Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sice jsem to nevidela v patek, ale dneska jsem teda taky slzu uronila, ovsem nebyt Kate tak jsem fakt mela pocit, ze je vsem jedno, ze Jodi umrela, dobra Meg to vedela, ale ostatni byli fakt celkem v pohode. Mrzelo mne, ze teda nezminili ani sluvkem Tess a rozhodne mel s Meg prijet Terry, nebo o nem aspon mohli rict kde je. A vlastne by tam mel byt i ten jeji vlastni/nevlastni otec. No to uz jsou asi moc detaily, ale je fakt blby, jak to ty scenaristi flakaj a ani jim nestojime za to, aby vysvetlili proc nedorazila segra na pohreb sve segry, to byl nase stara dobra Tess nikdy neudelala.
Ale jinak to bylo teda pekny, ten zaver opet kyc, ale hezky se na to kouka, to j ![]()
O Terrym tam Meg říkala, že má ledvinové kameny či tak něco a je v nemocnici na pozorování ![]()
ahoj holky, po dlouhé době jsem zase zde … popravdě, já už na tyhle díly nekoukám, zkoukla jsem je jak jsem stahovala dvd a znovu mě fakt nelákají — udělala bych sestřih pro mě zajímavých scén tak do jednohzo, max dvou dílů ![]()
akorát k tomu výbuchu ještě - nezachránil je Jodiin kůň? matně si vybavuju že se tam za nimi vydal a řehtal a Jodi šla za ním ne? … ale viděla jsme to jen jednou a to asi před 2 měsíci tak si nejsem jistá ![]()
no od září by mohli začít s jedničkou, jako to dělají na primě s chůvou - mmch, už jsem si ji nastahovala a celou zkoukla
jsou maniak, ale než nové MCL tak radši uječenou praštěnou chůvu ![]()
Mně se dneska moc líbila Kate, jak to zahrála, úplně jsem jí to žrala. Jinak je to taková pohodová a na city hrající detektivka, zvířata tam ale pojdou hlady, protože se všichni starají o obchody a o stroje, hlavně traktory, ty vedou. ![]()
Nebo že by už veškerou zvířenu prodali? ![]()
Jj zachránil je Tucker, Jodi se s ním šla rozloučit a mezitím auto vybuchlo. Takže Matt je definitivně pryč, za chvíli se tam přestane objevovat i Alex, na kterým chlapovi si tam budu spravovat oko? ![]()
holky já nechápu, jak mohli dělat takový problémy Stevie a Alexovi než se dali do hromady a pak je po svatbě rozdělí
vždyť to mají natáčet pro nás ne? dychtivé divačky ![]()
Marcus je tam spíš jako místo Nicka… Alexe pak nahradí na Kilarney Ben.
Ibbu, taky mi to připadne nelogický… obzvlášť když Stevie otěhotní a Alex dítko tak moc chtěl, není uvěřitelný, že by nechtěl bejt za každou cenu s ní ![]()
Bryce ještě žije, však se tam zatím ještě neobjevila Ashleigh ![]()
To uz jako zmizi i Alex v brzku? At se jdou bodnout!!!! Snad mi holky nechcete rict, ze zitra uz bude svatba nebo co? To je fakt udesny, jak to mohli takhle zkazit, ja bych jim dala!!!!! Taky fakt nechapu, proc teda nenechali Alexe i Stevie v Argentine u Tess, ale umirat fakt nemusel, jakoby tam te smrti bylo malo
. Ale berme to tak, ze sel proste za Clair
Ahoj holky, já už jsem trochu mimo..pouštím si jedničku, ale teď už asi týden ne..nemám čas..tyhle díly taky už moc nechci vidět, jako Ibbu…stačilo jednou..přijde mi, že to jde v TV strašně pomalu..jak jsem vždycky dala tři čtyři díly…
Ona tam ještě není Ashleigh? Tak to vám řeknu, tak taky umí pěkně hnout žlučí, můra jedna..
Mně se moc líbil Marcus..přesně můj typ narozdíl třeba od Bena nebo Rileyho..ale Rileyho jsem nakonec měla moc ráda, ale Bena ne..ten byl trapnej od začátku do konce..
Takže náhrada za Alexe se jim nepovedla? Marcuse chápu jako náhradu za Nicka, akorát jsem myslela, že tam zůstane sám, to jsem byla bláhová, když vlastně bývá prakticky jako pravidlo jeden za jednoho.
Pro mě je Marcus taky fajn, jednak vypadá dobře, jednak nevystupuje jako žádný podrazák. Akorát tím, že se snaží konkurovat Alexovi, mi vadí.
Svatba bude už tenhle tejden, takže po ní už se Alex bude objevovat v McLD jen sporadicky ![]()
Omlouvám se za mystifikaci (mystifackaci si udělím sama
), jsem se přepočítala, ta svatba nebude tenhle tejden
Pardon ![]()
to mne teda pekne stve s tim Alexem, mne uz dneska na zaver jak se loucila Jodi prislo, ze tam za Alexe byl nejaky dubler, nebyly na nej skoro zabery, osobne se s ni neloucil, aby si rekli par vet. Bylo to zase takovy vsechno divny, ach jo a to to nejhorsi mne teda jeste ceka ![]()
Ted jsem skoukla dalsi dil z jednicky, dlouho jsem nekoukala, nemam moc casu, je to opravdu uplne o necem jinem, ta rozdilna nalada a atmosfera oproti temto soucasnym dilum, pro mne hraje hrozne dulezitou roli i ta hudba a ta je teda taky nesrovnatelna. No nic, jesteze muzu koukat na tyhle dily, za to jsem opravdu rada, asi to vzdy ukoncim odjezdem Tess a Nicka a pujdu zase od zacatku ![]()