Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Machalka bezva, diky moc!!!! Jen pro upresneni a ten Hugh byl zivej nebo zase nejaka vidina, teda asi byl zivej kdyz ho videla Stevie i Moira, ja v tom mam obcas bordel
.
Vztah mezi Heathem a Grace je teda u konce? No a jak je to tam s tema majetkama to by mne teda taky zajimalo, at zije rodinna hrouda, ze
. Skoda, ze jsem nevidela, mohl to byt fajn dil. Predpokladam, ze Katin alkoholismus uz je pase?
Hugh je mrtvej, Jasmine přece rozprášila na DR jeho popel. Takže to byl duch, ale divný, že ho viděli všichni
No zas to trochu nedomysleli…
Heath a Grace jsou spolu zatím dál, on bude mít nějakou jinou babu, jak tak šátrám v paměti, ale už vůbec nevím, jak se to semele ![]()
Katin alkoholismus byl zmíněn na té oslavě, nesla Rileymu džus, on pil pivo, tak mu říkala, že ona se drží od tvrdýho dál.
Díl byl docela dobrej, hlavně Ingrid tím špičkováním s Marcusem tomu dodává šťávu. A počkej, až ji uvidíš s Herkulem - to jsou fakt jak obr a trpaslice ![]()
No tak nejsem blazen, ja si prave rikala, ze by ten otec mel byt mrtvy, ale to uz je fakt blbost, ze ho videla i Stevie, chapala bych Moiru, ktera ma ta svoje videni, ale proc Stevie, jakoze je tehotna tak ted vidi i travu rust?!
. Vcera to taky navlikli tak nenapadne to jeji tehotenstvi, vubec mne to neprekvapilo, hned jak zacala snit tak mi bylo jasny, ktera bije
.
Na Ingrid jsem teda moc zvedava, bohuzel v pondeli zase neuvidim, takze budu trosku mimo, ale nejak mne to nemrzi. To co mi chybi mi Machalko vzdy vzorne doplnis, diky!!!
Clovek, no aspoň že toho Hugha hrál stejnej herec
Jestli pamatuješ, jak tehdy Tess s Jasmine přišly na to, jak to bylo s Pru a tou vanou, tak ho hrál i teď stejnej chlap ![]()
Jestli v pondělí uvidím, tak ti to popíšu
Já se teď těším aspoň na Ingrid, ta je fakt dobrá ![]()
Já neviděla už delší dobu (naposledy svatbu Alexe a , tak jsem moc ráda, že tu takhle všechno vypisujete. I když už v tom zase začínám mít trochu zmatek kdo je kdo… V úterý se snad dostanu k televizi, tak se trochu uvedu zpět do děje.
Tak dnešní díl ![]()
Heath jede do Spenceru na 2 dny kvůli práci, kde se setkává s Karen, realitní makléřkou, kterou už prý zná léta. Potkává tam taky Marcuse s Ingrid, tak se Ingrid s Heathem seznamuje. Vidí pak Heatha ve společnosti Karen a Ingrid si myslí, že k sobě patří. Marcus s Ingrid jedou omrknout koně, kterého chce koupit, je to klisna pro vytrvalostní běh.
Mezitím na DR se Grace po Heathovi už stýská, holky jí říkají, ať ho jede do Spenceru překvapit, tak odjíždí za Heathem.
Tayler řeší s Kate a Patrik zase s Rileym ten jejich polibek. Oba neví, jak se k sobě chovat, jestli jsou kámoši nebo co. Kate s Rileym je pak nechávají spolu o samotě, ať si to vyříkají, Patrik ale po chvilce zdrhá.
Marcus v hotelové restauraci pozoruje Heatha s Karen, odcházejí spolu nahoru. Vtom přijíždí Grace, Marcus se ji pokouší zdržet, myslí si, že Heath je na pokoji s Karen, Grace se ale nenechá zdržet a jde za ním. Heath je ale na pokoji sám.
Marcus je v hotelu na večeři s Ingrid, přichází tam i Heath s Grace, tak si sednou spolu. Vtom tam přichází Karen, Heath jí říká, že ho přijela překvapit jeho snoubenka a že večeře padá. Čtveřice večeří spolu, Marcus pořád dělá narážky na Karen, Grace na něj pak bokem vystartuje, co pořád dorypuje. Marcus jí řekne, že mezi Heathem a Karen asi něco je, ale nic neviděl, tak ho Grace zprdne, že Heatha neměl nikdy rád, tak ať toho nechá. Grace s Heathem odchází na pokoj. Marcus řekne Ingrid, že si myslí, že ti dva spolu něco mají, co by dělala ona na jeho místě. Ona mu řekne, ať je připravenej na to, že jako posel špatných zpráv to prostě odnese on.
Heath na pokoji telefonuje na balkoně. Grace se ho ptá, proč telefonoval tam, tak že si to neuvědomil a kdesi cosi, mluvil prý s Karen, že našla další farmu, kterou pojedou ráno obhlídnout. Grace pak má divoký sny.
Kate s Rileym dohodnou společný obchod, Kilarney na něj nemá dostatek ovcí, tak že pojedou s DR napůl. Ale Kate si to chce nechat jako překvapení pro Stevie. DR má ještě dohodnutej jeden obchod, ale prý zvládnou včas oba. Ještě spolu domlouvají společnou večeři i s Patrikem a Tayler, aby si ti dva konečně promluvili. Nechávají je zase o samotě, oni si vykoktají pár vět o ničem a resumé, že zůstanou přáteli a Patrik opět zdrhá. Kate povečeří s Rileym, povídají si tam o svých snech, Riley by chtěl vlastní farmu. Kate by napřed chtěla dělat někde správce a pak si pořídit taky svou farmu.
Stevie si videotelefonuje s Alexem, ten jí říká, že se tam bude muset ještě zdržet. Stevie je smutná, že teda to překvapení bude muset počkat. Nakonec to z ní Alex vytáhne, tak se raduje, že budou mít malé, zároveň jí ale zakáže jezdit na koni, když mu řekne, jakou měla nehodu. Stevie je z toho smutná. Stará se o tele sirotka, které nechce pít. Mezitím probírá s Moirou, že má strach, jaká bude máma, ta jí řekne, ať věří svým instinktům.
Je ráno. Grace odjíždí domů. Marcus nakládá koně a jede taky domů. Po cestě zahlídne Heatha s Karen na nějakém pozemku, zadívá se na ně a málem havaruje. Klisna je zraněná na hlavě. Jede za ním Ingrid a pomáhá mu ji ošetřit, ale seřve ho.
Stevie zjistila, proč tele nechce pít a vyřešila to. Věřila svým instinktům.
Na DR stříhají ty ovce, ale odejde jim střihačka. Musí teda ovce ostříhat ručně (tak tady jsem si vzpomněla, že Harry Ryan kupoval přece pojízdnou střihačku, kdepak asi je…) a neví, jestli stihnou oba dohodnutý obchody. Kate to jde říct Stevie, ta jí řekne, že s tím odběratelem mají roční smlouvu, a když jim ovce nedodají včas, smlouva půjde do háje. Nakonec to všechno ale stihnou. Kate si sype popel na hlavu, Riley jí ale říká, že by měla dělat na DR správce. Stevie pak přichází za Kate, ta se jí omlouvá, že ohrozila tu smlouvu, ale Stevie jí nabízí místo správce.
Patrik zve Tayler na kulas, jako kamarádi, ta mu ale říká, že na tohle ještě nemá a jde pryč.
Ingrid přijíždí na Kilarney zkontrolovat zraněnou klisnu a zase se s Marcusem špičkují.
Grace jede v autě, rekapituluje si včerejší den, jak to bylo báječný a romantický, ale díky Marcusovi spala asi půl minuty, že mu zkazil noc. Tak jede za ním rovnou na Kilarney. Seřve ho, že tu údajnou nevěru nemůže vyhnat z hlavy. Marcus jí řekne, že kdyby o Heathovi nepochybovala, tak by se Marcusovi akorát tak vysmála a nehlodalo by to v ní. Tak Grace jede zpátky za Heathem, zrovna si s Karen přiťukávají. Vezme si ho bokem a ptá se ho rovnou, jestli s ní něco má. Heath ji odvede na parkoviště, kde jí ukáže kabriolet, kterej jí koupil. Že ho pro něj sháněl Karenin brácha, proto včera volal na tom balkoně, aby nezkazil překvapení. Grace mu skáče kolem krku a omlouvá se.
Grace se vrací domů, tam na ni čeká Marcus, kterej se jí omlouvá, ale ona je na něj pořád držkatá. Chce taky, aby se jel omluvit Heathovi a příště si jakýkoli svoje domněnky nechal pro sebe.
Holky pořádají párty pro Stevie a miminko.
Marcus jede za Heathem a před domem ho uvidí se cicmat s Karen.
Machalko diky, diky!!! Jejdananku to se zase stalo veci, no a ja mam pech, ze to neuvidim asi ani zitra
. Ale tak nejak mi prijde, ze uz se vsechno porad opakuje, takovy to okolo toho podvadeni atd.., to uz tu vsechno bylo. Harry rozhodne kupoval rucni sekacku, holky to na nej prece nejak naraficily, puvodni ji chtela koupit Kate pro DR jestli se nepletu. S tim Alexem je to fakt hodne blbe udelany, to si opravdu mohli odpustit, to ho snad meli nechat umrit rovnou, vubec neni uveritelny, ze by Stevie a Kilarney takhle na dlouhou dobu opustil, obzvlast kdyz je Stevie tehotna, vymyslej si takovejhle blabol a pak ho jeste nechaj umrit, to uz ho teda mohli v ty Argentine nechat do konce a pak by prijel akorat v poslednim dile jako Jodi. Tem scenaristum bych strhla minimalne premie ![]()
Ahoooj holky,
pěkně dlouho jsem tu nebyla, nějak jsem věčně nebyla doma a nestíhala koukat, ale už zase čučim a jsem v šoku co se dnes stalo !!!
Přežijou to všichni tu nehodu ??? Nebo umře někdo ???? Co bude ???? Jsem uplně hotová …
Holkyyyyy prosiiiiim co se stalo???? Jaka nehoda????? Ja uvidim konecne az zitra, tri dily jsem nevidela a jsem asi mimo ![]()
Nevím přesně, ale díl skončil tím, že na Vánoce někam jeli autem (ani jsem si nevšimla kdo všechno)a sjeli za deště do řeky, auto se celé potopilo…
No to je teda pekny
, tak je jasny, ze se snad zachranej vsichni ne? Nebo ze by Riley???? Machalko S.O.S., jak to je?
clovek Já bych Ti napsala kdo tam byl, ale to bych si musela pamatovat jména… ![]()
ahoj holky, to byla ta bouračka na vánoce? jak slavili na DR a pak někam jeli (nevím už proč)?
ibbu píše:
ahoj holky, to byla ta bouračka na vánoce? jak slavili na DR a pak někam jeli (nevím už proč)?
- co vím, tak tam byl Riley, Grace, a možná i Tylor s Patrickem
aaaano, to je ona… Jeli na raky (kraby) …
A napsala jsi všechny správně
![]()
to jsme ráda Marcel
notak to už je konec sedmičky…
jo, pěkně mě to štvalo ![]()
hlavně že v tomhle díle se Kate s Rileym sblížila, taková krásná romantika
a oni jim to utnou ![]()