Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
6.5.10 19:10

krásný den holky

dneska je tu ticho po pěšině? 8-o :lol:

Machalko, tak už jsem asi na 13 díle 8. série a fakt se neobjevil :-( (pořád jsem čekala že se někde zjeví a pronese nějakou svou typickou hlášku) tak to jsou ale opravdu kokoti (pardon za výrazivo :oops: ) - ale tohle bych od nich teda nečekala … nevím proč aspoň Kate nemohla najít chlapa s kterým by byla spokojená a žili by spolu až do smrti :roll:
a to mě napadlo i v případě Alexe se Steev, vždyť ho nemuseli nechávat umřít, když už to stejně končí, taky už těch necelých 20 dílů mohl vydržet :pocitac:

omlouvám se za lamentace ale jak už jste to tu psaly mockrát, pomalu je to o ničem — ikdyž teda po odjezdu Tess s Nickem, jsou ty díly docela dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.5.10 19:28

Holkyyyyy prosiiiim co bylo dneska????? DEKUJU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.5.10 20:52

Ibbu, no já taky furt vyčkávala a furt nic :nevim: A už jsi viděla odchod Kate? Taky docela dementní, nevěřím jim tuhle zápletku ani omylem :pocitac:
U Alexe jsem si říkala to samý :twisted:

Pokusím se o popis: Fiona se vrátila ze svatební cesty, Alex že zůstává zatím v Argentině na nějakej kšeftíček s Nickem. Hned zezačátku dostává ledovou sprchu - na Killarney je Sandra. Chce to v podstatě hned volat Alexovi, jenže Sandra jí zamává před nosem dopisem z kliniky pro léčbu neplodnosti, takže ví, že není těhotná. Takže Fiona hodí zpátečku, neb jí Sandra samozřejmě začne vyhrožovat :twisted:
Stevie a Riley chtějí cvičit ty divoké koně. Stevie už shání kupce, minulej týden bylo nějaký rodeo, tak zavolá svýmu známýmu a ten se na koně přijede podívat. Ale říká jí, že je to nesmysl. Stevie aby ho přesvědčila, tak mu slíbí, že už zítra odpo bude mít jednoho koně připraveného. Tak on že jo. Stevie se domlouvá s Rileym, že toho koně chce zlomit, aby to stihli, ale Riley je zaříkávač koní, chodí na ně jen po dobrém, takže je zásadně proti. Nezachraňoval je proto, aby jim teď ubližoval. Takže Stevie je na to sama (celej den až do noci Bessy trénuje).
Sandra pořádá uvítací večeři na počest Fionina návratu. Pozve i Kate a ta zlanaří Jodi, aby tam nebyla sama. Přijde taky Regan a Dave. Sandra vyřkne jedovatej přípitek, jakože Fionu a Alexe čekají samá překvapení a blá blá blá, Fiona je z toho pěkně nervní, rozbije skleničku a z oslavy v podstatě uteče. Regan to pak večer řeší se Stevie, že si myslí, že to Sandra asi ví, ale Stevie jí říká, že je to blbost, že si Fiona tohle tajemství určo chrání.
Kate a Jodi tlačí na Regan, aby se naučila jezdit na koni. Stevie se věnuje těm divokým koňům, tak potřebují víc její pomoci, ale bez koně to nejde. Regan se do toho nechce, nakonec zahlídne na pumpě čtyřkolku a pořídí si ji místo koně. Jodi se to zezačátku nelíbí, ale pak zažijí případy, kdy se čtyřkolka fakt hodí (vyprošťování telete z bahna atp.).
Patrik má skládat zkoušku z řízení náklaďáku s naftou, jinak ho Moira jako zaměstnance nepřijme. Měl by se učit, ale furt to odkládá. Když ráno vyzvedává Moiru, místo učení uvidí Reganinu čtyřkolku a jede se na ní projet. Jede kolem Bessy, která je uvázaná, takže se splaší. Riley a Stevie mu vynadají, Steviina práce je v p… Kate na Patrika uhodí, co to do něj vjelo a pak zjistí, že je asi dyslektik (snad nekecám, tuhle scénu jsem zrovna neviděla :oops: ), tak mu pomůže se učit.
Stevie s Rileym jsou v koncích, ten Stevien kámoš má už za pár hodin přijet. Nakonec Riley Bessy zlomí, aby to stihli. Ale dohodnou se se Stevie, žetohle bylo opravdu naposled a dál to budou dělat po jeho. Chlápek si objedná od S+R 10 koní, takže bude peněz dost na Jodiinu vysněnou krmičku.
Jodi s Regan nahánějí krávy, ale Tuckerovi upadne podkova, tak se Jodi musí vrátit. Regan že je nažene sama, přemluví Jodi a ta souhlasí. Jenže má nehodu, čtyřkolka se s ní převrátí a exploduje. Naštěstí Regan je víceméně v pohodě. Pak se rozhodne, že to teda zkusí s koněm a vyfásne Tessina Oskara.
Fiona když telefonuje s Alexem, tak mu nic o Sandře neřekne. Pak ale najde v Harryho papírech, že v den smrti měl nachystanej dopis o rozvodu, tak to vmete Sandře do ksichtu, jakože na ni teď taky něco má :twisted: A teď kdo z koho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.5.10 21:04

Machalko diky! Takze zase docela akcni dil, no ani zitra to neuvidim :-( . Teda holky to je taky docela divny, ze se novomanzel nevrati domu ze svatebni cesty a nekde si zustane za kseftickem, to byt ja tou novomanzelkou tak bych to asi tezko nesla.....Taky teda nechapu proc musel Alex umrit, kdyz uz to vlastne koncilo, jsem na to zvedava jak se to bude vyvijet. Kate mam opravdu rada a prala bych ji, aby byla stastna, ta mi sedla od samyho zacatku a docela mne mrzi, ze ani ona neodejde stastna. Stastna snad odesla akorat Becky, Meg, no vlastne i Tess, ikdyz ta musela prekousnout, ze odchazi z DR,ale je fakt, ze to na mne nepusobilo dojmem, ze by ji ten odchod z DR buh vi jak trapil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.5.10 22:12

Machalko, jo i odchod Kate už jsme viděla - taky pomalu v jediným díle rozhodnutí který změní celý běh seriálu :pocitac:

střídá se to tam jak na obrtlíku :-?

no nevymysleli to přátelé z Austrálie dobře :think:

on by ten scénář z Čech nebyl tak zcela od věci což? - že by přetočili díly od 3 série? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.5.10 22:27

Ibbu, já bych aj tu čtyřku vzala na milost, kdyby teda ta Claire už fakt nechtěla hrát… a vůbec, přetočila už bych Brickovu smrt, to mě totálně ranilo :twisted: přetočíme to celý a basta :lol: Já si teda svoje McLeodky kdysi vytvořila v Simících :lol:
Ta osmička je fakt splácaná až moc narychlo, nepovedla se jim vůbec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.5.10 22:30

souhlas holky, kam se na nas hrabou australsky scenaristi, stejne je podezrivam, ze od ty paty serie najali nejaky „zkuseny tvurce telenovel“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.5.10 14:36

Dneska mě teda trochu naštvalo, že Pavel Vondra mluvil Hugha Doylea. Tak Nicka po návratu mluvit nemohl a tohoto chlapa jo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.5.10 19:56

Machalko kdo je Hugh? Prosim kdyz budes mit chvilku napis co se dneska delo, diky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.5.10 21:40

Clovek, dobře, zkusím to :-D
Regan trénuje na Oskarovi, naháněla sama stádo na pastvinu. Jenže se spletla a nahnala je na nepoužívanou pastvinu, kde není voda. Takže krávy zničily plot a šly se na Killarney napít.
Mezitím Jodi se chlubila Moiře na pumpě, že uzavřeli nějakou smlouvu právě na ty krávy, co Regan hnala a že to děsně nakrklo Sandru, že se tvářila jak kyselej citron. Jenže ta stála za ní a všechno slyšela :twisted:
Sandra pak zjistila, že krávy z Drovers jsou na pozemku Killarney a napadla ji parádní pomsta…
Hugh Doyle - manžel Moiry se chce vrátit do Gungellanu, rozešel se s milenkou a chce se vrátit k Moiře. Ta je z toho taková rozpačitá.
Drovers chystá závod na koních na podporu Gungellan Fresh, má se jet na Drovers.
Jodi s Regan zjistí, že krávy jsou na Killarney, zaženou je zpátky na Drovers, ale Sandra je u toho. Nicméně to jakoby bere v klidu. Když krávy chystají na ten prodej, tak si Regan všimne, že jedna kráva soplí, Dave ji zkontroluje a zjistí, že mají paratyfus. Takže je po prodeji, zákazník nechce čekat a vnutí se mu Sandra s krávama z Kïllarney. Jodi s Regan pátrají, kde se krávy mohly nakazit, možná i na Killarney, ale Sandra říká, že na té pastvině už dlouho žádné jejich krávy nebyly.
Závod na Drovers se nepojede, Phil Rakich nechce, aby paratyfus na DR poškodil jméno Gungellan Fresh, takže se závod pojede u Neila Thompsona. Holky jsou z toho špatné. Pro Stevie a Rileyho je to dobrá šance prodat další koně. Původně měla závod jet i Regan, ale protože se nejede na DR a Jodi chce vyhrát (když už se to nekoná u nich), tak se dohodne se Stevie, že pojede místo Regan ona, Riley se o prodej koní postará sám. Jenže jak se domlouvají, Regan to uslyší a je z toho smutná, i když to chápe. Vnímá to, že Jodi zklamala, když asi zapříčinila, že se krávy nakazily. Jde na tu pastvinu ještě jednou kouknout a najde tam visačku s nápisem Kinsellas. Jede pak na pumpu, kde zrovna tankuje Fiona a nějakej řidič se jí ptá, jestli je z Killarney, že mu nezaplatili za odvoz a dovoz krav z Killarney. Regan od něj zjistí co a jak.
Moiře se rozjíždí obchod, jede s naftou k Philovi Rakichovi, ale Hugh furt do všeho pindá a rozptyluje jí. A tak se stane, že si nevšimnou, že Philova nádrž netěsní a nafta mu vyteče všude kolem. Phil je naštvaný a chce to po Moiře uhradit. Moira se naštve a vylije si to na Hughovi, že se do všeho plete a s ním jí to prostě nefunguje. Sotva se postavila na vlastní nohy a rozjíždí svůj byznys a s ním jde všechno do kytek. Takže se rozhodne, že ho prostě zpátky nechce.
Je závod a mají startovat Jodi, Kate a Riley. Jenže Regan zavolá Daveovi, ať za ní hned přijede na Kinsellas. Uslyší to Jodi, Dave jí taky řekne, že Regan si asi hledá práci v městě. Jodi teda že pojede s ním, má strach, aby Regan neodjela. Takže má závodit jen Stevie a Kate, ale přidává se k nim Riley.
Jodi, Regan a Dave na Kinsellas najdou krávy, které mají paratyfus a určo dýl než krávy z DR. Přijíždí tam Sandra, tak se chytnou, ale Sandra prohrává, musí zavolat zákošovi, že krávy vezme od DR. Jodi s Regan si to vyříkají, Jodi Regan dává pracovní boty jako dárek. Regan zůstává.
Tým z DR závod nevyhrál. Kate to údajně nese špatně, ale najednou přichází celá rozesmátá s tím, že volá Nick, že Tess už porodila holčičku Claire Ruth Ryanovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.5.10 13:33

Machalko si hodna, diky! Predstavte si, ze se mi zdalo jak Tess rodila, normalne jsem byla u toho!!! Rodila doma, jeste tam byla Stevie a snad i Meg, jsem fakt asi blazen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.5.10 13:34

Jo a vlastne v tom snu jeste Stevie bourala s Fionou a ta samozrejme zemrela, rano jsem vubec nevedela jestli jsem koukala na McLeodky jestli to tam bylo nebo co se vlastne delo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
8.5.10 20:35

Clovek, hezký sen :lol:
Mně se dneska shodou okolností taky mihl jeden sen o McLeodovkách, viděla jsem tam Tess a Nicka, jako seriálové postavy, ale přitom jsem se jich ptala, jak se daří Otisovi a Roninovi - jejich skutečným dětem :lol:
Ale u mě nic neobvyklýho, mívám často několik snů za noc a většinou jedna lepší kravina než druhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.5.10 21:21

Holky, teda sny o McLeodovkach, to je husty…tak daleko jsem se jeste nedostala… Ale co vam budu povidat, taky na nich ujizdim…ted neuvidim dily od PO-Ct, tak budu rada, za popisky, doufam, ze mi neunikne neco dulezityho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.5.10 21:36

No ja mam nekdy zajimavy sny a kolikrat rano fakt nevim jestli se mi to zdalo nebo je to pravda, o Mcleodkach se mi teda zdalo poprvy, ale bylo to desne zivy :). Ja snad zitra uvidim tak se budu snazit popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí