Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Machalko diky moc! Holky tak prosim piste celej pristi tyden at mam pak co cist ![]()
Holky, jsem po tydnu zpet, takze jaky jsou novinky? Cetla jsem jen mezi radky, Stevie a Alex jsou uz spolu, uz maji i po svatbe? Co Jodie? Ta se tam objevila??
Machalko, díky, já neviděla druhou půlku, tak mi popis taky bodl.
Ani já neviděla, takže jsem popis zhltla jedním dechem a budu zase v obraze.
Machalka píše:
Svatba Alexe a Stevie bude ve čtvrtek
a jak na potvoru, díl který mě zajímá neuvidím ![]()
Proč z toho seriálu všechny symptatický postavy odcházejí, umírají a podobně? A zůstávají tam jen ty můry typu Grace a Taylor
holky, koukám, že to tu zas umřelo
… no ale fakt není o co stát že ![]()
Eviah, já nevím, jestli teď někdo odešel, nemyslela jsi to Lentil obecně?
no je fakt základ MCL je fuč … teda krom Alexe, ale ten už je tam an to sám chudák
a pořád musí někdo přicházet a ještě ke všemu trapný jak sáňky v létě ![]()
si myslím že bohatě to stačilo s Rileyem a MAttem, resp možná Patrik ale ten by mi nechyběl — co tam nacpali potom je už moc ![]()
Dneska odešla Regan(nevím jak se to píše). Otěhotněla s nějakým chlapem, s kterým kdysi chodila, ale pak zjistila, že on neodejde od své manželky. Já to dneska viděla tak nějak v letu, ale tohle jsem zaregistrovala.
Já dnešní díl neviděla, ale Regan těhotná není, byl to planej poplach, nicméně v tom šťourání se v zemi a hledání spodní vody si uvědomila, že jí ta šťourací práce chybí, tak proto odjela
Ale bude se tam občas zjevovat ![]()
Holky je to des bes, ta jeji segra je strasna, vsichni jsou tam strasni…uz je to uplne jinej serial… ![]()
Ještě že jsem si na Regan nestihla moc zvyknout
, to je fakt děs, jak to tam teď točí jednu postavu za druhou.
Já si Regan časem oblíbila, ale Grace mi k srdci nepřirostla ani do konce osmičky
Fakt to jde z kopce… ale brutálně rychle ![]()