Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem s ním konečně našla video, které není smutné
http://www.youtube.com/watch?…
Machalko to si pamatuju jak se chytali za ty ruce, jeeee to bylo tak krasny. Ikdyz Brick se mi zase tak nelibil, ale byl hrozne hodnej a to vetsinou predci fyzickou krasu. To mi pripomina, ze si musim zase pustit nejake stare McLeodky ![]()
Clovek, mě vždycky dostal tím svým úsměvem, to jsem šla fakt do kolen
Vždycky ten díl, kdy ho Becky najde, ořvu, i když jsem to viděla snad desetkrát ![]()
Ja to chapu, ten jejich vztah byl takovej jinej nez ty ostatni vztahy, ten jeho konec byl opravdu moc smutnej, ale zase jsem rada, ze to tak udelali, bo se mi nechtelo verit, ze by Brick Becky opustil jen tak a uz se za ni nevratil, to by bylo snad jeste horsi ![]()
Clovek, jj taky jsem nevěřila, že se Brett na ni vykašlal… když jsem to viděla poprvý, tak jsem byla napnutá jak kšandy a pak jsem to strašně ořvala, celej zbytek dne do mě nic nebylo
![]()
JJ Machalko taky jsem to tak mela a pak jeste kdyz umrela Clair, to jsem teda taky absolutne necekala, to byla tezka rana pod pas, porad jsem neverila tomu, ze nechaji hlavni hrdinku tak brzo umrit
.
Dneska jsem byla rada, ze Grace aspon koukala na fotky holek, protoze uz mi fakt prislo ujety, ze resej, ze prijdou o DR a o Clair, Tess ani zminka. Jak dlouho uz je jakoby Alex pryc? A jak proboha Stevie otehotni, to pojede do Argentiny nebo nejake neposkvrnene poceti? Ashleigh je opravdu hruzna, bohuzel mi ta jeji zaplatka tezce pripomina serialy typu Melroce Place a spol…doufam, ze uz je smetena z povrchu zemskeho!
Takze uz je to tady, asi fakt neposkvrnene poceti, nebo opravdu nerozumim tomu jak na DR bezi cas
.
Jo a taky jsem teda nejak nezaznamenala, ze by Kate zacala nejak pit, vy jo?! Je fakt, ze jsem si zrovna rikala, ze alkohol a drogy tam jeste nebyly, takze mozna dojde i na ne ![]()
Clvoek, taky jsem přemýšlela, jak je to asi dlouho od jejich svatby, čert ví
Tak řekněme třeba dva měsíce a Stevie otěhotněla na svatební cestě
Ale asi to bude dýl a to by si zas mohla všimnout, že je těhu, ne? ![]()
Že Kate chlastá jsem si taky nevšimla, až v tomhle díle… a tak jak rychle začala, tak rychle skončila - no pohádka
Drogy tam budou aspoň zmíněný o tý farmě pro ty problémový děcka, kam Kate pak odejde - teda tuším
Jak to teď znovu sleduju, tak koukám, kolik věcí si už nepamatuju, to z prvních sérií vím kdejakej detail ![]()
Ale stejne to dokoukam do konce, nadavam na to a presto koukam dal, to jsem cela ja
.
Machalko dneska neuvidim tak kdyz ti to vyjde tak prosim napis co se delo, diky!!!!
Tech nesmyslu uz tam bylo hodne, ale podle mne nejvetsi nesmysl je, ze Alex zustal po te svatebni ceste v Argentine a o Killarney najednou rozhoduji uplne cizi lidi, kdyz si vzpomenu na ty Harryho proslovy o domove, o jeho majetku, o jeho praci, atd., atd., a vcerejsi hlaska, ze Marcus zdedil Killarney, to uz tam jako Alexovi nepatri vubec nic?!
Teda, u nás sjíždí tenhle seriál moje čtyřletá dcera. Ať je venku sebehezčí počasí, o půl druhé sedí u telky a soustředí se na Steve, Cate, Regan a všechny. Dokonce jsem jí musela koupit kovbojský klobouk. Našemu domku říká Drowers Run a našemu jezevčíkovi Turbo. Ale seriál je super. Nesleduju ho od začátku, protože chodím do práce. Ale když mám volno, zasednu taky.
Clovek, však já jsem to samý
Ale už na to nekoukám tak upřeně, kolikrát u toho dělám dalších 5 věcí ![]()
Taky by mě zajímalo, jak je Kilarney vlastně rozdělená
Jestli Bryceovi prodal třetinu nebo polovinu… Protože část má Nick, část Alex a část Marcus. Drovers už musí být taky pěkně rozfrcanej - části mají Tess, Stevie, Grace, Regan a Jaz. A když se tam na konci vrátí Jodi…
Nafteta, tak to je fakt hezký
Doma ti roste malá McLeodová
Moji dcerku to taky někdy baví, ale jen kvůli zvířatům (který tam poslední dobou ale moc nejsou
).
Clovek, tu to máš ![]()
Heath říká Grace o výcvikovém středisku koní, kterému by šéfovala, ale je to v Queenslandu. Během toho se polámal větrník – vítr mu ulámal lopatky. Stevie Grace radí jet za hlasem svýho srdce. Grace se chystá větrník opravit, potkává na cestě mladého chlapíka (je to její otec Hugh). Nepoznává ho. On jí říká, že tu kdysi žil a vrátil se, že se chce udobřit s rodinou.
Stevie videotelefonuje s Alexem, ten že brzo přijede. Moira se jí pak ptá, jestli mu to ještě neřekla a ona že chce osobně. Radí jí, aby zvolnila, že bude mít dítě, ale ona že se nic nezmění, ale jestli Grace odjede tak jo a že nechce, aby odjela.
Hugh Grace pomáhá s opravou větrníku, ta na něj pořád kouká, že jí je povědomý, ale neví odkud. Hugh se Grace vyptává na vanu pod větrníkem, Grace mu to vypráví. Pak přichází Moira, nese sváču a vidí Hugha jako starého chlapa.
Heath tlačí na Grace kvůli těm stájím. Říká jí, že se vždycky můžou vrátit, ale Grace že táta se už pak nevrátil. Má se rozhodnout zítra.
Mezitím Hugh vzpomíná na odtažení vany a pak jde k rodinnému stromu, kde jsou monogramy a letopočty všech McLeodů. Říká, že neměl nikdy odcházet a bojí se, aby Grace neudělala stejnou chybu.
Hugh na Grace vidí, že má asi problémy s chlapem. Ta mu řekne o co jde, že váhá jestli opustit DR. Hugh jí říká, jestli je to ten pravý a miluje ji, tak to pochopí. Vypráví, že to byla jeho největší chyba opustit domov a Grace se má rozmyslet. Když se rozhodne špatně, nemusí mít druhou šanci.
Na Kilarney přijíždí nová veterinářka – Ingrid Marr, jede se mrknout na koně. Marcus si ji dobírá, jestli na toho koně vůbec dosáhne. Ingrid si pak všimne kulhajícího býka, Marcus ale nechce, aby ho ošetřila, že na to má jiného veterináře. Je vůči ní šovinistický. Ingrid pak žádá Rileyho o pomoc s tím býkem, že Marcus souhlasil. Jenže Marcus je přistihne a zuří. Ingrid ho má teda ošetřit, ale pak zmizet.
Hugh s Grace opravili větrník a Grace mu nabízí zůstat tam místo ní jako pomocník, jestli nakonec odjede. On jí to vymlouvá a ptá se, jestli opravdu neví kdo je. Grace se lekne, je jí to divný a vyhodí ho pryč.
Stevie jede zkontrolovat pastvinu, jedna ovce spadla do příkopu, Stevie jí pomůže nahoru, ale pak se jí udělá šoufl a omdlí. Stevie se probírá, přichází k ní Hugh (vidí ho taky jako starýho chlapa), prosí ho o pomoc, on že musí pro Grace. V tu chvíli si Grace prohlíží papíry té farmy, líbí se jí to. Heath jí nabízí, že to nechají být, Grace ale nechce. Dohodnou se, že Heath dá nízkou nabídku a když to dostanou, tak je jim to souzený a pojedou.
Hugh přichází za Grace, že došlo k nehodě, Grace jede za ním. Přijíždí za Stevie, ta brečí, má strach o dítě, říká jí o Hugovi, že tam byl. A pak ji prosí, aby neodjížděla.
Ingrid už odjíždí z Kilarney, Marcus na ni zase vyskakuje, údajně mu šlo o to, aby ji býk nerozmačkal, že veterinář musí mít sílu. Ingrid na něj ječí, že je možná malá, ale dobrej veterinář a nadá mu do šovinistů.
Hugh říká Grace, že je její otec a ukazuje jí rodinný strom, říká, že je to jejich druhá šance, ať se ale rozhodne sama. Grace pak doma hledá fotku Hugha a najde jednu, kde je zamlada. Ukazuje jí Moiře, ale ta že viděla chlapa z druhé fotky – starého. Grace se ptá, proč je tu teď, když ho potřebovala dřív. Moira jí říká, že ho teď asi potřebuje víc než myslí a že by ho měla vyslechnout.
Mezitím Patrik zjišťuje, že Tayler má dneska 18, potkal ji ve městě, kde si vyzvedávala dárek od Regan. Chce to s ní oslavit, ale Tayler odmítne. Patrik se dohodne s Moirou a Kate, že oslavu udělají. Kate zabavuje Tayler, aby to mohli nachystat, ale už docházejí nápady. Nakonec ji Patrik neudrží, Tayler dojde do kůlny a uvidí, co pro ni chystají. Tayler Patrika seřve, že to nechce, že tam měla být její rodina, ale žádnou nemá. Patrik jí říká, že má rodinu i tady. Tayler mu dá pusu a začnou se líbat.
Ingrid se schází s Marcusem, popichují se, ale nakonec to urovnají. Ingrid potřebuje ustájit někde koně, tak se dohodnou. Marcus ji pozve na DR na oslavu.
Heath výcvikovou farmu získává. Grace v noci nespí, koukne z okna a uvidí tam Hugha. Jde za ním, ten se jí omlouvá, že měl být lepší táta. Grace ho zve dál, ale on říká, že nemůže. Grace že mu odpouští a ať jde dál, tak jde. Řekne jí, že DR je kus jí, její srdce je tady a má to říct Heathovi. Je na ni pyšný a mizí.
Ingrid na Kilarney přivádí Herkula, jejího obr koně. Zase se s Marcusem špičkují.
Grace říká Heathovi, že nemůže odjet, že patří na DR. Heath to chápe. Grace ryje do stromu svoje iniciály a říká Stevie, ať se tam vyryje taky.