Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
21.5.10 14:34

Holky tak dneska jsem si pustila ty volebni spoty, abych si teda udelala obrazek (ne ze bych ho uz nemela), ale je to horsi nez jsem cekala!!!! Jako fakt jsem zvedava jak si s tim ten pristi tyden poradim :(. Uz aby sly nase McLeodky a my mely jiny starosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.5.10 07:34

Ahoj holky, sjíždim Mcld. na DVD, tak dva tři díla za večer..
Je to teda nářez..
Jsem skoro v polovině 7.série..
ZOUFALE mi chybí Dave!!!!!!!Snad víc než Nick a Tess, pomalu začínají mizet všichni původní..
Dave byl můj největší oblíbenec..byl prostě nejlepší..
Ibbu, co děláš ty? Koukáš od začátku? Vrátí se zase Jodi? A Kate už tam zůstane? Teď jsem u toho, jak přijela na Jodiin pohřeb..
Neměli je s Davem rozcházet..tak dlouho na sebe čekali..šlo to udělat i jinak, než je odloučit..
Jak si je pouštím večer, tak se mi stává, že se mi o nich zdávájí sny..
Včera jsem měla sen s Davem..to byste koukaly, holky..bylo to se vší parádou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ráno jsem nevěděla čí jsem.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.5.10 08:33

Jonnys s Davem to naprosto chapu, taky mi nejak prirostl k srdci, Tess a Nick uz totiz byli vycpeli a ta Nickova nehoda a pak ten jeho navrat to uz bylo fakt tak strasne divny, ze to nemelo s puvodnim Nickem a Tess nic spolecnyho. Na ty odchody se teda netesim, sice jeste nevim jak to vsechno bude, ale uz ted je mi lito, ze Kate nezustane s Davem.

Uz zitra nebo az ve stredu zaciname zase na CT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.5.10 08:49

Přesně nevím, někdo tu psal, že až 26.,tak to je středa..
No, ten Dave se spakoval tak brzy, já to nečekala tak rychle..moc mi chybí..
Je to zpackaný, ale čumim pořád a docela mně to baví, ale osobně bych to udělala jinak..jenže to už víte..to bych skončila u třetí série :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.5.10 14:33

nakukuji 8-)

Jonnys, já teď nekoukám na nic, za týden dělám poslední státnice a není čas se učit skoro vůbec natož ještě s oblíbeným seriálem :lol:

ale poctivě jsme dokoukala celé MCL - do posledního dílu a hodně dlouho mi trvalo než jsem si zvykla na odchody - přesně jak píšete - a pak na bově příchozí — a když už jsem si na ně zvykla tak to někdy vzali takovým šmahem, že jsem nestačila zírat koho scénaristi „pohřbili“ a jak rychle a nesmyslně :pocitac:

ale jak budu mít po zkouškách, plánuju začít koukat od začátku - skončila jsem někde na začátku druhé série - jak se Claire dává do kupy s … - aaaaa, nepaamatuju si jméno, jak s ním má CHarlottu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.5.10 21:29

Jééé, Ibbu, tak počkej na mně..já to za chvíli dokoukám a pak taky jedu od začátku..abychom si měli o čem psát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.5.10 21:45

Ibbu, s Petrem Johnsonem :mrgreen:

Teda já už si tak nějak zvykla, že McLeodky nejedou, aspoň stíhám víc věcí :oops: Zoufalky sleduju jen jedním očkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.5.10 23:29

Dneska jsem taky vzala zavděk zoufalkama, neměla jsem u čeho žehlit, nestačila jsem zírat. :mrgreen: Takové jsou všechny díly? Že já to nesledovala dřív. :lol: Sice jsem byla totálně mimo v tom, kdo je kdo, ale jinak jsem se docela pobavila.
Ibbu, ty studuješ s mimčem? Klobouk dolů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.5.10 06:07

Eviah Zoufalky vrele doporucuju, na ty se fakt koukat da a nekdy se u toho ohromne zasmeju, obcas jsem v tom taky mela gulas, stane se tam toho hrozne moc, ale celkove je to super serial!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.5.10 10:43

Holky, zítra je den D!!! :-D Po dlouhých dnech strádání opět přicházejí holky z Drovers Run, hurááá. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.5.10 10:44
clovek píše:
Eviah Zoufalky vrele doporucuju, na ty se fakt koukat da a nekdy se u toho ohromne zasmeju, obcas jsem v tom taky mela gulas, stane se tam toho hrozne moc, ale celkove je to super serial!

jj, tam bylo zvratů :lol: , ale nějak mi to nepřijde tak divné, jako v McLD, to je takový klídek piánko seriál, že tam mi ty zvraty nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.5.10 11:30

Eviah, Zoufalky ti taky můžu doporučit (jako Clovek), ale je fakt, že jak ti uteče víc dílů, jsi vp… a nemáš nit :lol: Ale zas to tam tak hezky svižně odsejpá :-D

Na zítřek se už těším, nemělo by mi to uniknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.5.10 12:27

Jonnys, jasně, počkám :wink:  — kdo se přidá do nové debaty o MCL? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no jo, teď už vím, proč mi Zoufalky moc nejedou … nikdy jsem je nesledovala poctivě a pak jsem byla out. ale totálně (jediný kdy jsem je sledovala bylo úplně poprvé, zezačátku ale pak se to míjelo s Housem na nově a měla jsme po, páč manžel na něj kouká — a tím jsme se Zoufalkama skončila :mrgreen: )… ale je fakt že to je tak krásně trhlej seriál že tam všechn o sedí :palec:

Eviah, no jo studuju — :oops: ale je to spíš ostuda že ještě 8let po maturitě nemám doděláno :lol: jsme přerušila, pracovala a pak nějak se snažila dokončit, ale s manželem jsme právě těch 8 let :lol: k už jsme mimi moc chtěli … ale naštěstí už mě čeká jen jedna poslední státnice a napsat diplomku a pak jí v únoru obhájit a snad konečně budu Mgr. … „paničitelka“ :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.5.10 13:16

Náhodou jseš dobrá, žes to s mimčem nevzdala :wink: , já bych vysokou s dítětem odpískala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
25.5.10 13:25

Ibbu, tak to přeju hodně štěstí :-)
To jsi dobrá, žes takhle navázala..
Já jsem se taky rozhodla pokračovat..
V r. 2006 jsem udělala Ing. a teď jsem si podala přihlášku na doktorské studium, ale uvidíme, nijak to nehrotím..chci ještě druhý mimi, tak nevím, jak se to nakonec vyvrbí :-) Ale tobě přeju hodně štěstí..snad budeme ještě v únoru v kontaktu, abychom se dověděly, jestli jsi teda ta pančelka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí