Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vedaniga, Alex potkal Fionu ve městě, seznámili se a rovnou zasnoubili ![]()
Marcelko, jj sekaj to hezky rychle ![]()
Uff, tak predpokladam, ze to auto vyhodila do vzduchu policie a ze Jodie a Matt zemreli jen ta na oko..
Ze jo?
Alenko, no jasně..ale myslím, že do auta právě dali bombu ti, co se chtěli pomstít Mattovi a ten jeho „anděl strážný“ policajt to udělal, aby to vypadalo, že tam nasedli a hajzlíkové si mysleli, že se jim to povedlo..
Holkyyyy, já to dnes opět neviděla
, jela jsem sehnat malému sandále a botasky, které jsem v celém mega obchodáku, kde jsou čtyři krámy na boty nesehnala ![]()
Marcelko ja to neuvidim cely pristi tyden, predpokladam, ze prijdu o sblizeni Stivie a Alexe, no co uz. Bohuzel nestiham, tak at hodi popis nekdo jiny..kazdopadne jsem si dnes celkem poplakala ![]()
Tak já jsem bohužel neměla úplnej klid na sledování, ale pokusím se to dát dohromady ![]()
Začíná to zase snem o Emmě a Wynovi, Jodi se z něj vzbudí a vedle ní v posteli spí Matt
V tom snu ji Emma žádala o pomoc, tak je z toho Jodi zase mimo, snaží se zjistit, o co tehdy šlo, ale nejde jí to. Matt jede na Kilarney a říká tam Alexovi, že chce Jodi požádat o ruku, ale trochu se bojí, aby ji tím nevyplašil. Tak to spolu probírají. Mezitím Jodi probírá s holkama, že by chtěla, aby se k ní Matt nastěhoval, jestli jim to nevadí a taky jestli ho tím nevyplaší.
Matta sleduje modré auto, někdo na něj míří zbraní, ale dvakrát se mu to nepodaří (jednou to překazí Riley, podruhé Tayler).
Ve městě je nějakej trh. Marcus se domlouvá se Stevie, že jí tam pomůže vybrat traktor. Stevie tam dorazí a pokukuje po Alexovi, nicméně se jí „ujímá“ Marcus a ukazuje jí traktor, který si má koupit. Nachomýtne se k tomu Alex a ten říká, že tenhle traktor je k ničemu, že je jen na ozdobu atp., že Stevie potřebuje traktor, na kterej je spoleh. Tak se tam dohadujou, je to jakoby o traktorech, ale vypadá to, jakoby to bylo o Marcusovi, ALexovi a kdo se líp hodí ke Stevie ![]()
Na trhu k Mattovi přistoupí policajt Roger, že ho našli a jdou po něm. Že musí zpátky do ochrany svědků. Mattovi se nechce, musel by opustit Jodi. Říká jí to a snaží se něco vymyslet, ale nedaří se, Matt nechce, aby se Jodi kvůli němu všeho a všech vzdala. Odjíždí s Rogerem na nějakou opuštěnou farmu do bezpečí. Riley mu dováží sbalené věci a Matt mu ukáže prstýnek pro Jodi a prosí ho, ať se o Jodi postará.
Jodi je mezitím na prášky, mluví se Stevie, co má dělat. Pak si nasadí Emmin snubák a uvidí, co se stalo. Wyn utekl z vězení a měli se s Emmou sejít, že společně odjedou. Emma nevěděla, jak se rozhodnout, mluvila o tom se služkou, nakonec že pojede. Přijela na místo, kde na ni Wyn čekal, pomohla mu rozseknout pouta a pak si vyměňovali prstýnky. Jenže než ona stihla říct přísahu Wynovi, objevil je policajt. Tak Wyn začal zdrhat, ale poliš ho zastřelil. Emma utíkala za ním, sebrala ze země prstýnek, který mu spadl a tiskla ho v náručí. Najedou to nebyla Emma, ale Jodi a v náručí držela Matta. Jodi se rozhodla, že odjede s Mattem. Rychle se s pomocí holek sbalila, naposledy koukla na Drovers, zahrabala do země prstýnky, kde Wyna zabili a jela za Mattem. Museli se rychle rozloučit s ostatníma a pak že jedou. Holky odjíždějí a Matt žádá Jodi o ruku.
Holky se vracejí domů a najednou v dálce uviděly a uslyšely výbuch. Jely zpátky a našly hořící auto, tak se sesypaly.
O čtyři dny později jede Regan a Stevie vyzvednout Kate, která přijela busem. Chce hned na místo, kde se to stalo a říká, že se to stát nemělo a nedá pokoj, dokud nezjistí, kdo za to může. Meg má přijet zítra a pohřeb má být pozítří.
Holkyyyyyy ja to taky nevidela!!!!!!!!!!! Uz jsem se asi ptala, netusite nekdo jak to bude pres prazdniny? Sice je to blbost od te 7. serie, ale proste kdyz uz jsem tomu venovala tolik pozornosti, tak to nechci uplne zavrhnout, ikdyz bych mozna mela. Ale je fakt, ze ja to ted od te 7. serie skutecne beru jako uplne jiny, novy serial, vyjma Stevie a Alexe uz mi tam stare McLeodky vubec nic nepripomina, obzvlast ted kdyz uz i Jodi bude pryc
. Je to fakt smutny.
Jee Machalko ty jsi hodna, nez jsem to dopsala, tak ty uz si sem popis hodila, tak ja jdu cist. Diky moc!!!!
Clovek, koukala jsem do programu a 1. července jsou McLeodky psaný jako normálně - v 13,30 ![]()
Takze holky v tuto chvily vubec netusi, ze ta smrt byla fingovana? Tak to musel byt hrozny dil, kdybych to nevedela dopredu tak bych byla zrejme stejne hotova jako tenkrat s Clair, prece jen at byla Jodi jaka byla tak ona na DR patrila a nakonec se z ni vyklubala spravna farmarka. Kate se vratila jen kvuli Jodine smrti, nebo uz je rozejita s Daveem? Jezis a chudak Meg, ta nez bude vedet jak to je tak ta bude na zblazneni ![]()
Machalka píše:
Clovek, koukala jsem do programu a 1. července jsou McLeodky psaný jako normálně - v 13,30
Machalko my te nemit tak nevime vubec nic, ty jsi nas hlavni predak
.
Clovek, netuší.. a kdyby nebylo šťourání Kate, tak by to ani nevěděly
A Meg pravdu zná
Však v pondělí uvidíš ![]()
Kate se vrátila jen kvůli smrti Jodi, ale bude tam řešit, že jí to s Davem až tak neklape… Nicméně odjede opět za ním, aby se po chvilce vrátila natrvalo ![]()
Taky jsem si dneska říkala, že jsem ráda, že nám Machalka prozradila, že je smrt fingovaná, i tak to byl docela doják. Líbil se mi slib, který si Jodi s Mattem říkali - jakoby i za Emmu a Wyna.
Mě to napadlo hned, že to možná jenom tak nahráli s tím výbuchem. Kdyby to bylo doopravdy, už by nechali poumírat moc lidí. Ten slib byl fakt krásnej. Takový věci mě vždycky dojmou, až i slzu uroním…