Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
25.5.10 13:34

holky díky :huban:

no snad budem v kontaktu - přece to tady neodpískáme ne? …a stejně si myslím, že nebude dlouho trvata „jednička“ dá MCL odzačátku, typuju podzim :lol:

Eviah - mě už to bylo v páťáku blbý vzdát :oops: :lol: :lol: :lol: ale jsou to nervy, hlavně prtě a rodina jsou pro mě na 1.místě tak jde učení stranou … v pondělí to buď dám náhodou a velikáááánským štěstím nebo si to zopakuju v únoru :nevim: :-(

Jonnys, doktorský studium jo? 8-o no že se ti ještě chce pokračovat když už máš titul :mrgreen: ale moje spolužačka co dodělala vloni, mmch taky s miminem, chce jít ještě na jinou VŠ, prý co doma :roll: :lol: — to já už se těším, až budu mít na starosti a v hlavě jen co udělám k obědu a jestli nemá dítě a manžel hlad - a ne že dělám za 6 dní státnice :-P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.5.10 15:06

Juj tak uz se tesim na zitrek!!!! Uz ani pomalu nevim kde to skoncilo :). Snad mi to zitra neutece!

Zoufalky jsou uplne jiny tip serialu, vlastne vzdy jsou tam solo pribehy jednotlivych hrdinek, plus je to ruznorode pospojovane a celou serii vzdy prostupuje jedna hlavne zapletka v podstate takova krimi, ale je to vsechno delany s nadhledem, humorem, ale zaroven jsou tam zapletky opravdu ze zivota, mne se Zoufalky moc libej, moje nej hrdinka je Lynette a zboznuji pro mne az uchylnost Bree :), ale oni jsou super vsechny, kazda ma neco! Tak jsem se trochu popela ody na Zoufalky, snad neva :).

No kdyz budou davat McLeodky od zacatku tak budu rozhodne koukat, prvni serii jsem vubec nevidela, takze bych byla opravdu potesena kdyby to dali znovu.

Holky s tema skolama jste fakt dobry :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
25.5.10 15:22

Ibbu, máš pravdu, je to o nervy..nikdy by mně nenapadlo, že ještě budu ochotná to podstupovat..ale dva roky s mimčem doma udělají svý a já zase trochu potřebuju nějakou duševní práci..ale jak říkám, nijak se na to neupínám a nijak to nehrotím..není to smysl života.. :-)
To by bylo super, kdyby opakovali Mcld..třeba jako ten mash..ten dávají pořád dokola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.5.10 16:07

No jo jenze CT neni Prima, tam porad tocej vsechno dokola, ten Mash uz je tam nonstop buh vi jak dlouho a to nemluvim o chuve k pohledani atd… Tak treba nas CT prekvapi, doufam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
25.5.10 16:36

Snad jo, clovek, ale máš pravdu, tam moc věci neopakujou..tak si to pak všichni povinně stáhneme do pc a budeme koukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.5.10 18:05

jj, povinně :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.5.10 18:10

Holky porad to stahujete z toho webu jak jste tu kdysi odkazovaly? Je to dabovane? Ze bych to teda taky zacala sjizdet od zacatku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.5.10 19:09

člověk, je to česky, až na poslední serii je to z čt1, poslední je z halmarku

mc leodovy dcery - ulozto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.5.10 19:39

hm, hm, hm, asi si to dam opravdu za domaci ukol na leto, to stejne v tv vetsinou nejde vubec nic tak bych to mohla zvladat :). ibbu diky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.5.10 20:58

nemáš zač :-D

tady od tohohle člověka „mlynyy“ je to pěkně udělané, na všechny další série má odkazy - dobře se mi to stahovalo :palec:

a koukání bysme taky mohly zvládat ne? když jsme našly čas doteď najdeme i potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.5.10 22:36

Jsem pro. :pankac: A když mi nějaký díl „uteče“, tak ho najdu tady probraný od a do z. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.5.10 12:23

Holky tak pomalu za hodku to vypukne!!!! Hura, slava!!! Doufam, ze mne synacek necha koukat a bude vzorne spat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.5.10 13:43

holky, ja mam dneska po hehe … nejde nám anténa nebo co - mám v televizi krmení pro slepice :lol: a na to koukat fakt nebudu :-P tak buď už zrušili analog nebo nevím :nevim:

tak pěkně koukejte a já si pak přečtu co tam dneska bylo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.5.10 14:17

Holky ten Leo je hazjl, nechapu jak ho mohli nechat dabovat Vondrou, ktery mluvil kladaka Nicka, to si teda mohli dat praci a najmout na to nekoho jinyho! Nejak nemam nervy na to jak se to dlouho ohledne Stevie tahne, ale ted uz snad padne podezreni na Sandru, jsem docela zvedava jak se to zaonaci, protoze ted se to Stevie zase tak zkomplikovalo, ze uz by ji z toho nevysekal snad ani zazrak, jsem opravdu zvedava jak si s tim scenaristi poradej, doufam, ze to bude stat za to a nebudou to nejaky nesmysl! Dale jsem hodne zvedava co pak bude muset Fiona provest, ze ji Alex odkopne, protoze kdyz ji odpustil tuto lez… no zvlastni, zvlastni, jsem zvedava co bude dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.5.10 14:23

Hurá, jsou zpátky :lol:
Clovek, taky mi vadí Vondra, že toho zmetka dabuje… :zed:
Když jsem to sledovala poprvý, fakt to bylo s tou Harryho smrtí hodně napínavý, kdo to teda udělal :-) Koukala jsem, že páteční díl se jmenuje V hodině dvanácté, takže tam už to konečně rozseknou :wink:

A v těhle dílech je mi Riley pořád ještě nesympatickej, nějak mi od začátku připadal takovej ujetej, na milost jsem ho vzala mnohem později :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí