Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
30.7.10 20:17

Já jsem taky zvědavá na toho Alexe, páč jsem byla už dost smutná z toho Railyho a docela mě to sebralo…
Jodi se tam ukáže ? No to jsem zvědavá… Hlavně jsem zvědavá jestli se v těch dalších dílech bude něco dít a né jak v tom dnešním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
30.7.10 20:50

Sharon tam dlouho zaclánět nebude, je to holt prvoplánová mrcha :twisted: Celkově je to nějaké takové nudné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.8.10 10:20

Tak jsem si dneska ověřila, kdo to je ten Petr Gelnar, tak Rileyho nemluvil, ale mluvil třeba Heatha. Ale kdo teda mluvil toho Rileyho by mě moc zajímalo, slýchám ten hlas i jinde, ale fakt netuším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.8.10 12:59

Machalko zrovna vcera jsem ho taky v necem slysela a hned jsem si vzpomnela na Rileyho, pro mne to neni uplne libozvucny hlas, musela jsem si na nej docela dlouho zvykat, zato ted ho vsude poznam okamzite. Jo a mas pravdu jak si ted vybavim Heatha tak vim, ze ho mluvil ten Gelnar, toho si prave pamatuju z Dawsonova sveta :mrgreen: . Tak jsem zvedava co nam dneska McLeodky prichystaji.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.8.10 13:01

Clovek, já si ho vybavila u DR. House, kde mluvil Foremana :mrgreen:
DNeska bude odjezd Kate, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.8.10 15:37

Tak a Kate mame taky v prachu :cry: . Ale kupodivu mne to ani neprekvapilo, ze chtela pryc, podle mne uz na ni na DR vse padalo a chtelo to zmenu a jestlize ji nabidli management /a ona byla hodne ambiciozni/ tak ji docela chapu, ze to vzala, ale chybet bude, to jo :-( .
Ta Sharon je neskutecne priserna, kde ji vyhrabali, ani neni hezka, priserny Fionin hlas, no doufam, ze uz se neobjevi, nejak mi unikl konec, vzala Stevie prstynky nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
2.8.10 20:35

Ahoooj holky,
tak mi dnes bylo líto, že Kate odjela :cry: , měla jsem ji moc ráda, ale má recht… Lepší práce, a jak píše človek, tam to na ni vše padalo …
Ale dnešní díl mě bavil…

clovek ano, ty prstýnky ji vzala, ale nedala mu je, ale dala mu svou motorku… Greace zjistila, jak to bylo s tim koněm, že je okradla a Stevie ji řekla, že už je konec, že už ji u sebe nechce nooo a Sharon práskla na Stevie, že jí pomáhala rozbít to auto Grace na nějakém tom závodě, jak o něm mluvili …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.8.10 21:05

S tou Sharon to bylo tak, že Sharon tehdy šla Grace rozbít to auto a Stevie měla Grace zabavit. Ale nevěděla, na co se Sharon chystá. Byl to Gracin a Stevin první společnej večer, kdy se z nich staly kámošky, ale když se teď Grace dověděla, že vlastně Stevie Sharon pomáhala, tak to nemůže rozdejchat. Jak Stevie Sharon vyhazovala, tak jí vmetla do ksichtu, že kamarádi se neokrádají a že už prostě není její kamarádka. A na ten popud to ona na Stevie práskla, že jako taky není zrovna super kamarádka, když tohle Grace udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.8.10 21:11

Holky dik, to jsem nejak zaregistrovala tuto prestrelku mezi Sharon a Stevie. A udobrila se Stevie s Grace? Sharon ji vratila ty prstynky? No doufam, ze uz tam zitra nebude, mura jedna oskliva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
2.8.10 21:11
Machalka píše:
S tou Sharon to bylo tak, že Sharon tehdy šla Grace rozbít to auto a Stevie měla Grace zabavit. Ale nevěděla, na co se Sharon chystá. Byl to Gracin a Stevin první společnej večer, kdy se z nich staly kámošky, ale když se teď Grace dověděla, že vlastně Stevie Sharon pomáhala, tak to nemůže rozdejchat. Jak Stevie Sharon vyhazovala, tak jí vmetla do ksichtu, že kamarádi se neokrádají a že už prostě není její kamarádka. A na ten popud to ona na Stevie práskla, že jako taky není zrovna super kamarádka, když tohle Grace udělala.

Nooo mnohem více srozumitelné, jak ode mě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.8.10 21:21

Clovek, neudobřila, jestli si to dobře pamatuju, bude to ještě zítra mezi nima viset :think: Musí zabít ten čas než Stevie porodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.8.10 22:33

hm, hm Machalko tak to je jasny, pak Stevie rychle porodi, Alex rychle umre a co se tam bude dit dal…Bude tam nekdo novy za Kate? Asi jo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
2.8.10 22:37

Hlavně už ty další díly i až Alex umře asi budou tak nějak o ničem … Všichni nejdůležitější a nejlepší pryč … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.8.10 22:39

Marcelko taky mam ten pocit, uz to bylo opravdu zbytecny dotacet ty dalsi dily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.8.10 11:10

Napřed Alex umře, z toho Stevie porodí, napřed bude dítě odmítat no a pak přijedou Ken a Barbie :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí