Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
1.6.10 21:56

Tak ja pres den stiham jen McLeodky, nic vic, nic min a ty si fakt hyckam a jen nerada se o ne necham pripravit. Dalsi TV pres den nemyslitelna, dohanim to pak po nocich Chirurgove apod…Jsem se tak tesila na prisun prvni serie MCL pro dnesni den a jeste jsem to nestihla, ale uz jdu na ne! To zas bude rano vstavani 8-o

Eviah, jeste mela Stevie konflikt s Leem na nejakem tom trzisti, pak na nej holky nastrcili Regan, aby se priznal, ze Harryho zabil on /uz vime, ze mu pouze vyhrozoval/ a Stevie po nem vystrelila na Drovers, kdyz ji i Regan ohrozoval, to byl pekne nechutnej, je to tak tyden zpatky. Fuuuj ten jeho ulisnej usmev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.6.10 22:10

Clovek, tak to si nenech ujít ten zítřejší díl, tam si toho jeho úlisnýho úsměvu užijeme :twisted: Já bych zítřejšek měla stíhat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.6.10 22:53

Ja bych taky mela zitrek stihat.

Tak mam za sebou dalsi dil z jednicky, Tess byla naprosto uzasna jak byla na zacatku mimozni, Alex a Nick jsou z ni uplne paf, ovsem studenej psi cumak Liz, ta ji mela hned rada jak osinu v pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.6.10 23:04

jj, super bylo, jak si Tess upravila ty hnusné šaty, co jí Liz podstrčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.6.10 23:52

Jj Eviah, presne to tam bylo, Tess byla fakt hrozne vtipna, ted jsem videla dil jak si privedla Madonnu a ucila se dojit a Harry uz nam zacina vystrkovat drapky.
Jo a jeste dost vtipny jsou Meg s Terrym, jak se snazi utajovat svuj vztah pred vsema, hlavne pred Jodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.6.10 00:55

Jo, ti dva jsou taky kouzelní. :-D Ježiš to je ale nostalgie… :pankac:
Dojení Madonny :palec: , žádná skorokrimi, ale romantika s krávou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.6.10 07:04

Jj desna romantika, prijde mi, ze koukam na uplne jiny serial, uz jen to slozeni lidi, to jak se chovaji, co se tam deje, fakt je asi nutny rozlisovat McLeodky s Clair a Tess a Mcleodky po Clair. A cim dal tim vic mne mrzi zapletka okolo Nicka a ditete a Argentiny, to tam proste nemelo bejt, uplne to pokazilo dojem z jejich uzasnyho vztahu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.6.10 08:54

jojo ze začátku to byl úplně jiný seriál, ale naštěstí přechází plynule atak mi to ani moc nepřijde že se vlastně komplet v yměnilo obsazení a bude holky hůř fakt skoro nezůstane kámen na kameni,a le i tak je to koukatelnej blábol pro matky na rodičáku :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.6.10 08:56

Holky, vy mě úplně navnazujete na ty první díly :mrgreen: Třeba to daj na ČTčku ještě jednou od začátku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.6.10 08:57
Machalka píše:
Holky, vy mě úplně navnazujete na ty první díly :mrgreen: Třeba to daj na ČTčku ještě jednou od začátku :-D

ani bych se nedivila, myslím že sledovanost jedocela dobrá :mrgreen:, ale já bych spíš uvítala kdyby dávali i tu 8 řadu tu jsem jetě neviděla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.6.10 09:22

Clovek - a co teprve až přijdou alpaky ...... :huban:
Jen Dave tam klidně mohl být už od začátku, ten mi zas chybí v těch prvních dílech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.6.10 09:40

Jo holky, taky se těším, až začnu koukat od začátku..teď jsem na konci 7.série, pak dám osmičku a jdu od začátku :-) nechci to míchat a navíc, určitě kdybych se teď koukla na první díly, tak už bych nechtěla dokoukat tu osmičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.6.10 10:00

Uz stahuju druhou serii :mrgreen: . Mne tam kupodivu nechybi vubec nikdo, no mozna malinko Dave, ale koho k nemu, proste Tess a Nick jak je to tam mezi nima od samyho zacatku, to je proste bomba! Sice uz se libala s Alexem, ale tam ta jiskra neni ani nahodou. Mne spis mrzi, ze vim jak to bude dal, ale co, budu to mit stazeny a muzu koukat porad dokola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.6.10 10:45

Holky, sem kdyby koukla nějaká sociální pracovnice, tak nám seberou děti :D (nějaká paní Zubatá :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.6.10 10:46

Clovek, tímhle tempem mně doženeš ještě u osmé série :mrgreen:
Ty fakt jedeš..
Já včera dala jen jeden!!!! díl…takže mám absťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí