Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooj holky,
omlouvám se, že Vám se tak spadám
! MacLeodovy dcery také sleduji a ted hlavně k tomu proč tu jsem. Nevíte náhodou pravé jméno Patrika ? Přítele Kate ? Jak se jmenuje ve skutečnosti ? Děkujiii
Ahoj Marcelko, v pohodě, jsme rádi, když je nás tu víc ![]()
Jmenuje se Luke Jacobz..
jonnys děkuji moc, hrozně mi přípomíná totiž jednoho kluka s kterým jsem byla v Japonsku, tak jsem se jen chtěla přesvědčit, že to neni on, ale jsou skoro stejný
…
Doufám, že tenhle seriál neskončí, nevim na co bych pak koukala, už ted mě štvalo, když to nebylo kvůli volbám …
Marcelko, jak jsme tady samé veliké fanynky, tak neponecháme nic náhodě a už všechny stahujeme seriál z netu nebo kupujeme dvd (to je můj případ)..
Taky tys byla s Patrickem v Japonsku??
Holky a nemate nekdo tip kde se da stahnout cd pisnicek? Ja nasla jen jednotlive pisnicky, ale ne cele cd..teda vsechna 3 ![]()
Jinak dneska jsem cucela s otevrenou pusou a cekala co Alex vymysli..no uz se nemuzu dockat pondeli… ![]()
Ahojte,
taky nesouhlasím s Barbie a Kenem v devítce ![]()
Já našla na wikipedii sledovanost podlé sérií a hádejte co, od páté to začalo razantně klesat a osmička byla vyloženej propadák
Aspoň v Austrálii.
Jo a teda jak Stevie furt měla čas, než to s Alexem bude řešit, tak dneska pěkně tlačila na pilu, jak kdyby včera už bylo pozdě
To se mi teda nelíbilo…
Alenko, první dva soundtracky najdeš tady ![]()
http://www.mcleodove-dcery.wz.cz/index2.htm
Tady jsou taky soundtracky..
Teda holky, jak sleduju dopředu, tak jsem z toho nějaká všelijaká..zase se omlouvám, že teda předbíhám, ale musím upozornit na další kiks..
Objevila se Tayleřina máma a představila se jako Barbara..pak odjela a za pár dílů už z ní byla Jane…já teda nevím..
Holky, a to už se vás chci zeptat dlouho a vždy zapomenu..proč vyslovují Tayler jako Tejlor, to by se přece psalo Taylor..Kate jí občas řekla Tajler..sorry za fonetiku
ale to proto, aby to bylo jasné..
Holky a kdo mi napise co se vlastne dneska stalo??? Ja to nevidela ![]()
jonnys Nooo právě jsem si ho jen spletla, je mu hrozně podobnej tomu mému kamarádovi tam odtud, jak kdyby si ze zadku vypadli ![]()
A kde kupujete DVD a nebo stahujete ???? Jen at jsem také informovaná… Jdu omrknout ty písničky ![]()
Jonnys, no mají tam občas takový seky… třeba Stevie jednu dobu vyslovovala Manfredi jako menfrejdy ![]()
Clovek, jestli to tu zatím nikdo nepopíše, tak já ti to pak písnu, ale teď jdu mrkat na moji oblíbenou Bridget ![]()
Jo, to jsem si taky všímla a právě nejhorší je, jak se to přechyluje..takže Menfrejdyjová…to je fakt vtipný..