Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já neviděla ani začátek… ale byla ta svatba, ne? A pár lidí ví, že Fiona není těhotná…
Clovek, snad se někdo najde ![]()
Za chvilku jdu mrknout na dnešní díl..potom napíšu, budu-li schopná..
Ha, tak se do toho pustim. Dneska byla svatba.. A ted jednotlive, Kate si zkousela Fioniny saty, ponicila je a nakonec je vyspravila z latky z Patrickova padaku. Patrick na svatbe chytil kytku a dal ji Kate, ta opila dala Patrickovi pusu. No jasne zajima vas Fí - mrcha jedna. Den pred svatbou mela byt na Drovers, Stevie stestim bez sebe. Fi spadla z kone, jak se to dozvedel Alex, hned ji hnal k doktorovi. Fi se branila, ze o nic nejde, ze ji je dobre atd. Nakonec ji tam vezla Stevie a nejak se ji to nezdalo a vydedukovala, ze Fi lze. Nakonec se ji zeptala a ta ji to priznala. Rekla ji, at to Alexovi rekne jeste pred svatbou, nebo ze to udela sama. Fi se v den svatby brzy rano z Drovers sebrala a jela Alexovi rict, ze svatbu zrusi, moc jsem nepochopila, o co ji v tu chvili slo. Alex ji navrhl, ze se vezmou tajne a bez ostatnich. Stevie rano zjistila, ze Fi je pryc, jela na koni na Kilarney, cestou na pastvinach uvidila, jak se prave Alex s Fi berou. Byla z toho uplne v haji. Pak byla hostina, Stevie z toho stale v haji, Alex pak prede vsemi rekl, ze cekaji rodinu a Fi z toho nadsena nebyla. Nakonec Fi rekla Stevie, ze prece nechce aby byl Alex nestastny a podobny kecy, takze si to Stevie nechala pro sebe a cast hostiny probrecela. Jo a Fi to rekla i matce, ze neni tehotna.
Jinak tam snad nic zasadniho nebylo, kdyz tak doplnte. Jen jsem zvedava, jak z toho Fi vybrusli…
Jo preci jen, policie prijela Alexovi rict, na co zemrel Harry - predavkovani leky.
Ahoj holky,
já vím, že předbíhám události, ale ak se Alex ,,zbaví" Fiony? Já prostě nějak nestíhám sledovat a kdo ví jestli zrovna tenhle díl uvidím.
Alenko, díky, já teď dokoukala..bylo mi strašně líto Stevie..fakt jí to hodně vzalo..nechápu, jak může být Alex tak zabedněnej..
Fí šlo právě o to, aby si jí Alex vzal hned..proto si vzala všechny věci a dělala, že chce ty šaty vrátit a dělala, že má strach z toho stát tam před lidma atd. atd. a úplně jí Alex naběhl, když jí řekl, že se vezmou hned..dělala Vlastu, ale pak svolila a přesně o to jí šlo..myslela jsem, že je to prostě smolařka a že se jí to prostě vymklo z rukou a bylo mi jí taky líto, ale pak se zachovala jako mrcha, když mluvila se Stevie..no, na každého jednou dojde..
Lentilko, rozvede se s ní a bude ji muset vyplatit… ale to je ještě za dlouho ![]()
Ještě tam bylo něco o tančení Regan a Davea, ne?
Holky diky moc za vcerejsi info!!!
Tak predpokladam, ze ten Reyli nebo jak se jmenuje bude novy napadnik pro Jody co? Nebo ma neco za lubem? Ja uz nikomu neverim
. No a co to ta Sandra zase predvadela, uz mi prijde trochu trapny, ze kazdej mrtvej se tam zjevuje jako duch, doufam, ze Alex se Stevie zjevovat nebude. Taky jsem docela zvedava jak se to vsechno nakonec zaonaci s Katem a s Davem, ale Machalko radsi mi to nepis, at mam naky prekvapko ![]()
Holky, prosim o dnesni dil, totalne jsem vytuhla a probudila se presne s titulky na konci. ![]()
Clovek, máš recht
Bude tam docela dlouho, než tradičně umře
Sandře z tý Harryho smrti trocha hráblo no…
Tak pokusím se o popis, ale neměla jsem klid, tak kdyžtak mě doplňte
Na Drovers se objevil nějakej střelec koní. Stevie s Jodi potkaly Rileyho, uviděly u něj pušku a vykázaly ho z jejich pozemku.
Sandra se vrátila na Killarney a začala tam šéfovat. Chtěla prodat stádo Herrefordek (či jak se to píše
) a koupit nějaký jiný plemeno, který údajně chtěl Harry. Pořád někde Harryho viděla a mluvila na něj, jakože ať se nebojí, že Killarney pozvedne a tak. Stevie chtěla volat Alexovi, že se tam Sandra roztahuje, ale nemohla ho sehnat. Tak aby to jeho stádo Sandra neprodala, rozhodli se ho ukrást. To se jim ale nepodařilo (neviděla jsem jak k tomu došlo
) a Sandra vyhodila Patrika. Kate se pořád chtěla vyrovnat Patrikovi, takže se chovala trochu bláznivě, ten nápad ukradnout to stádo byl její… Nakonec vymysleli to, že ty krávy nastříkali červeným sprejem. Kravám to neublíží, ale kupec je odmítne, takže Sandra zuřila
Kate si pak promluvila s Patrikem a jemu se líbí taková jaká je, nechce aby se měnila ![]()
Stevie a Jodi našly zastřelenýho divokýho koně, našly u něj náboj jako viděly u Rileyho. Vydaly se ho hledat - ptaly se v Gungellanu a tak. Narazili tam na Grega Dawsona, zase měl na Jodi nechutný narážky (mně teda připadne nechutnej
). Mezitím se Riley s Gregem taky setkal, chválili si navzájem auta a pak se bavili o koních, jako že je jich moc a každej mrtvej kus dobrej.
Mezitím Regan řešila Davea, strávili spolu po té svatbě noc, Dave se pak měl ozvat, ale neozval se. A Regan si myslela, že jí nevěří, že to s ním myslí vážně. Ale sama se mu taky neozvala.
Sandra přišla na pumpu za Moirou a říkala, že pumpu asi prodá. Moira zrovna řešila, že potřebuje peníze na zájezd pro Angelu. Do toho jí vypověděl smlouvu dodavatel. Regan jí poradila, ať se zúčastní tendru na rozvoz nafty a pomohla jí s tím (aspoň se nemusela zabývat Davem). Moira tendr vyhrála.
Stevie s Jodi potkaly Rileyho na motorce, jak prohání divokýho koně. Tak ho Stevie z motorky sundala a začaly mu nadávat. Pak zaslechli střelbu a o kus dál byl Greg s nějakým jeho kámošem a stříleli na divokýho koně. Riley, Stevie i Jodi po nich vystartovali. Riley pak holky dovedl k ohradě, kam ty divoký koně chytal, aby je před Gregem zachránil. Chtěl jim je nechat a zase zmizet, ale Stevie mu nabídla, že můžou spolu uzavřít obchod - ty koně vycvičit a prodat. Tak že jo.
Dave s Regan si konečně promluvili a dohodli se, že na to půjdou pomalu
Tak snad jsem na nic nezapomněla ![]()
ahoj spoludivačky ![]()
Machalko, já trochu předběhnu, ale sleduju to hodně napřed a prosim tě, to Rileyho odstraní tak že o něm nebude ani zmínka po těch povodních? včera jsem na to jukla a fakt je to teďka o pomalu o ničem ----
jinak Fí je fakt mrcha, právě to jak se tvářila namachrovaně na Steevie, jistá si sama sebou že ji nenapráší, a i kdyby že ji Alex neuvěří když jí už jednou „očernila“ skrz to zrušené zasnoubení … a to jí Alex ještě promine, blboun jeden ![]()
Machalko ja myslim, ze jsi obsahla vsechno co se tam dneska delo.
Takze Jodi se bude rozhodovat mezi Rileym a Robem jo? A Rileyho ji odstranej z cesty tak ze umre? Hele a kdy uz zabasnou tu Sandru, to se tam jeste bude nejak ta Harryho smrt resit, jako po pitve? To nejak dlouho trva.....
Mne to ted zas celkem bavi. Jako na ty prvni tri serie to nema ani omylem, ale zas je to takovy docela normalni, neco se tam deje atd.
Jo vlastne Moira uz tu Fi odhadla ne? Vzdyt mela nejaky videni kdyz se potkaly u pumpy nez se vdavala, divny spis je, ze o tom nikomu nerekla nebo nekomu neco vcera rekla?
Ja to zitra ani v patek neuvidim ![]()
Ibbu, jo to bude ta nejtrapnější smrt, co se jim tam „povedla“
Tělo se nenajde a prostě to vyšumí doztracena ![]()
Clovek, jj bude se rozhodovat mezi něma. Ale Riley umře až když tam Jodi dááávno nebude ![]()
No policajti už ví, že Harry zemřel na předávkování, tak asi v mezičase zkoumají, jak k tomu došlo. A když praskne, že Harryho zabila Sandra, tak se to už nebude vůbec řešit. Ani policajti ji oficiálně neodvezou, prostě další díl začne jak kdyby se nechumelilo
Jo a to objasňování se bude táhnout ještě pár dílů…
Ty jo, Sandra zabila Harryho
To jsou veci!! Diky za popis Machalko doufam, ze zitra se juknu, ale budu tu mit navstevu, tak to uplne nevidim… ![]()
Ahoj holky, k Moiře - myslím, že na Fionu nic neřekla proto, že už se párkrát spálila, když prozradila, jak co doopravdy je, tak asi raději držela jazyk za zuby. ![]()
Jinak jsem už začínám měnit náhled na Fionu, doteď mi nevadila, ale že to Alexovi neřekla před svatbou, to není fér. ![]()
Sandra dneska zas perlila, ale Kate byla super. ![]()