Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, páteční díl se mi taky moc líbil, trochu jako za starých časů.....romantika, i to farmaření…konečně Alex a Stevie ![]()
Jinak mně Alex přijde teď taky tak nějak víc sexy
Pohubnul a vyrýsoval tělo…Včera jsem četla v TV magazínu, kde byl o MacLeodkách článek, že Alex ale ve skutečnosti takovej hrdina není, že byl obviněný z napadení a vyhrožování zabítím své manželce, takže tak trochu u mě klesnul, chlapec
![]()
Jinak mi ty vztahy tam připadaji takový nijaký, ani bych neřekla, že Kate má vztah s Patrikem a je Reagan vůbec s Davem? A ze vztahu Kate a Dave tam bude jedna pusa?
To je fakt škoda, takovou dobu ho tajně miluje a pak tohle, Jodi se za chvíli taky ztratí…myslím, že kdyby na těchto vztazích scénáristi víc zapracovali, mohl z toho být zas úplně jiný seriál a možná by ani ta sledovanost nešla dolu. ![]()
Naprosto souhlasim Agatho,kdybych nevedela z drivejska, ze Kate chodi s Patrikem a Dave s Regan, tak by mi to ze soucasnych dilu vubec nedoslo, neprobiha mezi nima vubec, ale vubec nic, je to divny, taky si myslim, ze by si vsichni zaslouzili mnohem vic prostoru a mohli by se ty jejich vztahy nejak rozehrat, je smutny, ze to pak zas splachnou v jednom dile ![]()
Clovek - no právě, jedná romantika se točí mezi Alexem, Fionou a Stevie a zbytek nic. Je to takový jakoby jednoduchý, chtělo by to trochu okořenit. ![]()
Jo a taky jsem četla v tom článku v TV magazínu, že díly 7. série jsou naplánované na konec července, tak nám to snad pustí celé a poběží to i o prázdninách ![]()
Agatho, tak to mi ani neříkej o tom Alexovi (teda o Aronovi), takovej že je lump, jo?
Já se musím přiznat, že i přes všechno moje remcání začínám být zase závislá na Mcld…jako na začátku..
Koukám vždycky večer, dám tak 3-4 díly, někdy teda jen 2..už jsem kousek od konce 7.série a někdy je to teda přitažený za vlasy, trochu moc dobrodrůža a moc zvratů, ale už jsem si zvykla, že se to trochu přibližuje ostatním seriálům, že už to není tak jedinečný jako mi to přišlo na začátku…ale pořád je pro mně nambr van (number one
)U
Dokonce jsem si už zvykla na to, jak se tam lidi střídají, tak už nejsem tak vzteklá, když najednou odjede někdo oblíbený (jako třeba Regan) nebo přijede někdo nový (třeba Grace).
Holky, promiňte, trochu předbíhám..neodolám a pořád čumim dopředu, tak se omlouvám, ale děj nebudu prozrazovat..jen trochu lidi..
Strašně se mi líbí Marcus..má hezkej hlas..
Holky tak jsem se dala do stahovani prvniho dilu prvni serie a hrozne dlouho to trva, taky vam to jde tak pomalu? Nejde to nejak spustit bez stahovani? Ja jsem hrozny PC analfabet… Ale zkoukla jsem ted par stranek o McLeodkach a uplne se mi udelalo smutno po Clair i Tess, jak oni obe zarily kdyz byly stastny a spokojeny a vsude na tech fotkach prave takovy jsou…
Už nevím, jak dlouho mi to trvalo stáhnout a hlavně já nestahovala ty pozdější, takže srovnání nemám. Ale je fakt, že se na ty první série nemůžu dívat, jinak vůbec nemám chuť pustit si ty současné. Tess a Claire citelně chybí.
Juuuu takze v tom jedu od zacatku, prave jsem videla poprvy prvni dil McLeodek, je sranda jak byli vsichni jini, takovi mladsi, vsichni dlouhy vlasy, jen Clair a Tess vypadaji porad stejne, ikdyz vlastne Tess pusobi dost stihle, ani to pozadi nema tak velky jak pak pozdeji mela. No ten dil se stahoval asi 50min
. Jdu stahovat dalsi, dokud si to muzu dovolit, hned tak se k tomu zase nedostanu a hlavne asi moc nebude cas na to koukat. Ale je to bomba ![]()
Tak to je super, clovek..já dojedu do konce a pak taky budu koukat od začátku..už jsem viděla 3 první díly, myslela jsem, že na dvd budu koukat od zač. a v televizi postupně, jak to budou vysílat, ale nevydržela jsem a jedu rychleji ![]()
Opravdu je tam vidět strašný rozdíl mezi prvními sériemi a tímhle finišem..no jo..taky když vidím na obrázku Tess a Claire a hlavně ten Tessin rozzářenej úsměv, tak mně jímá nostalgie..zatim papa
Jonnys a ty si si koupila DVD? Ja ted scihla dalsi dil, uz se tesim az se Tess poprve uvidi s Nickem, no je to uplny balzam na dusi, naprosto chapu, ze to bylo tak strasne popularni a oblibeny od zacatku, protoze je to opravdu skvele udelany a takovy proste krasny… A cim dal tim min chapu Tessin odchod do Argentiny, Tess by nikdy neodesla, uz jen kvuli Clair by DR nikdy nikdy neopustila, to se jim opravdu nepovedlo, ikdyz kdo vi, treba to mysleli tak, ze se fakt jednou vrati…
ještě jsem neodolala a nakukuju
člověk, no, stahuje se to tak jak píšeš, někdy o něco dýl, někdy míň, podle denní doby
ale já jem nakoonec zaplatila t o VIP stahování - asi 250,– za 60 GB (tak nějak, přesně si to nepamatuju) - a to můlžu stahovat i víc dílů najednou ![]()
no měla jsem totiž větší poptávku koukání tak jsem musela zrychlit stahování ![]()
No to se chci zrovna zeptat co to je to VIP stahovani. Podarilo se mi stahnout 4dily a ted mi to hlasi, ze uz mam prekrocen limit free downloadu a ze mam jit pres ten VIP a ze mam platit. Je to nutny, nebo to pak jde dal stahovat pres to free? Nemate s tim zkusenost? diky diky
Aha takze jestli jsem to dobre pochopila tak ted stahuje zdarma hodne lidi najednou proto nelze stahnout dalsi dil zdarma a nabizi mi to to stahovani pres VIP, je to tak? Takze mam cekat az se free uvolni. Nebo to Ibbu stoji za to, zaplatit ten kredit?
Clovek, já si koupila dvd od jedné paní..když jsem začala sledovat mcld. tak jsem na to byla tak natěšená, že jsem si dala inzerát, že koupím dvd..stahovat mi nešlo, pořád mi to psalo, že se z mojí ip adresy už stahuje, ať to zkusím za chvíli, ale furt to nešlo…origoš dvd byly moc drahý..
pak se mi ozvala paní a nahrála mi to a mám jednu sérii tak na 3 dvd..koukám na to na notebooku, v posteli třeba a je to super..
Clovek - mně to postahoval manža, má taky zaplacenej ten VIP poplatek. Mám tedy zatím asi 15 dílů první série a moc na to nemám čas, tak jsem je ještě ani nedokoukala. Ale jestli bys to využila i na něco jinýho, tak se to asi vyplatí. Jinak nevím.....
Pro mne jsou to hrozny novinky, ja vubec nevedela, ze neco takovyho existuje. A co napr. jeste stahujete, jako dalsi filmy, serialy? Ted se mi povedlo zacit stahovat dalsi dil. Ja na to taky nebudu mit moc casu, dneska to spis byla vyjimka, ze se mi povedlo stahnout 5dilu a 2 zkouknout, v tydnu budu rada, ze uvidim normalne McLeodky na CT.