Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Clovek, máš naprostou pravdu, i jen tak odejít do cizí země je určitě moc těžký, natož když tam máš nechat rodinné dědictví, které se budovalo několik generací…to má s realitou pramálo společného…
Dneska jsem si pustila díl, jak zemřel Alex…hodně rychle..až mně to překvapilo, myslela jsem, že to bude ke konci osmičky…nejdřív mně vytočilo, že ho zase mluvil někdo jinej..no jo, řvala jsem jak želva a to jsme si už docela zvykla, že tam není..
Pokud to teda vyšumí s tím Rileym, tak to je taky trapný..ale třeba chtěli točit ještě devítku a schovali si Rileho do zálohy..jakože by se najednou objevil..Tess s Nickem by se vrátili, Kate taky, Jodi s Mattem, pro Grace by se někdo taky našel a Stevie by byla sama ale spokojená…tak jsem si udělala vlastní závěr, když tvůrci nejsou schopni uvažovat logicky… ![]()
no ale Jonnys to vůbec není špatný nápad s 9.sérií
![]()
načrtneme rysy a pošlem to do Austrálie - od 3 nám to asi nepřetočí tak si aspoň doupravíme konce ![]()
no já chci zpátky RIleyho
třeba ztratil paměť a žije kdesi … no tělo se přeci nenašlo a to je divný
takže určitě někde žije
a vrátí se on a za ním i Kate ![]()
Tak holky, přiťukneme si? Jsme na sté straně.
To jsme ale ukecané baby. ![]()
Jasně, že žije..kdyby se utopil, tak by se tělo vyplavilo dřív nebo později, ale oni ho nenašli..tzn. žije a dojede si pro Kate (tu trefí, protože už když Jodi vstala z mrtvých, tak měla na kahánku) a vrátí se spolu na DR, tam už bude Tess a Nick a malá Claire, ta bude dovádět s Xanderem..
Pořád mi přebejvá ta Grace a taky Stevie, ale ta nikoho nebude chtít..bude pořád milovat Alexe..
A proboha celou devítku a desítku by už nikdo nezmizel neodešel ani nezemřel a nikdo by nepřibyl..kromě amanta pro Grace..jo a samozřejmě by přibyly dětičky..
Jojo, 100…ťukám a připíjím na lepší začátky a taky konce ![]()
Zjistila jsem, že jsem beznadějnej romantik a miluju přiblblý happyendy… ![]()
Eviah, ťuknem ![]()
Jonnys no pro Stev se tam na konci rýsuje amant takže ta sama nezůstane - ale samozřejmě že Alexe bude pořád milovat ! ![]()
no a když teda KAte trefí, tak aby se z toho nezbláznila - aby s ní pak Riley neměl moc práce ![]()
Ibbu, Stevie se bude něco rýsovat, jo??? A co teda Grace? Ta se mi moc líbí..Nejdřív ne, ale potom jsem jí přišla na chuť, to zvyknout si na Stevie, to mi trvalo mnohem mnohem dýl..asi proto, že byla jako náhrada za Claire..což jsem nemohla dlouho rozdýchat..tak povídej, co Grace…
Pripijim stovce
. Holky s devitkou naprosty souhlas, ja teda jeste vubec nevim co mne ceka, ale podle toho co pisete to bude jedna velka hruza, je mi to lito a budu u toho trpet ikdyz uz od vas vim jak to vsechno bude. ![]()
Nejhorší je, že jsem si říkala už několikrát, že se přestanu dívat. Pak udeří půl druhé… Takže si myslím, že stejně budu koukat i na osmičku. Odpustila bych si klidně všechny zbylé díly, kdyby tam šlo jen o nové postavy, ale když nevím, jak to bude zítra s Kate a Stevie a Jodi, tak si to stejně pustím - a takhle to jde den za dnem. I když je to jako desetkrát luhovaný čaj, stejně neodolám. ![]()
Jo, Eviah, s tím čajem jsi to vystihla..ono právě ke konci je to napínavý, o což jsem vůbec nestála..já chtěla lážo plážo..ale jak je to napínavý, tak člověk furt čumí (teď myslím obecně člověk, ne tady naší spoludiskutující cloveka
)..
Já si slíbím, že dám tak max. 2 díly a pak stejně sjedu třeba i 4…no, děs..
Holky mam to stejne jako vy, na 13.30 se vylozene tesim, ikdyz ted teda spis na chvilky kdy si pustim tu prvni serii, dneska jsem videla jen jeden dil a dalsi uz bohuzel nezvladnu a zitra neuvidim ani jednicku ani sestku ![]()
Ono to, ze mne to tak hodne bavi dela i ta nase diskuse, protoze to je pak taky desna zabava to tady rozebirat atd., zajimavy je, ze se teda skoro vzdycky shodnem, by fakt nekdy meli ty scenaristi delat nejaky pruzkum mezi lidma, aby vubec vedeli co se lidem libi a co ne! Bez vas bych ani nevedela, ze se je muzu nekde stahnout a koukat porad dokola ![]()
jj, tahle diskuze je prima, s kým bych to jinak probrala? A taky když mi něco unikne, tak vím, kde se zeptat. ![]()
Teda baby ukecané
Na jeden seriál popsat tolik stránek ![]()
Jako mně to taky nedá, pokud budu o půl druhé doma, tak se určo budu dívat. A s letošním létem to vypadá, že budem víc doma než venku ![]()
S devítkou souhlasím, ale asi by se všichni na Drovers nevešli
Jo včera jsem koukala, že Rose spala v Tessině pokoji, takže Jodi bydlí pořád v domku střihačů? A nevybavujete si pokoj Regan?