Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo tam řečeno, že chce polovinu hodnoty farmy (dům, pozemky, zvířata) a Brice jí nabídl půlku toho, co chtěla a ona to přijala, takže bych řekla, že čtvrtinu hodnoty a to je asi hodně a nedivím se, že to nemá Alex na účtu, jiná věc je, že to má v nemovitém majetku, ale zajímalo by mě, jakou roli v tom dál jeho otec sehraje? Zas nějaký podraz? To snad ne…
Ne, Bryce neudělal podraz, chtěl se přifařit, aby to mohl odkázat Marcusovi..využil prostě situace..dobře, tak možná to neměl na účtě, ale stejně to není možné, že by to takhle chodilo…to si prostě vymysleli jen pro ten seriál, hodilo se to..
No já myslela podraz do budoucna. Ale s tím musí Alex počítat, že jeho otec umře nejspíš dřív a bude mít zákonné dědice.
Já si nemyslím, že by to Brice hned zamýšlel pro Marcuse… on je dobrej obchodník a čuje na Kilarney peníze
Proto tam pošle Marcuse, aby mu tu jeho investici taky pohlídal ![]()
Já si myslím, a snad to tam bylo i řečeno, nebo jsem si to možná vsugerovala, že Bryce chtěl svoje syny svést dohromady, proto tam poslal Marcuse nejdříve jako kontrolora, ale pořád chtěl, aby Marcus řekl Alexovi, že jsou bráchové..ale asi čul i prachy, to je jasný..
No jo, jako by těch konfliktů nebylo dost. ![]()
Alex to mohl řešit hypotékou, dostal by ji levou zadní a když jeho farma tak dobře prosperuje, neměl by problém ji splácet.
Přesně tak, Eviah..a ještě mně napadá, že Liz nedělala problémy s vyrovnáním..svině na to byla dost velká..že by měli předmanželskou smlouvu? Nevíte, jestli to tam nebylo zmíněno?
Holky, ještě musím přiznat, že jsem dnes té nové postavě, té blondýnce, nevěřila tu scénu, jak rychle se dokázala vyplakat Regan na rameni, obrat o 180°, možná že to tak může být, že člověk tak rychle obrátí vůči tomu, koho nenávidí, ale mě ta scéna přišla jak z hodně špatného filmu. Nebo to divně zahrála? Nebo divný dabing? Nevím, něco mi na tom prostě nesedlo a nevím co. Potřebovali tak rychle náhradu za Kate? Že přijela zrovna ve stejnou dobu…
jonnys, netuším, já zas měla za to, že předmanželskou smlouvu měla Fiona s Alexem. ![]()
Jonnys, ale že by to udělal až tak? To mě teda nenapadlo
Myslela jsem, že Brice vycítil prachy, tak do toho šel. A Marcuse tam pak poslal, aby se sám vyhnul tomu Alexovi oznamovat, že má krom sestry ještě i bratříčka ![]()
Eviah, jo ta scéna mi taky připadla úplně blbá… i když od nenávisti je prej jen krůček k lásce, tak že by? ![]()
Vůbec žádný předsvatební smlouvy si nejsem vědoma, ani u Liz ani u Fiony… akorát na Stevie to pak budou zkoušet, ne?
Jo, pak na svatbě Stevie a Alexe mluví Bryce s Ashleigh a padne tam, že on má výčitky, že se o synky nestaral, že vše dával jen Ashleigh..tak z nich asi chtěl mít rodinku..ale taky si jí dlouho neužil…jak to tak chodí, nebyl uvnitř až takový sviňák
uvnitř to byl príma chlap jako Harry a Phil Rakich
jojo, tak to chodí v Meklaudkách a ke konci čím dál častěji..
Už jen dva díly a budu osvobozená ![]()
Machalko, jak se ti líbil Ben? Mně se ani za mák nelíbí, ani mi není sympoš a to jeho prvoplánový jednání je trapný..ani tu Jaz bych tam nemusela..nevím, proč museli udělat za každou cenu nějakej pár..to dění kolem Jaz a koně taky bylo trapný a seriálu to pranic nepřineslo..
Aha, takže synáčkové se měli sejít „pod jednou střechou“? A proč se nestaral ani o toho druhého syna?
To nevím, to bylo dost divný, protože Alex se ptal Marcuse, kdy se to dověděl a on řekl, že nedávno, přesně už nevím, jak to formuloval..no a za několik dílů Marcus mluvil o Bricovi a říkal, že když byl malý, tak k němu chodil a četl si tam časopisy, které měl Brice pro něho, ale nikdy mu je nedal domů…nebo něco takového..všimla sis toho Machalko nebo ty Ibbu, nebo si to pletu? Zkuste si toho všimnout..
Holky, dneska jsem sledovala předpředposlední díl osmičky a ze začátku jsem to měla špatně nahrané..dabing šel trochu jinak než záběry a když mluvila žena s mužem, třeba Stevie s novým veterinářem, tak měli vyměněné hlasy..on mluvil jako Stevie a ona jako on
to jsem se fakt nasmála..ale za chvíli už to bylo v pohodě..