Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alenko, teď se tuším začne řešit ten Harry, takže to bude trocha napínavý…
No já se těším na to, až konečně dostane Sandra za uši, protože teď už je fakt dost hrozná, všechno jí zatím prošlo bez většího debaklu. (Teda alespoň v dílech, které jsem viděla.)
Jo Eviah, souhlasim, uz to opravdu prehani! Mas novou fotku vid, nejdriv sem si rikala jestli mezi nas neprisel nekdo novy a ona to Eviah ala Meg Rayen, z lasky pres internet ze?
ahoj
Eviah, ty máš nový avatárek ![]()
Machalko, tak sjem včera v noci dojela až do úplného konce a jsem z toho krapet rozpačitá - jak páíšeš, šité horkou nití, ještě kdyby to aspoň trošku rozvinuli tak to nebude vypadat tak narychlo ![]()
ale jinak je mi líto, že už je neuvidím ![]()
Ano, mám novou fotečku
, už to chtělo změnu. Clovek
, Meg z Lásky přes internet
, ten film je moje srdcová záležitost.
ibbu - avatárek, to je pěkné, to jsem ještě neslyšela. ![]()
Tak teda holky jak mam Kate rada, tak dneska byla na ranu! Jsem zvedava co to udela s jejim vztahem ke Stevie.
Pro ty co nevidely, tak cely dil se v podstate tocil okolo Harryho smrti, na Stevie se nekdo snazi hodit jeho smrt, no my asi tusime, ze je to Sandra, jenze Kate si vzala do hlavy, ze ho Stevie skutecne predavkovala leky, ze mela motiv, atd.., takze tak dlouho po tom sla, az si to tak vsugerovala do hlavy, ze dala dohromady „jakoby dukazy“ a zavolala poldy, ty Stevie sebrali a tim to koncilo. Hrozne mi ta Katina dnesni umanutost lezla na nervy. Dokonce si kvuli tomu pokazila i prvni poradny rande s Patrikem. Jo a jinak Sandra ma porad konflikty s Fionou, Alex je stale mimo a Sandra chce sefovat, momentalne prijali Reilyho jako spravce na Killarney. Tak to v kostce asi vse podstatny.
Ibbu, tak jsem ráda, že nejsem sama s tímhle pocitem, i když víc by mě těšilo, kdyby ta osmička za něco stála ![]()
Tak jak jsem vlastně ty 3 poslední série viděla jenom jednou, tak dneska mi po tom dnešním díle docházejí návaznosti - takže Sandra tam ty důkazy musela podstrčit dneska, když se za Stevie stavovala, že u ní byli policajti. To mi minule uniklo, bo jsem tomu nepříkladala důraz. Myslela jsem tehdy, že Harryho zabil Leo ![]()
clovek - moje řeč, taky jsem dneska Kate nepochopila, přece říkala, že chce zjistit, jak to bylo a Stevie když tak ochránit, ne? Asi chtěli scénáristi šokovat, no u mě se jim to docela povedlo, myslela jsem, že to Kate nakonec neudělá.
Nezdá se vám, že je to tam samá kriminální zápletka? Jo, život sám je taky napínavej, ale pořád a takhle? Začíná to být detektivka na pokračování. ![]()
To jo, hotová detektivka..taky jsem byl z Kate dneska překvapená…
Holky, docela se mi líbí Fiona..na začátku jsem jí moc nemusela, ale postupem času se mi docela začala hodit k Alexovi..Stevie je přece jen takový hrom do police..ale dneska mi jí bylo líto..ta Sandra je ale mrcha..má to moc dobře promyšlený..
No Eviah taky jsem porad cekala kam az to necha Kate zajit a ona fakt az takhle daleko, nelibilo se mi to, navic jsem cekala, ze se k tomu i nejak vic kategoricky postavi Jodi, v podstate Kate nechala,aby to udelala. Stevie musi byt strasne zklamana, neumim si predstavit jak pak muze dal jejich pratelstvi pokracovat.
A Sandra je fakt priserna, mam na ni uplnou alergii. A „Rejly“, kurnik jak se to spravne pise? Tak ten by se mi vic libil ke Stevie nez k Jodi. Porad taky nejak nechapu jak je to tam s tim casem, jak je to jakoby dlouho od Harryho smrti, od Alexovi svatby, ten cas tam plyne opravdu divne.
Jonnys tak tentokrat se neshodnem, mne se Fiona nelibi vubec, fyzicky celkem jo, ale ta jeji povaha atd.., tak to teda ne.
Jo holky jeste mi reknete proc je Regan porad tak rozcuchana, to nemuze mit ty vlasy nekdy upraveny
?
Jo tak kdyby tohle udělala moje kamarádka, asi bych s ní nedokázala dál kamarádit. Taky to nechápu. Dala jasně najevo, že Stevie vlastně nevěří…
Clovek, píše se to Riley
Dneska říkali, že Harry umřel 15/5 a protože tam ještě není Rose, tak tipuju, že bude červen, já si tipuju tak 3 týdny po Harryho smrti ![]()
Regan má nějakej divnej sestřih, aspoň mně se divnej zdá, tak proto asi nejde učesat ![]()
Mně se na Fioně líbí, že stojí za Alexem a je vidět, že ho opravdu miluje, že to nebyla jen snaha získat farmu, ale snaha získat Alexe. Ale to, jakým způsobem to udělala, není vůči Alexovi fér. Je škoda, že ji nechali scénáristi udělat na něj podraz s těhotentstvím, protože mně taky přijde, že se k Alexovi hodí víc než Stevie. A Stevie bych taky dala k Rileymu.
A stejně jako vy jsem zvědavá, jak to bude Kate se Stevie lepit, když to Kate tak pokazila. Tipla bych, že se Stevie dostane do nějaké mezní situace a Kate jí pomůže, i když by u toho mohla sama umřít. To by bylo jak vyšité z posledních sérií McLD.
Machalko, no já bych to teda už protáhla aspoň o pár dílů — když už z toho udělali to co udělali, tak to mělo finišovat pořádně a ne to tak nějak utnout
ale poslední série tam jsou některý okamžiky takový usekaný ![]()
Rileymu jsem zezačátku nemohla přijít na chuť - takovej nazařaditelnej
ani jako chlap se mi nějak extra nelíbil, ale postupem jak jsem na něj koukala tak mi padnul do oka a včera jsme narazila na jeho fotky na webu a je fakt kus
![]()
no Fí Alexe fakt miluje, to se jí musí nechat, ale dělá pěkný boty … a nelíbilo se mi jaká hnusná byla na Stevie těsně po svatbě - to byla typická vypočítavá mrcha
a pak už mi vypadal z oka ![]()
a s Kate to taky trochu přehnali co? myslíte že by byla až tááákhle strašně umanutá že by udala kamarádku?
to spíš by se snažila to ututlat jak jen by to šlo ne ![]()
a s kriminálkou máte recht
je to jak vraždy v midsommeru - na malém prostoru a tolik vražd že by už celá Anglie musela být mrtvá
- tady je těch zločinů a přestupků na jeden okres fakt moc ![]()
Jo, pravda Fí byla na Stevie hnusná, jenže když si to představím z druhé strany, seznámím se, zamiluju až po uši, jedu k němu seznámit se s rodiči, tam je někdo, kdo toho mojeho evidentně miluje a je otrávený, že mě vůbec vidí… pak ty fotky ze stříhání ovcí, kde se Alex se Stevie objali. Navíc Fí je blbá, že dělá jednu botu za druhou, ale Stevie má snahu do všeho kecat, přitom po ostatních chce, aby ji a její tajemství a záležitosti nechali být (kdysi Rose, teď to s Harrym a práškama), na jednu stranu chce pravdu za každou cenu, když se to týká Alexe a Fiony, na druhou stranu je ochotná lhát, když jde o ni samotnou. To je pak těžký.
No jsem zvědavá, jak se Fí vyvrbí, protože zatím mi fakt nepřijde tak hrozná, mrcha je Sandra, to teda echt, Fí je sice neupřímná, ale není to proto, že by chtěla Alexe do něčeho namočit nebo tak. Nebo to vidím špatně? ![]()