Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
4.6.10 14:17

Ahooj holky,
omlouvám se, že Vám se tak spadám :oops: ! MacLeodovy dcery také sleduji a ted hlavně k tomu proč tu jsem. Nevíte náhodou pravé jméno Patrika ? Přítele Kate ? Jak se jmenuje ve skutečnosti ? Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.6.10 14:35

Ahoj Marcelko, v pohodě, jsme rádi, když je nás tu víc :-)
Jmenuje se Luke Jacobz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.6.10 18:27

jonnys děkuji moc, hrozně mi přípomíná totiž jednoho kluka s kterým jsem byla v Japonsku, tak jsem se jen chtěla přesvědčit, že to neni on, ale jsou skoro stejný :-D …

Doufám, že tenhle seriál neskončí, nevim na co bych pak koukala, už ted mě štvalo, když to nebylo kvůli volbám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.6.10 20:30

Marcelko, jak jsme tady samé veliké fanynky, tak neponecháme nic náhodě a už všechny stahujeme seriál z netu nebo kupujeme dvd (to je můj případ)..
Taky tys byla s Patrickem v Japonsku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
4.6.10 20:33

Holky a nemate nekdo tip kde se da stahnout cd pisnicek? Ja nasla jen jednotlive pisnicky, ale ne cele cd..teda vsechna 3 :roll:

Jinak dneska jsem cucela s otevrenou pusou a cekala co Alex vymysli..no uz se nemuzu dockat pondeli… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.6.10 21:23

Ahojte,
taky nesouhlasím s Barbie a Kenem v devítce :lol:
Já našla na wikipedii sledovanost podlé sérií a hádejte co, od páté to začalo razantně klesat a osmička byla vyloženej propadák :twisted: Aspoň v Austrálii.
Jo a teda jak Stevie furt měla čas, než to s Alexem bude řešit, tak dneska pěkně tlačila na pilu, jak kdyby včera už bylo pozdě :twisted: To se mi teda nelíbilo…
Alenko, první dva soundtracky najdeš tady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.6.10 22:14

http://www.mcleodove-dcery.wz.cz/index2.htm

Tady jsou taky soundtracky..

Teda holky, jak sleduju dopředu, tak jsem z toho nějaká všelijaká..zase se omlouvám, že teda předbíhám, ale musím upozornit na další kiks..
Objevila se Tayleřina máma a představila se jako Barbara..pak odjela a za pár dílů už z ní byla Jane…já teda nevím..
Holky, a to už se vás chci zeptat dlouho a vždy zapomenu..proč vyslovují Tayler jako Tejlor, to by se přece psalo Taylor..Kate jí občas řekla Tajler..sorry za fonetiku :-) ale to proto, aby to bylo jasné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.6.10 22:16

Jéé, pardon, to nebyly soundtracky, ale texty..tak zpět.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.6.10 22:22

Holky, krásná je ta písnička The siren´s song..že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.6.10 00:31

Holky a kdo mi napise co se vlastne dneska stalo??? Ja to nevidela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
5.6.10 07:39

jonnys Nooo právě jsem si ho jen spletla, je mu hrozně podobnej tomu mému kamarádovi tam odtud, jak kdyby si ze zadku vypadli :mrgreen:

A kde kupujete DVD a nebo stahujete ???? Jen at jsem také informovaná… Jdu omrknout ty písničky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.6.10 09:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.6.10 20:11

Jonnys, no mají tam občas takový seky… třeba Stevie jednu dobu vyslovovala Manfredi jako menfrejdy :mrgreen:
Clovek, jestli to tu zatím nikdo nepopíše, tak já ti to pak písnu, ale teď jdu mrkat na moji oblíbenou Bridget :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.6.10 21:01

No já páteční díl neviděla, takže nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.6.10 21:02

Jo, to jsem si taky všímla a právě nejhorší je, jak se to přechyluje..takže Menfrejdyjová…to je fakt vtipný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí