Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takze je to Rileyho konec v serialu? Ach jo, nechapu, proc jim teda nemohli dat aspon par dilu, ten serial snad pise nejaky masochista????!!!! ![]()
Riley tu nehodu nepřežije ???? Ale néééé, to byla moje láska, takovej fešák… ty jo, tam ted všichni umírají, nebo odcházejí, nebo se rozcházejí … A ten se mi ke Kate zrovna hodil … Chjooo
![]()
A ještě takový romantický dneska a ono tohle
![]()
no tohle jako po.rali
mě zezačátku moc neseděl, ale pak jsem si ho oblíbila a hrozně hezky udělali to jeho sbližování s Kate … no nepochopila jsem proč jim to nedopadlo ![]()
jestli ten herec chtěl skončit
tok ho radši měli nechat si koupit vlastní farmu a odejít na ní s KAte — aby měli spolu těch 6 dětí
![]()
ibbu píše:
no tohle jako po.rali![]()
![]()
mě zezačátku moc neseděl, ale pak jsem si ho oblíbila a hrozně hezky udělali to jeho sbližování s Kate … no nepochopila jsem proč jim to nedopadlo
jestli ten herec chtěl skončit
tok ho radši měli nechat si koupit vlastní farmu a odejít na ní s KAte — aby měli spolu těch 6 dětí
![]()
sooouhlasim, kdyby to skončilo takhle, ale já tu sedim totálně dojatá dneska, slzu v oku, že už konečně a pak sedne do auta a stane se tohle …
![]()
A ten zbytek přežije ????
Jezis holky ja snad pockam na tu nocni reprizu, to to bylo opravdu tak hezky mezi nima? Nebyla to zase takova trapna rychlovka jako tenkrat s Daveem? No to rikam, scenaristi jsou masochisti, kdyz za chvily zmizi i Kate, tak nevim proc aspon jeden par neudelali stastny. Vzdyt tam stastna zustala jen Tess, Jodi, Meg a Becky, ikdyz to je teda skoro vlastne dost, ale na druhou stranu tech rozchodu a smrtaku tam bylo nepocitane
. Grace uz je rozejita s Heathem?
Ano už je, Marcus se jí to snažil říct, ale ona ho neposlouchala a ani ho nenačapala, ale jeli spolu tankovat a přijela tam ta druhá (nevim jméno
) a Grace na ní viděla naušnice, které byli od něj a ona je poznala a už věděla a tak byl konec …
A ted to po sobě čtu a napsala jsem to pěkně zkráceně a tak nějak zkomoleně, tak snad jsi to pochopila
![]()
Dik Marcelko. Tak jsem se dala do stahovani dnesniho dilu, abych to teda skoukla, snad se mi povede ho stahnout. Uz kolikaty den se chystam, ze si pustim nejaky stary dily, zatim mam stazeno do treti serie, ale nejak neni cas ![]()
Tak mi to stahovani nejak nejde, nevim kde je problem, tak budu holt asi dneska ponocovat, to bude zitra teda den…
A kde to stahuješ ?? Už jsem totiž nad tim také přemýšlela, když jsem neviděla nějaký díl, ze bych si stáhla, nebo podívala jinde… Škoda, že to nemá ČT udělaný stejně jako Prima, nebo Nova, že si to člověk pustí na netu, to mě fakt štve ![]()
člověk, no mě se to líbilo takový pomlaý sbližování
romantika … a těšila jsem se na další díl, a pak na další a další, až jsme jako KAte pochopila že už nebude ![]()
ibbu píše: člověk, no mě se to líbilo takový pomlaý sbližováníromantika … a těšila jsem se na další díl, a pak na další a další, až jsme jako KAte pochopila že už nebude
Ale dnes to bylo hezké, dnes člověk cítil, že z toho něco bude, ty pohledy, atd … Krása, než teda odjeli na ten výlet
![]()
MArcel snad se nezlobíš že jsem to tu práskla ![]()
no já asi až po dalších 3,4 dílech pochopila že Riley už nebude ![]()
ibbu píše:
MArcel snad se nezlobíš že jsem to tu práskla
no já asi až po dalších 3,4 dílech pochopila že Riley už nebude
To je jasný, že ne
!
Ten mi tam ale fakt bude chybět, to byl takovej fešák …
![]()
Dneska jsem to neviděla a koukám, že jsem zrovna prošvihla Silent night
Tu si asi stáhnu a zaměřím se na detaily, páč si z toho fakt moc napamatuju. Ale jo, Riley tam byl fakt naposled, jeho tělo se nenajde. A hlavně mě taky sere, že jeho hlasem bude mluvit nová postava Ben Hall
A taky Grace bude tuším hned od začátku osmičky mluvit Moučková, která dabovala Jodi ![]()