Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja pres den stiham jen McLeodky, nic vic, nic min a ty si fakt hyckam a jen nerada se o ne necham pripravit. Dalsi TV pres den nemyslitelna, dohanim to pak po nocich Chirurgove apod…Jsem se tak tesila na prisun prvni serie MCL pro dnesni den a jeste jsem to nestihla, ale uz jdu na ne! To zas bude rano vstavani ![]()
Eviah, jeste mela Stevie konflikt s Leem na nejakem tom trzisti, pak na nej holky nastrcili Regan, aby se priznal, ze Harryho zabil on /uz vime, ze mu pouze vyhrozoval/ a Stevie po nem vystrelila na Drovers, kdyz ji i Regan ohrozoval, to byl pekne nechutnej, je to tak tyden zpatky. Fuuuj ten jeho ulisnej usmev…
Clovek, tak to si nenech ujít ten zítřejší díl, tam si toho jeho úlisnýho úsměvu užijeme
Já bych zítřejšek měla stíhat ![]()
Ja bych taky mela zitrek stihat.
Tak mam za sebou dalsi dil z jednicky, Tess byla naprosto uzasna jak byla na zacatku mimozni, Alex a Nick jsou z ni uplne paf, ovsem studenej psi cumak Liz, ta ji mela hned rada jak osinu v pr…
jj, super bylo, jak si Tess upravila ty hnusné šaty, co jí Liz podstrčila.
Jj Eviah, presne to tam bylo, Tess byla fakt hrozne vtipna, ted jsem videla dil jak si privedla Madonnu a ucila se dojit a Harry uz nam zacina vystrkovat drapky.
Jo a jeste dost vtipny jsou Meg s Terrym, jak se snazi utajovat svuj vztah pred vsema, hlavne pred Jodi.
Jo, ti dva jsou taky kouzelní.
Ježiš to je ale nostalgie… ![]()
Dojení Madonny
, žádná skorokrimi, ale romantika s krávou. ![]()
Jj desna romantika, prijde mi, ze koukam na uplne jiny serial, uz jen to slozeni lidi, to jak se chovaji, co se tam deje, fakt je asi nutny rozlisovat McLeodky s Clair a Tess a Mcleodky po Clair. A cim dal tim vic mne mrzi zapletka okolo Nicka a ditete a Argentiny, to tam proste nemelo bejt, uplne to pokazilo dojem z jejich uzasnyho vztahu ![]()
jojo ze začátku to byl úplně jiný seriál, ale naštěstí přechází plynule atak mi to ani moc nepřijde že se vlastně komplet v yměnilo obsazení a bude holky hůř fakt skoro nezůstane kámen na kameni,a le i tak je to koukatelnej blábol pro matky na rodičáku
![]()
Holky, vy mě úplně navnazujete na ty první díly
Třeba to daj na ČTčku ještě jednou od začátku ![]()
Machalka píše:
Holky, vy mě úplně navnazujete na ty první dílyTřeba to daj na ČTčku ještě jednou od začátku
ani bych se nedivila, myslím že sledovanost jedocela dobrá
, ale já bych spíš uvítala kdyby dávali i tu 8 řadu tu jsem jetě neviděla ![]()
Clovek - a co teprve až přijdou alpaky ...... ![]()
Jen Dave tam klidně mohl být už od začátku, ten mi zas chybí v těch prvních dílech. ![]()
Jo holky, taky se těším, až začnu koukat od začátku..teď jsem na konci 7.série, pak dám osmičku a jdu od začátku
nechci to míchat a navíc, určitě kdybych se teď koukla na první díly, tak už bych nechtěla dokoukat tu osmičku…
Uz stahuju druhou serii
. Mne tam kupodivu nechybi vubec nikdo, no mozna malinko Dave, ale koho k nemu, proste Tess a Nick jak je to tam mezi nima od samyho zacatku, to je proste bomba! Sice uz se libala s Alexem, ale tam ta jiskra neni ani nahodou. Mne spis mrzi, ze vim jak to bude dal, ale co, budu to mit stazeny a muzu koukat porad dokola ![]()
Holky, sem kdyby koukla nějaká sociální pracovnice, tak nám seberou děti
(nějaká paní Zubatá
)
Clovek, tímhle tempem mně doženeš ještě u osmé série ![]()
Ty fakt jedeš..
Já včera dala jen jeden!!!! díl…takže mám absťák…