Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jonnys ja jsem prave taky z te prvni serie uplne uchvacena, protoze jsem zacala pravidelne sledovat tak od pulky druhe serie. Proto mi prijde cim dal tim min mozne, ze Tess se nakonec rozhodla jak se rozhodla, ani Nick by ten odchod do Argentiny nikdy nechtel a ze tam pak skonci i Alex, to je totalni blabol!!!
Jj souhlas, Jodi byla priserna a jeste priserna bude, ja ji uplne nesnasela za to co udelala tomu Albertovi, ale zas je dobry, ze prosla docela vyvojem, proste mlady strivko a pak docela rozumna pracovita holka.
Podle mne ani Meg by nikdy neodesla, vzdyt mela k DR citove pouto taky velmi silne. Urcite to meli radsi useknout v 5. serii nez to tahnout do takoveho absurdna, nebo na zacatku nemeli ty lidi ukazovat jako nekoho kdo miluje svou rodnou zem a svuj domov nade vse a pak si proste jen tak odejde.
Holky, ale jak nas to porad bavi resit dokolecka dokola co? A to jsem jeste nevidela tu osmou serii, myslim, ze z te budu asi uplne vyrizena.
ahojky
člověk, tvoje poslední věta nemá chybu
pořád řešíme to samé, ale je to super !!! hlavně holky, ať nás to nepřestane bavit
(prosím prosím, smutně koukám) tak ještě dost dílů zbývá nad kterýma se můžem rozčilovat a vzpomínat na první série …
jo holky, a jak se vám stahuje? - aby jsme byly připravený začít pak sledovat od začátku všechny najednou ![]()
a s Jodi máte taky pravdu, krásně se vyvinula (rozvinula
) - jsem se do toho nějak zamotala
a nakonci byla superholka, farmářka … přijala zodpovědnost za farmu a lidi na ní ![]()
Eviah, když jsem to před časem počítala, že Kate se objeví znovu v osmém díle, tak Jodi „zemře“ v sedmém díle a tehdy nějak se teda dají s Mattem dohromady
Takže by jí to mělo „dojít“ tenhle týden ![]()
U Meg si dovolím trošku oponovat, myslím si, že pro ni bylo hodně důležité, že se stala spisovatelkou, fakt se v tom našla. A když jí holt nešlo psát doma, tak vyrazila psát jinam. U ní bych neřekla, že by až tam bazírovala na DR. Ale s Claire i Tess s váma souhlasím ![]()
Ahoj holky,
prosím vás četla jsem sice popis pátečního dílu, ale stejně mi nějak uniklo kam zmizela regan? Mě byla celkem sympatická. Ta blondýna Taylor mi přijde fakt strašná, nemohla by nějak umřít?
Lenti, Regan jela navštívit nemocnou matku, je pryč jenom na chvilku ![]()
Ale dneska se mi zdálo, že ji zase mluvila Smyčková ![]()
No ja se v patek divala, ale Regan mi taky nejak unikla..ale evidentne jela za nemocnou matkou
Jo souhlas Taylor je desna.. Uz mi prijde, ze se to nejak moc opakuje, kdokoliv tam prijde novy, tak se boji, ze ta nezapadne, ze ho tam nechteji apod… ![]()
Mně Tayler nevadí, na začátku teda trošku jo, ale přijde mi tam trochu zbytečná, nic nepřinášející postava..spíš do počtu..nemastná neslaná..nic moc…
Jonnys přesně tak a ke všemu je praštěná…chápu, že jí umřel táta, ale rozhodně bych nechtěla pracovat s člověkem, o kterým si myslím, že mi ho zabil. Prostě je jenom do počtu.
Abych se přiznala, tak mě už tam pak od té sedmé série nenadchla žádná nová postava.. Kdybych měla jmenovat, kdo z nich se mi tak nějak zamlouval nejvíc, tak to byla Ingrid. Ale jak jsem se třeba těšila, že Abi Tucker bude hrát Grace, tak ta její postava mě vůůůbec nenadchla. Fakt jsem to sledovala spíš jako takový utrpení - nemohla jsem si pomoct to nesledovat, ale těžce mě to nebavilo
Navíc když avizovali, že se v tom posledním díle někdo vrátí, čekala jsem Tess s Nickem, tak jsem byla zklamaná ![]()
Holky prosim prosim napiste co bylo dneska, diky moc!!!!
Machalko kdo je Abi Tucker? Ja to nevidela v patek ani dneska a muzu rict, ze jsem se dostala do stadia, ze mi to tak ani nevadi, coz bylo drive nemozne, zezacatku jsem byla ochotna cekat na to nocni opakovani!!!!!
Clovek, Abi Tucker je herečka, co hraje Grace McLeodovou. Znám ji už z jinýho seriálu, kde mmch i zpívala, tak jsem se na ni docela těšila.
Popis: Jodi Rileymu ukazuje nalezený pouta a ptá se ho, jestli neví, jak je to starý. On jí ze srandy pouta nasadí na ruku, Jodi se zarazí a cosi uslyší. Začne křičet, ať jí to okamžitě sundá a rve si to z ruky, škrábne se o ně.
Holkám padl prodej ovcí. Riley to zaslechl, tak se ptá Alexe na Kilarney, ale ten ovce nechce. Zaslechne to ale Matt a dojedná obchod s Jimem Selkirkem, pro kterého teď pracuje. Selkirk chce ale ovce hodně brzo ráno, Matt přijíždí holkám pomoct. Ale kvůli tomu neudělá něco, co mu Selkirk nařídil, takže ten ho vyhazuje. Jodi to naštve, že Matt riskoval a ztratil práci kvůli ní.
Jodi bolí zápěstí, poškrábané od těch pout, mrkne na něj a má tam podlitinu. Na druhém zápěstí taky. Je z toho vyplašená. Moira se zkusí pout dotknout, ale ona nic neslyší. Jodi jde pouta zakopat (vrátit je do země, odkud je vzala) a vtom si všimne, že má stejný podlitiny i na nohou. Moira jí říká, že by možná měla najít i ta druhá pouta…
Mezitím Regan je ve městě u své nemocné matky a Tayler to špatně nese. Myslí si, že ji Regan opustila (tak jako dosud všichni) a holky z DR ji tam nechcou. Najde na DR wombata a stará se o něj. Pak leze pro něj na půdu (nebo to byl další? to jsem přesně neviděla), jenže se pod ní prolomí podlaha a spadne do nějaký zazděný místnosti. Trvá to, než ji holky začnou psotrádat, musí probourat zeď, aby ji dostali ven. Jak ji vysvobodí, Jodi si všimne, že je tam nějaká truhla. Vynadjí ji, otevřou, je tam monogram EMcL (Emma McLeodová, dcera Henriety). Najdou tam sváteční bílé šaty s velkou krvavou skvrnou a snubní prstýnky. Jodi je to divné, Emma prý nebyla vdaná. A nakonec vybalí druhou část pout. Tak obě pouta společně zakope. A najednou jí ty otlaky od pout na nohou i rukách zmizí. Moira jí ale říká, že si myslí, že tímto to nekončí.
Holky pak říkají Tayler, že jsou rády, že ji tam mají a ona po telefonu mluví s Regan a je šťastná.
Pak tam ještě byl Alex s Marcusem, jeli nahánět dobytek na motorkách, ale Marcus si zranil koleno, Alex kotník, váleli se tam v blátě, prostě se sblížili. Zpátky dojeli jak lazaři na jedné motorce.
Holky, dřív - když jsem nestihla nějakej díl - tak jsem si ho v klídku odkoukala na netu…jenže se mi ztratil odkaz. netušíte kam juknout? Díky
Desty píše:
Holky, dřív - když jsem nestihla nějakej díl - tak jsem si ho v klídku odkoukala na netu…jenže se mi ztratil odkaz. netušíte kam juknout? Díky
ulozto.cz ![]()
Ahoj holky, jsem zvědavá, co bude dnes, včerejší díl se mi líbil, na tu bídu, co tam poslední dobou je, byl fakt fajn, duchařinu já můžu, takže tím líp. ![]()
Akorát mi přijde padlé na hlavu, že Taylor tak děsně upnula na Regan, protože zaprvé ji ještě nedávno nesnášela a zadruhé ji prakticky nezná, tak dlouho tam není.