Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
12.5.10 21:24

No holky o tom zadna, mne se to taky hodi, aspon neco udelam atak, ale mam pocit, ze budu mit divny stav, kdyz mi nic v 13.30 nezacne v telce :).

Vzpominam si, ze kdyz to davali v TV poprve tak jsem tusila, ze by se mi to libilo, ale nechtela jsem se do toho zadivat, protoze jsem vedela, ze bych na to nemela cas, ted jsem odolavala skoro celou prvni serii - coz mne hrozne mrzi, protoze vlastne neznam zacatek - ale pak jsem koukla 1-2× a uz je ze mne zavislak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.5.10 23:53

holky, no kdo by asi zvedal čt sledovanost volebních spotů než my, čekající na MCL :pocitac: :lol: dneska jsem to měla zapnutý skoro hodinu než mi došlo že už to teda asi nebude :nevim: takže já jsem čt1 sledovanost zvedla :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.5.10 10:06

ibbu :palec: , pěkně jsi mě rozesmála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.5.10 13:08

Ibbu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.5.10 15:29

Teda holky to mel clovek najednou casu kdyz ulozil ditko ke spa. Jindy se tresu, aby se nevzbudil pred 14.15 a dneska jsem nevedela co delat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.5.10 15:48

clovek no to je fakt,

na cinemě dávaj pobřežní hlídku, je to sice kravina, ale lepší než ty volby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.5.10 16:49

Mava starou klasickou pobrezni hlidku s Mitchem Buchanonem /David Hasselhof/? Da se na to vubec jeste koukat? Ja kdyz na Barrandove obcas zahlidnu stary dobry Melroce Place tak se nestacim divit co jsem to sledovala jak blazen a po MP jsem byla fakt jak diva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.5.10 19:52

Ahoj holky, diky za popisky. Nejak mi uniklo, kdo je mala Claire?? Tess uz porodila a to je jeji holcicka?? Tesi me ze jsem o tolik neprisla, ale smarja, to bude dlouha pauza :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.5.10 20:14

Tak já měla chvilku puštěný Zoufalky místo McLeodek :mrgreen:
Alenko, jj Tessina dcerka - Claire Ruth Ryanová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.5.10 20:59

nakukuju :wink:

jsem ráda že jsem pobavila :lol:

ale jak jste tu řešily kdo se na ty předvolební ptákoviny může koukat hned jsme viděla sebe jak to tu mám puštěný a až když tam tak zaníčeně mluvila Bobošíková mi docvaklo že tohle teda nee :-P :lol:

no holky a co tu budem řešit když to takovou dobu stojí? 8-o

že by pobřežní hlídku? 8-) :lol: - mmch, já bych se na to ráda koukla znovu, fakt už je to moooooc let co jsem to viděla naposledy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.5.10 21:30

No ja budu koukat na Zoufalky, i kdyz je znam nazpamet…

Hele a to tam jako vubec nebylo, ze Tess uz porodila?? To je strasny, takova hlavni role a rekne se to v jedne vete… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.5.10 21:44

Alenko

no zmínili to snad jen v telefonickém rozhovoru - jestli si to dobře pamatuju, tak nikdo neřešil, že Tess porodila ! a že by to třeba oslavili ?! :think: ale třeba mi něco uniklo, už si to moc nepamatuju :oops:

zoufalky jsme nikdy neviděla všechny — když začaly frčet studovala jsem vejšku a bydlela na koleji, tudíž bez tv :roll: trochu mě to mrzí ale třeba to někdy doženu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.5.10 21:47

Jj jak píše Ibbu, řešilo se to jen telefonátem, volal jakože Nick a holky se ho vyptávaly. A pak když se teď vrátil Alex, tak se ho Fiona ptala na malou a toť vše… Pak tam ještě bude zmínka tuším na Alexově druhé svatbě, že nebudou moct T+N přijet kvůli malé Claire :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
14.5.10 12:18

Pobřežní hlídka…dá se na to koukat. Ale je šílený, že až to není tak starý, chodí děsně namalovaní, oblečení. A Mitch v těch trnkách :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.5.10 19:50

Asi se budu muset nekdy mrknout na starou pobrezni hlidku, to bude nostalgie :))). s tim oblikanim je to vtipny, ja vim jak jsme strasne zrali beverly hills a melroce, jak nam prisli skvele oblikly, skvely ucesy a pak kdyz jsem to videla za par let tak jsem se malem neudrzela smichy. Treba i tak prvni tri serie Pratel co se mody tyce jsou hrozny, ale zajimavy je,ze jak chodili oblikani v tech poslednich seriich tak to by bylo v pohode urcite i dnes a taky uz je to nejaky ten patek co Pratele skoncili. Mimochodem pro mne asi nejoblibenejsi TV vec, znam je nazpamet a vzdycky mne dostanou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí