Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
27.7.10 21:23

Machalko ty jsi fakt odbornice na MCL :lol: :palec:

ještě řešit dabéry, já si občas všímnu že se jim změnil hlas a to je všechno :lol:

no šak jsme tu psaly že natočí i devátou řadu, Riley se někde najde, bude jak NIck, mít ztrátu paměti nebo v bezvědomí a s AKte to dají dohromady třeba na Kinsalas - ta je teď opuštěná zase ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.7.10 21:25

Jooo tak změny hlasu si občas také všimnu :mrgreen:

Tady je řeč o déváté řadě ??? Já myslela, že jich je jen osm … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.7.10 21:29

Machalko no to mi nerikej, ze Grace bude mluvit hlas Jodi, to uz je fakt uhozeny!!!!!!!!!!!!!!! Jsem ted koukla na prvni dil z dvojky a uz se mi stahuje ten dnesni. Zase jsem se presvedcila o tom, ze to byl uplne jiny serial, s uplne jinou atmosferou, uplne jini herci, ted tam fakt neni kamen na kameni a s puvodnima Mcleodkama to nema vubec nic spolecnyho, uz je nespojuje vlastne vubec nic a to to bylo fakt tak hezky, tak moc hezky… :srdce:

Jsem teda zvedava na ten dnesni dil, az to skouknu tak dam vedet.
Marcelko stahujeme to z www.ulozto.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.7.10 21:30

Marcelko konci to osmickou, to my si tady jen snime nasi fiktivni devatou radu jak bysme to udelali uplne jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.7.10 21:33
clovek píše:
Marcelko konci to osmickou, to my si tady jen snime nasi fiktivni devatou radu jak bysme to udelali uplne jinak

aháááá :mrgreen:
Tak doufám, že byste to ale změnili téměř od základů… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.7.10 21:33

Ibbu, no já jsem už trochu pako, díky McLeodovkám poznám ty hlavní dabéry vždy a všude :lol: Hlavně moje oblíbence Vondru a Brabcovou :mrgreen: Moučková je taky v kdečem, takže její hlas už taky bezpečně poznám, u Rileyho/Bena mi to trvalo dýl, než jsem si toho všimla, ale všimla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.7.10 21:34
Machalka píše:
Ibbu, no já jsem už trochu pako, díky McLeodovkám poznám ty hlavní dabéry vždy a všude :lol: Hlavně moje oblíbence Vondru a Brabcovou :mrgreen: Moučková je taky v kdečem, takže její hlas už taky bezpečně poznám, u Rileyho/Bena mi to trvalo dýl, než jsem si toho všimla, ale všimla :mrgreen:

wooow, tak tomu říkám znalec :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.7.10 21:39

Machalko a jak se jmenuje herec co dabuje Rileyho? Ja mam v daberech taky docela prehled, ale tenhle hlas vlastne vubec neznam.
Ve starych McLeodkach mluvi hlasem Patricka Peter Johnson, to je taky takovy uhozeny, jeste navic je to hlas Brandona Walshe - cili Bohdan Tuma :mrgreen: . Zrovna ten toho v McLeodkach taky nadaboval. Nejhorsi ale bylo jak jednu dobu mluvil Tess nekdo jiny, dneska uz bych za to dala ruku do ohne, ze to Brabcova nebyla, ikdyz ve znelce rikali, ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.7.10 21:42
marcelka88 píše:
clovek píše:
Marcelko konci to osmickou, to my si tady jen snime nasi fiktivni devatou radu jak bysme to udelali uplne jinak
aháááá :mrgreen:
Tak doufám, že byste to ale změnili téměř od základů… :pankac:

Marcelko to si pis, vsichni by ozili a vsichni by byli stastni a spokojeni, nam by totiz stacilo koukat na to jak Tess chova alpaky a plodi s Nickem deti a Clair s Alexem… atd., atd., holky ale kdo by byl s tou Stevie, domyslely jsme to vlastne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.7.10 21:43

Holky a dají se koupit dvd s řadama MacLeodovek ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.7.10 21:57

Clovek, úplně 100% jistá si nejsem, ale myslím, že si to myslím správně - kouzelná věta :lol: :lol: Petr Gelnar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
27.7.10 22:20

MArcel nevím ale myslim že u nás MCL ke koupi ofiko nejsou :roll: teda jsem si nikde nevšimla :nevim:

asi to neni zas tak slavný / známý :nevim:

člověk, Steevie jsme nedomysleli ale to on by tam nějaký fešák přijel, koupil by někde něco okolo a určitě bysme je nenechaly tak dlouho trápit jako s Alexem než se dali dohromady … ale trochu napětí to chce aby jsme nevyšly ze cviku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.7.10 22:51

Holky tak jsem teda vyrizena, skoukla jsem dnesni dil :cry: . Zodpovedne vam hlasim, ze by se mi Riley ke Kate hodil mnohem vic nez Dave a hlavne mezi nima byla jiskra a bylo to tisickrat romantictejsi nez ten ukvapeny odjezd s Daveem. Je mi z toho teda dost smutno a jeste smutneji mi je proto, ze uz vim, ze uz ho tam ani sluvkem nezminej a to mi prijde teda uplne nejhorsi. Jezis jak on na ni koual, no uplne mi behal mraz po zadech jak za starych casu kdyz Nick koukal na Tess.

Heath se pekne vybarvil, jen co je pravda. Ingrid je sympaticka. Byla jsem rada, ze se tam zjevil Alex, ale byla to takova rychlovka a bylo to takovy moc nerealny, kazdopadne bych rekla, ze dost sesel a vypadal celkove priserne, videla jsem predtim ten stary dil a tam byl hoch s jiskrou v oku a dneska to byla takova vysusenka.

No nic, jdu spat a bude mi smutno.

Machalko myslis, ze Gelnar? Nevim, nejsem si jista, pamatuju si ho s Dawsonova sveta kdyz mluvil toho homosexuala, ted si nemuzu vybavit jak se jmenoval v tom serialu, ale ten hlas mi prisel jinaci, ale jista si nejsem, to teda ne.

Tak dobrou i Rileymu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
27.7.10 23:13

člověk, viď, romantika jak stehno … přesně jak píšeš, pohledy - no to je na mou duši balzám :lol:

no, hele a nemohli si ttřeba scénaristi nechat zadní vrátka na další sérii kdy se tam objeví Riley a následně i Kate? :think: blbý nápad, já vím :-D

jo a holky, co už jste to viděly, ještě větší blbost než že Rileyho vůbec nenajdou je, jak to tam prodlužují - je tam „kdosi“ kdo přespává v okolí, fakt to vypadá že to bude on … oni ještě záměrně nechají divačky aby čekaly že se někde objeví :pocitac: jsem si popravdě pak připadala jak blázen a že mě podrazili :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.7.10 08:00

Ibbu takze budou ho aspon chvily postradat a mluvit o nem? Ja mela strach, ze uz vubec. No koukal na ni uplne uzasne, pod tim stolem jak se polibili a pak kdyz odchazeli na ty raky… :cry: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí