Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě by zajímalo o čem budou ty díly mezi svatbou a umrtím Alexe…
Lentilko, jestli můžu předbíhat, tak to bude snad ještě větší sci-fi než dosud - Alex se Steev odjedou do Argentiny na svatební cestu a on tam zůstane
prý pracovní projekt s Nickem … no a přijede jen jednou na UTZ a jinak bude jen na skypu
a když pak konečně přijede, tak cestou domů zemře — a co bylo jinak mezitím v dílech si fakt nepamatuju, asi nic podstatného ![]()
A nevíte někdo, jak dlouho dopředu dělá ČT program? Kdy budeme vědět, jestli to od září znovu poběží nebo ne?
Nevite nekdo,jestli je i 9.serie?? Nebo kolik jich je?Uz mam skoro dokoukanou tu osmou,tak bych rada koukala dal ![]()
Je vidět, že si tu sedmou a osmou sérii už tak nepamatuju, byla jsem trochu v šoku, proč na svatbě nebyla Regan ![]()
Pajule, sérií je „jenom“ osm.
Ahoj
holky Steve měla krásné šaty, ten obřad byl krásný, ukápla sem slzu.Byla moc hezká.Bude Steve hrát i v té další serii, nebo tam už nezůstane nikdo.Mám tam ráda jen Kate a Steve, Alexe,už jsem si zvykla i na Railyho, jinak to stojí za prd.
A bude mít Alex pohřeb?To tam zas nedojede ani Tess a Nick?to je divné.Ti scénáristi to fakt pos..li ![]()
Stevie bude až do konce..Alex pohřeb mít nebude a myslím, že je to lepší, protože by tam nedorazil ani Nick s Tess, ale určitě ani máma, ani Fiona..asi by tam stála jen samotná Stevie…doufám, že v září se pojede od začátku..ale bojím se, že ne…čt není jako prima, kde jedou všechno dokola dokolečka…
Holky a bylo dnes něco podstatného? Nemusíte vyprávět, spíš jen důležitou událost nebo tak, jestli teda vůbec nějaká je krom honiček, krádeží a tak.
Nevím jak vám, ale mně přijde, že se na tom australském venkově hromadně rozšířily krádeže čehokoli, zejména dobytka. ![]()
Eviah, zkusím to stručně
Grace nechtěla prodat ovce, protože nabízeli nízkou cenu. Jenže tím byl DR jakoby prokletej a sneslo se na ně pár pohrom (kobylky, nemoci ovcí a krav atd.). Grace teda ovce nakonec prodala. Objevil se tam poprvý Heath Barrett, spravuje teď Kinsellas - bude podstatnej pro Grace
A taky Ashleigh začala škodit, chce Marusovi do všeho kecat, měla zálusk na Rileyho, ale ten jí poslal k šípku, tak oblbla Patricka a ten s ní začal chrápat. Toť asi to nejdůležitější ![]()
Ta naivní duše Patrick si začala zrovna s takovou ženskou? Ach jo. ![]()
Machalko, díky, to je popis tak akorát.
![]()
Eviah, no právěže naivní duše… proto Ashleigh neuspěla u Rileyho, protože ten ji hned odhalil jako proradnou mrchu ![]()
Ahoj holky, tak o co jsem ten minuly tyden prisla? Bohuzel teda o svatbu a co dal? Muzete mi v kostce shrnout kdo zmizel a kdo pribyl? Podle vasich prispevku soudim, ze je pryc Regan, zvlastni, nikdy tam nepadla zminka, ze ma nekde chlapa, nebo se to odehralo vse v tom minulem tydnu co jsem nevidela? Prosim kdo je Ashleigh? Jak se tam dostala a kde funguje? Ja myslela, ze Patrick bude s Taylor? Tak diky a hezky den!
Clovek, neviděla jsem všechny díly, ale zkusím udělat trochu výcuc. Přijel tam nějakej chlap, že blízko DR a Kilarney budou ukládat do země nebezpečnej odpad. Ten chlap byl ten Reganin bývalej, dali se tam na chvíli znovu dohromady. Jediný, jak tomu šlo zabránit bylo, že Regan najde spodní vodu. To se jí nakonec za 5 minut 12 podařilo, takže to padlo. Chlapa poslala do háje, ale sama odjela pracovat znovu jako geoložka. Přijela Kate, jakože na svatbu, ale pak z ní vypadlo, že Dave nepřijede, že se rozešli a ona je nafurt na DR. Trochu se tam porovnávají s Grace, ta je totiž podle mýho mínění celkem neschopná a Kate je rozená organizátorka, takže se holky musí srovnat. Přijela taky Rose a Steviina matka - tak si to tam Stevie s matkou vyříkávaly. Na svatbu pak dorazil i Steviin otec. Svatba byla trochu hektická, dojel na ni i Bryce se svou dcerou Ashleigh. Jenže po svatbě Bryce dostal infarkt, tak se Ashleigh nasáčkovala na Killarney, že prý to je Bryceovo přání, aby dohlídla na Bryceovu investici. Alex se Stevie hned po svatbě odjeli na svatební cestu. A ten páteční díl jsem popisovala Eviah ![]()
Jo a než se dá Patrick dohromady s Tayler, tak to bude ještě trvat ![]()