Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
23.6.10 16:51

Jj Vedaniga, Nick a Tess se vraceli z Argentiny kazdy zvlast v jinem letadlo a to do ktereho mel nastoupit Nick havarovalo a nikdo neprezil, ale Nick do nej nastesti nenastoupil, nebot byl prepaden a lezel v nemocnici, myslim, ze mel i ztratu pameti, proto nemohl nahlasit,ze zije, takze na Drovers a na Killarney ho pohrbili a on se asi za 10dilu vratil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.6.10 17:41

Díky clovek.
Mě se dneska líbilo, jak tam Alex honil svou milovanou po všech čertech. Až jsem se bála, že dostane nakonec košem, když skončili v tom bahně :-) Ale vymyšlený to měl fakt romanticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.6.10 21:57

Holky tak jsem zase v jednicce a musim teda rict, ze mne docela mrzi, ze nikdy uz ani sluvkem nezminili Becky po jejim odchodu, prece jen tam byla od zacatku a dost dulezita a nestala jim ani za malou zminku :evil: . No je to tam holt zvykem, ze nejlepsi kamaradi a lasky se vypari a uz na ne nikdo nemysli.....

Jodi mi leze nesmirne na nervy, byla to fakt udesna pipina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.6.10 22:27

člověk, teď jak o tom píšeš, je to pravda, mě to už pak ani nepřišlo že ji nezmiňují, jsem si na ní už na konci v té záplavě herců moc nevzpomněla ---

ale do Clairiny smrti jsem to sledovala jen občas a ještě sjem to měla zmotané s dalšími díly kgteré jsem viděla už předtím, a Becky jsem vůbec nevěděla co se stalo že už tam pak nebyla - musely mi to tu holky napsat … tu jsem měla ráda, byla takový dobračisko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.6.10 10:52

Ahojky, tak mně teda to požádání o ruku připadlo spíš trapný než romantický, nemůžu si pomoct :nevim: A že jí navlíkal prstýnek a až pak se jí zeptal, jestli si ho vůbec vezme… :lol:

Clovek, Nick byl v komatu, proto hned z nemocnice nevolal Tess, zavolal jí, až se probral :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.6.10 14:42

Hruza a nuda, normalne jsem koukala na hodinky a oni porad nebyly jeste ani dve :(. Zitra a cely pristi tyden neuvidim, myslim, ze pak uz mozna ani nenavazu, zrejme se v tom uplne ztratim…a vypada to, ze nemusim litovat.

Holky prosim jak se tam vyskytla Grace? Kde byla vcera a jak to, ze umi tak skvele na koni a je cela takova akcni, ona delala predtim nekde na farme?

Machalko tak pamet nebo koma, vyjde to nastejno, ale dik za upresneni, mam v tom pekny neporadek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.6.10 15:06

Holky prosím vás kdy zhruba tak bude ta svatba?
Já nějak nemám co říct k tomu…dneska jsem si říkala, že ta Taylor je opravdu vymaštěná blondýna, všechno vykuká…blbka. Jediný co se mi líbilo bylo rande Moiry s Philem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.6.10 19:09

člověk, Grace jezdila rodeo jako Stevie, potkaly se tuším někde na závodě (tam co Stevie veřejně přiznala že s Alexem mají poměr), a Stevie zjistila že jsou Regan a Grace sestry … no samozřejmě že je částečná dědička DR tak se tam nakonec po urputném přemlouvání vydala aby se konečně usadila …

• podrobnosti už si nepamatuju, omlouvám se, ale myslím, že takhle ve zkratce to stačí ne :lol: ony holky doplní podrobnosti :wink:

Příspěvek upraven 24.06.10 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.6.10 19:11

jj Lentilko, tak vztah Phila s Moirou se mi tam taky docela líbí, jako jedna z mála věcí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.6.10 21:24

Svatba bude určo příští týden, tuším ve čtvrtek? :think:
Souhlasím, je to nuda. A hlavně mě sere ta Kate, pořád Davea chtěla a teď to tak rychle zabalí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.6.10 09:33

Já si celou dobu rozhovoru Taylor a toho kluka říkala, že Taylor přece nemůže být tak hloupá, aby to tomu klukovi vyzvonila. :roll:
Phil a MOira se mi taky líbili, úplně mi to připomnělo staré časy na DR. Ani nevím proč, asi tou atmosférou. :hug:
Kate je od začátku racionální ženská, takže si myslím, že by realitu s vysněným chlapem zvládla, taky mi to k ní vůbec nesedne. Znala Davea příliš dobře na to, aby nevěděla, do čeho jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.6.10 19:17

Eviah, presne souhlasim, Kate znala Davea prilis dlouho a prilis dobre na to, aby ted reagovala jak reaguje, proste blabol jako vetsina veci v soucasnych McLeodkach.
Holky ja to dnes nevidela, napisete mi prosim nekdo zhruba oc slo? Neuvidim i cely pristi tyden,tak kdyztak prubezne piste co se deje, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.6.10 20:02

Pokusím se o popis dneška.
Bryce přijíždí na zásnubní večírek. A hned se vytasí před Marcusem, že chce po Stevie a Alexovi, ať podepíšou předsvatební smlouvu a on mu v tom má pomoct. Marcus si chce koupit nějakého závodního koně, ale nemá na něj dost peněz, tak byl domluvenej s kamošem z Melbourne, že pojedou napůl. Jenže kamoš si to pak rozmyslí a Marcus musí shánět nového partnera. Bryce se o tom dozví a nabízí mu, že pokud se mu podaří přesvědčit ty dva, tak od něj dostane peníze, co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.6.10 20:26

Ježíš, já jsem to poslala a šla pak za malou a ona se odeslala jenom část, to nějak nechápu :think: Tak znovu no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.6.10 20:40

Bryce se o tom dozví a nabízí mu, že pokud se mu podaří přesvědčit ty dva, tak od něj dostane peníze, co mu schází. Marcus ho pošle do háje.
Bryce přijíždí na Drovers a chce mluvit se Stevie, ta je z něho nervózní, ale než se Bryce vymáčkne, přeruší je Regan. Stevie pak jede za Marcusem zeptat se ho, jestli neví, o co Bryceovi jde. Ten jí řekne o předsvatební smlouvě, což se Stevie samozřejmě nelíbí. Kromě tohoto řeší totiž svoji budoucí roli paní Ryanové. Přijíždí za ní Beth Martinová s ostatníma ženskejma, že budou pořádat nějakej dobročinnej večírek a Stevie jako paní Ryanová má upéct koláčky a sehnat peníze od sponzorů. No Stevie je z toho mimo, na tohle se necítí.
Alex se Stevie ptá, co jí je a ona mu všechno vyklopí včetně té předsvatební smlouvy. Alex vystartuje na Marcuse a seřve ho, Marcus mu říká, že Bryce poslal do háje. Alexovi to pak potvrdí i Riley, který jejich hovor slyšel.
Stevie mluví s Brycem, že se snaží ona bratry rozeštvat, ale on jí říká, že tak to není. Že byl mizernej otec a od kluků chce aspoň nějakou úctu. A spíš se je snaží dát dohromady (jestli jsem to pochopila správně).
Mezitím Grace jede vyzvednout kozla, co si vybrala Stevie. Jede společně s Tayler, ale Grace chytrá jako rádio vezme jinýho kozla, že bude lepší. Jenže kozel je pěkně divokej, na holky pak na DR zaútočí, s pomocí Patrika ho zpacifikujou. Jenže kozel přeskočí plot a zaběhne na zásnubní večírek, kde útočí na hosty. Grace nakonec jede kozla vyměnit, ale před holkama dělá, jakoby to byl ten původní, že zkrotl. Ale holky to poznají, že to je jinej kozel.
Phil kupuje od Alexe pumpu, zvěstuje to Moiře jako radostnou novinu, že aspoň budou trávit víc času spolu. Jenže Moira je z toho otrávená, nechce, aby jí Phil šéfoval. Pak jí Stevie nabízí, jestli nechce naplno pracovat na DR, že jim po odjezdu Kate chybí jedna síla. Moira nabídku přijímá a oznamuje to Philovi, vyříkají si to a zůstávají dál jako pár.
Alex s Marcusem uspořádají závod mezi Marcusovým koněm a místním šampionem. Pokud Marcusův kůň vyhraje, Bryce mu dá ty chybějící peníze a před Alexem se Bryce už nidky nezmíní o předsvatební smlouvě a prodeji podílu na Kilarney (tím mu vyhrožoval, pokud předsvatebku nepodepíše). Toho koně jede Stevie a vyhraje. Marcus ale nakonec peníze od Bryce nepřijímá, že si to nějak zařídí sám. Bryceovi to ale ani snad nevadí, je na svoje syny pyšnej. Marcus toho koně nakonec prodává.
Stevie se srovná i s Beth Martinovou, že bude paní Ryanovou ale po Hallovsky, takže budou dělat školu smyku místo pečení koláčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí