Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
27.5.10 11:59

cože? to fakt neuvidíme ani ň ??? 8-o
hrůza, hrůza, hrůza :zed:
tak si říkám, jestli tvůrci seriálu nedostali nějaké zadání na sociologický průzkum - odrovnávejte postupně jednu oblíbenou postavu za druhou a sledujte sledovanost, schválně, jak dlouho to ty ženské vydrží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.5.10 13:47

Jj lovestory nebude, všecko to odbyli jedním dílem :twisted: Ale to bych jim odpustila, jen kdyby spolu ti dva taky zůstali :zed:

Fiona se snaží až moc, co? :twisted: Tlačí na pilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.5.10 18:39

No jo, Fiona - tonoucí se stébla chytá…holky, já musím říct, že mně se nakonec Kate hodila k Patrikovi a bylo mi líto, že jim to nevyšlo..s Kate a Davem to trvalo moc dlouho (ta platonická láska) a pak to vyvrcholení nic moc..Ve finále se mi ani k sobě nehodili..možná kdyby Dave zůstal, tak bych si zase zvykla, ale jejich vztah někde v Keni..no já nevim.. četla jsem, že se Kate zamiluje do Rileyho, tak ten se mi k ní už vůbec nehodí..no jo, s těmi vztahy to tam je jako v Beverly Hills..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.5.10 19:59

Jezis Kate a Riley? No to uz je fakt sodoma gomora, kazdej s kazdym, hruza! 8-o . Kdyz mne prijde, ze Kate vubec nedavaji prostor co se chlapu tyce, vzdyt ten jeji vztah s Patrickem je taky o nicem, nic se mezi nima nedeje, nebo se jeste neco bude dit? S Davem to vyslo do ztracena a najednou si oba uvedomej, ze se milujou? Ty vztahy jsou tam ted fakt hrozne divny. Proc si treba Jodi nekdy nevzpomene na Matta nebo Luka, proc delaj, ze neexistujou? Jo holky neprijde vam, ze Alex nejak pohubnul? Prijde mi nejakej hubenej v obliceji. Ach jo, ach jo, chvily se tam nic nedeje a pak vse vyresej v jednom dile, skoda, skoda, na Dava a Kate jsem se tak tesila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.5.10 20:21

Jo, taky mi přijde Alex pohublejší a hezčí.. :-D
Taky se mi moc líbí Marcus, ale to trochu předbíhám..ale to je přesně můj typ, takovej chlapák..no, ale Dave je Dave..
Já taky nechápu, že si nikdy nevzpomenou na starý lásky (konkrétně ta Jodi), to ale už ani nekomentuju..
Jinak se mi to celkově líbí…slevila jsem požadavky a docela to ujde..už to má pramálo společného s reálem a už se do toho tolik nevžívám, ale pořád je to jediné, co sleduju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.5.10 21:17

Jonnys, tak to mně Kate k Patrickovi neseděla, on je ještě takový třeštiprdlo, hezky se k němu pak hodí Tayler :-)

Hubenýho Alexe jsem si ani nevšimla :think: Ale měl tehdy poměr s tou herečkou, co hraje Fionu, tak třeba stres, láska a tak :mrgreen: Přece jen měl v tý době malý dítě :think: Zítra si ho pořádně prohlídnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.5.10 21:34

jj, Alex je hubenější a hezčí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
28.5.10 14:12

Téda jsem dneska po sto letech zapla ,,meklaudky" a hned takový úža díl. Bylo mi Sandry až líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
28.5.10 14:15

Jojo, Sandra byla v podstatě chudák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.5.10 14:25

No byla chudak, ale u mne to nic nemeni na tom, ze jsem ji nemela rada, skod se napachala az az. Nejhezci bylo, kdyz Stevie jela sama na koni s Turbem a koukala do krajiny :-).
A hrozne si teda vychutnavam Davea kdyz rikate, ze bude za chvily pryc a prijde mi cim dal hezci a roztomilejsi, hned bych ho brala domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.5.10 14:42

Alex mi připadne jako vždycky, spíš se mi jednu dobu zdál trošku vyžranej, takže to, jak vypadá v těhle dílech, beru jako standard :lol:
Jinak díl moc hezkej, Sandry mi bylo taky líto.Věřím jí, že Harryho opravdu milovala, ať byla jakkoli zákeřná, zabít ho opravdu nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.5.10 17:34

Tak dneska mě fakt nepotěšilo, že přijela návštěva, zazvonili se začátkem McLD. :zed:
Ale stáhnu si to. Taky mohli přijet o něco později, asi budu muset v tuto dobu dělat, že nejsem doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.5.10 18:07

Eviah ja si radsi kazdyho objednavam az na 15hod :). Neohlaseny navstevy neprijimam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.5.10 19:19

Objednával manžel… :nevim: a pak přijel až večer. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
29.5.10 20:05

holky tenhle díl by fakt dojemnej … jak Sandra tak pak ten polibek Steevie s Alexem :srdce:

tak zatím se loučím a v pondělí pěkně piště, až se vrátím ze zkoušky tak se odreaguju u vás :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí