Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
9.7.10 10:38

Ahoj holky, přiznávám, že jsem McLeodky přestala sledovat, je mi to dost líto, ale už mě to nebavilo a taky nechci vidět, jak Alex umře. Navíc pro mě tak nějak patří Alex ke Claire, i když mám postavu Stevie ráda. A kvůli Kate už mi to fakt nestojí za to, ta je jediná, kdo tam zůstal. :-(
Ale snad na podzim… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.7.10 18:31

Vcera jsem nevidela, dneska jo, tak aspon, ze je zpet Stevie, bylo to docela normalni, dneska mne to zas az tak neprudilo, jen mi vadi ten dabing a to, ze kazdou chvily mluvi nekdo nekoho jinyho a tocej se porad ty samy hlasy, ted treba Tayler mluvi holka co predtim dabovala Rose a hlas Moiry je snad jiny dil od dilu. No a je fakt blby, ze proste nenechali ani chvily Stevie a Alexe fungovat nejak pohromade. Grace mi nevadi, je docela fajn, zacinam si zvykat i na Marcuse, ale neni to ono ani nahodou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.7.10 22:41

Tak jsem dneska po dlouhe dobe skoukla uz posledni dil z prvni serie a zase jsem byla nadsena, sice se tam resila i neprijemna zapletka s Brayenem co znasilnil Becky, ale do toho bylo jeste polo a to byla sranda, jak se tam dokazali driv vsichni pohromade bavit, to pak z tech dalsich dilu taky uplne vymizelo takovy to setkavani vsech pri ruznych akcich, apod…Hlavne se mi libilo, jak driv se tam sice resily problemy a neprijemny problemy, ale zaroven to umeli tak dobre odlehcit, vsunout tam vtip… no jo no, ja vim, porad placu po starych dobrych casech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
11.7.10 08:45

Holky, jsem se nějak zapoměla na zahradě a v pátek nestihla začátek - můžete mi některá napsat kam odjel Alex? Děkuju
Nebo jestli víte, kde je možné si teď díly dokoukat - dřív jsem měla uložené stránky,ale ony jsou fuč díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.7.10 10:03

Desty co ja vim, tak Alex zustal v Argentine u Nicka, pry kvuli nejake praci, no je to blbost na entou, prece kdyz se konecne dal dohromady se Stevie, kterou miluje tak hned nezustane takovou dalku od ni, ti co to vymysleli by zaslouzili :cert:

Dily stahujeme z ulozto.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
11.7.10 11:20

Děkuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.7.10 14:29

Tak dnešní díl se mi líbil, jsem moc ráda, že jsem ho stihla a viděla znovu :-D I když to samozřejmě s farmařením skoro vůbec nesouvisí, já ho mám prostě ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.7.10 15:50

No nejhorsi nebyl, ale ja uz na tom porad hledam mouchy :). Stvalo mne, ze Stevie prochazi tak obrovskyma starostma o Rose a nikde ani zminka o Alexovi, jak kdyby se vyparil a najednou nebyl. A tak je to proste se vsema a se vsim, asi si na to nikdy nezvyknu, proste techto lidi co tam zijou neni Drovers, ani Killarney :cry: .

Predpokladam, ze brzy prijde voda a s ni ta povoden a zmizi Riley? Ale musim rict, ze Grace je mi celkem sympaticka, mozna mi sedi vic nez Regan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.7.10 17:51

Stevie se tam o Alexovi zmínila v tom přání, ne? že by chtěla, aby byl u toho, až Rose bude zase chodit :-)
A to na konci sedmičky byla povodeň? Já myslela, že jen nějak hodně pršelo a díky hustýmu dešti sjeli s autem do řeky, ale je to už fakt dávno, co jsem to viděla :oops:
Krom toho Kate tam ještě neměla ten románek s Rileyho kámošem, ne? Takže ještě ti dva nebudou jen tak cukrovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.7.10 18:55

Machalko tak to mi s tim Alexem asi uniklo,o ty povodni nic nevim, jen si vzpominam, ze jste o tom uz psaly, ze Riley se zrejme utopil a ze ho vlastne taky uz pak nikdo nepostradal :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.7.10 21:09

Clovek, postrádala ho Kate, ale těžce to zahráli do autu :-( Z toho auta jim tehdy pomáhala Ingrid, ale když se vracela pro Rileyho, tak už v autě nebyl a nemohla ho najít… bylo to v noci, takže asi prdlajs vidět, no nedivím se… ale že třeba ani časem někde nenašli jeho tělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.7.10 21:28

No jo Machalko, co nadelame, to jsou ty scenaristicke zahady, ktere buji v McLeodkach vic a vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.7.10 21:32

A jak se ti líbil ten Gabriel? I když já na podobný typy jako je on nejsem, ale tenhle chlap mě teda strašně přitahoval :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.7.10 21:34

Ja ti ani nevim Machalko, mne prisel takovej lehce oplacanej, takovej sadelnatej, takze se mi zas az tak moc nelibil, ikdyz ten oblicej nebyl spatnej,ackoli ja zas mam rada tyhle tipy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.7.10 21:35

Mne se tam teda jako chlap ted nelibi vubec nikdo  :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie