktera ma porad vidiny a slysiny, slysi plakat nejakou zenu a videt umirat muze, ktereho postrelili. Nikdo ji nedokaze pomoci, jen Matt ji rekne, ze to ma urcite nejaky vyznam, jen musi ona sama prijit na to jaky, kdo ji co chce sdelit, ze jeho taky byvala manzelka varovala, aby nejezdil na hrob svemu otci. Je videt jak ma Jodi rad, ale svym zpusobem mi je Rileyho docela lito, fandim sice Mattovi, ale Riley je takovej hodnej kluk a mel Jodi docela dobre rozdelanou nez se vratil Matt :-) . No a pak se tam porad nejak dohaduje Alex s Marcusem, mne to prijde nezajimave a nezazivne, jestli ma jako Marcus nahradit Nicka, nebo proste diru v Alexove rodine tak na mne to teda nefunguje, nebo jestli si k sobe jako maji hledat cestu jak kdysi Clair a Tess :nevim: . A pak jeste nejapnejsi zapletka s putovnim poharem Taylor a Patrickem, to jde fakt mimo mne. No holky je to bida, nebudem si lhat. Jdu si pustit jednicku at si zpravim chut :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.6.10 20:47

clovek Tak co s tou Kate a Daveem to mě docela dostalo, i když mi to na jednu stranu bylo jasný, on ji měl přečtenou … A Steeve a Alex mi taky nejde nějak dohromady…

Můžu říct, že v tom mám ted teda mega bordel a hlavně ty nový herci co tam přicházejí absolutně nemůžou nahradit ty nový… Třeba ten Marcus je fakt trapnej, nevim je to nějaký divný … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.6.10 21:47

No je to hodne divny, to jo. Pro mne proste nastal strih a najednou je to uplne novy serial a ja nevim proc na nej vlastne koukam. Ale brzo jedu na dovolenou, tak to neuvidim cely tyden, tak treba po navratu ani nebudu pokracovat, podle toho co psaly holky tak bude jeste hur :cry: .

Jo to vyusteni mezi Kate a Daveem bylo takovy nepovedeny, hodne pritazeny za vlasy, scenaristi to potrebovali rychle splachnout, no bohuzel jak uz vim tak to bude mit v brzku jeste dohru a tim vic mi to prijde blaznivy jak ten jejich vztah vyvrbili.

Ted jsem dala jednicku a to je pokoukanicko, jak z jiny planety, i ty herce to snad vic bavilo. Uz se mi tam objevil Peter Johnson, toho teda moc nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.6.10 08:44

Tak pokud odejde Jodi, pak nevím, kdo mi tam zůstane, protože Regan neberu jako součást DR, nějak tam pro mě nepatří, i když už je tam natrvalo, Moiru tak nějak beru, že je tam zaměstnaná, ale ne součástí, souhlasím s tím, že Patrik a Taylor jsou tam do počtu a absolutně nezajímaví, nevýrazné charaktery postav. Marcus je stopro náhrada za Nicka, což mě štve, je to tak okaté, že jim ty hrátky na nesmiřitelné rozhádané bratry nevěřím.
Takže z původní sestavy už jen Alex a dejme tomu že Stevie, protože jsem si na ni už dávno zvykla a má kouzlo osobnosti, takže si mě získala. Dva lidi, nic víc. Ach jo.
Ti lidi tam prostě nepatří, je to jako ubytovna, jako hotel, ne jako rodinná farma a Alex je opuštěný, jak tu někdo trefně psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.6.10 08:49

Regan tam nezůstane natrvalo, během téhle série zas odjede dělat geoložku. Ještě se taky vrátí Kate, takže z těch starejch známejch tam bude Alex, Stevie, Moira, Kate. No prostě z toho udělali paskvil. Ale jak o tom tak přemýšlím, neuvědomovala jsem si to až tak, když jsem to sledovala v premiéře a vždycky jsem musela čekat několik měsíců na další řadu. Bývala jsem celkem natěšená, takže se mi to nehnusilo tak moc jako teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
17.6.10 09:02

Ještě mě tak napadlo, byl Patrik vůbec neštastný, že Kate odešla s Deveem ?? Se dvoří tý Teylor, tak já jen jestli to bylo v těch minulých dílech…

Popravdě jsem zvědavá co se z toho vyvrbí, ale je fakt, že včera poprvé, když jsem koukala, tak jsem měla furt tendenci odcházet a né sedět jak přikovaná jako dřív …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí