Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kate a pravidla, tedy i zákony, to jde ruku v ruce, ale řekla bych, e i holka jejího ražení by nepráskla Stevie poldům, že by spíš měla snahu vypátrat, jak to opravdu bylo, pak, pokud by se třeba ukázalo, že je Stevie vinná, tak bych tipla, že ji udá, ale tohle přehnali, myslím, že by se prostě jen snažila dopátrat pravdy, i tak by to bylo napínavé, no ne?
Eviah, máš naprostou pravdu s Fí..dělá blbosti, ale Alexe miluje…nikomu nechce uškodit..narozdíl od Sandry..ale když si uvědomím ten Sandřin osud (matka jí nechtěla, o dítě přišla…), tak se taky nedivím, že je zapšklá.
Přesně to mně taky štve na Stevie, už jsem si to taky uvědomila, že se do všeho plete, ale svoje záležitosti nerada řeší..a opravdu se mi k Alexovi spíš hodí Fiona..škoda, že z ní udělali blbku..
Jj, taky mě to mrzí, zato Regan byla pěkná potvůrka hned ze začátku a z té už je naopak férová holka, skoro mávnutím proutku, takové změny charakteru tam ze začátku nebývaly. Za chvíli z toho bude akční film.
Kdo z koho, ne kdo komu pomůže a jak nakrmit alpaky, aby je nebolelo bříško
, asi jim zkrouhli rozpočet, že tam mají tak málo zvířat. ![]()
Jj taky si myslim, ze to ke Kate nesedi, ze Stevie udala aniz by si byla jista, Kate z predchozich dilu by na to nejdriv chtela prijit sama a sama by vinika donutila k priznani, ne takhle, to mi k ni nesedi. Holky mozna kdyz nad tim premyslim tak mate s Fionou pravdu, ale ja vzdy fandim tem svym a na ty privandrovalce neberu ohledy
.
Prosim prosim napiste co bylo dneska, predem diky!!!
Tak Regan to taky neměla v životě jednoduchý, jak už jsem psala. Tak proto byla zezačátku taková zahořklá, ale už se s tím smířila, takže jí tu změnu povahy věřím.
Ale ten hranej potrat, za to bych Fionu zavraždila
To je jakobych si já třeba hrála na to, že jsem slepá nebo postižená, prostě tohle mě fakt točí ![]()
Jo a vidím dobře, že příští týden McLeodky nebudou?
Kvůli volbám ![]()
Jinak já viděla jen prvních pár minut, takže s popisem tentokrát nepomůžu ![]()
Machalko fakt jo, kvuli volbam? At jdou do haje
. Tak kdyztak napis aspon zacatek, at jsem trochu v obraze oc tam slo, diky. Doufam, ze Stevie uz je venku z basy a zajimalo by jak je to mezi ni a Kate.
Jj Stevie je venku. Kate na DR naháněla krávy, stavil se za ní Patrick a nabídl jí azyl. Ale Kate to odmítla, že jsou snad dospělí a zvládnou se k sobě chovat normálně. Jodi, Regan a Stevie přijíždějí, Stevie je odměřená, Kate ji vítá jakoby se nemetlo
Leze za ní i do pokoje, ale to už ji Stevie vyrazí, ať jde pryč.
Fiona natírala nějakou židli a vtom se za ní objevil Alex, že právě dorazil. Tak se objímají, najednou se tam objevuje Sandra, že je zpátky a už hned otravuje s krávama, co chtěl údajně Harry na Killarney. Pak taky říká to o Stevie, tak se Alex hned sbalí a jede za ní (Fiona ho samozřejmě samotnýho nepustí
). Nevěří, že by to Stevie udělala, takže jí to tak řekne, že to na ni někdo určitě hodil. Zpátky na Killarney zase opruzuje Sandra a objeví se i Riley a hned od Alexe dostane padáka. Alex vybaluje nějakej overálek pro mimčo, že to dělaly ženský u Nicka na farmě, jeden má malá Claire a druhej bude mít jejich prcek. Fiona se už už chystá, že mu řekne pravdu, jenže zas opruzuje Sandra. Nakonec Fiona předvádí herecký výkon - potrat ![]()
Jo a ještě DR je mimo Gungellan Fresh, nechtěli v radě GF Stevie, dokud se to nevyjasní (je podezřelá z vraždy), tak Jodi že stojí za ní a jestli tam nechcou Stevie, nebude tam celý DR. Kate se to samozřejmě nelíbilo, ale Jodi jí řekla, že stojí za kamarádkou.
Víc jsem neviděla, šli jsme ven. I během té chvilky jsem chystala věci, takže mi možná něco uniklo, no snad někdo dodá zbytek + doplní ![]()
Machalko diky! I za tu chvilku si podle mne videla podstatny veci, to se toho semlelo za 15min az dost
. Mne mrzi, ze jsem teda nevidela Fioninu hereckou etudu.
Jj, potrat byl fakt trapárna od Fiony, myslím, že kdyby přiznala, jak to bylo a jak je v tom namočená Sandra, tak by jí Alex odpustil.
Stevie je venku na kauci, konzultovala s právníkem, ten jí doporučil se přiznat, že to bude polehčující okolnost, protože proti ní mají hodně důkazů. Protože se mezitím usmířila s Kate, tak jí Kate nabídla, že bude jejíma očima i ušima a že tomu přijde na kloub, protože v detektivní práci už je profík.
Usmířily se tak, že Kate spadne z koně, má naraženou nohu, dost to bolí a najde, jak jinak, Stevie. Dává Kate nohu do provizorní dlahy a u toho se jí Kate omluví a vysvětlí, že ta hloupá polovina jejího mozku udělala tuhle pitomost a že je jí to líto, no přesně si to nevybavím, neseděla jsem u toho celou dobu, občas i jen nakukovala z kuchyně.
Eviah diky za doplneni, takze uplne klasika, jak jinak se udobrit nez ve vyhrocene situaci, kde neni nablizku nikdo jiny jen jakoby nahodou ta osoba o kterou jde
. No jsem teda zvedava jak to na tu Sandru praskne.
Taky na to koukám dneska ani zítra
Co se děje???? ![]()
Dneska měl být 23 díl z 33 dílu do konce série.
Ahoj,
chtěla jsem se jen zeptat, nevíte proč dnes nedávej Mcleodovy dcery ??? Včera je ještě dávali, dnes jsem v půl zapla telku a jsem zklamaná ![]()