Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Clovek, popis super, doplnila jsi mi chybějící místa
Ta Rose - jak volala Stevie - vraceli se nějak k tomu, že je její máma, nebo to úplně přešli a pohoda jazz?
S tím Harrym ona totiž za ním Stevie pojede ještě jednou, u toho už sice nebude Patrik, ale na Killarney mají kamery. A Patrik slyšel tu první hádku, takže to bude ještě trochu zašmodrchaný, než Stevie vůbec začnou podezřívat ![]()
Sandry mě dneska bylo aj trochu líto, já jí rozumím v tom, že toho chlapa miluje a chce ho zpátky, jenže Harry má místo srdce šutr… na druhou stranu Sandra udělala fakt hnusnej podraz na Drovers, takže jí to asi patří ![]()
Machalko, jen proste zazvonil telefon, Jodi ho zvedla, rekla Stevie, ze vola jeji dcera a pak Stevie jen holkam rekla, ze chce Rose delat praxi na Killarney, ze by ji radsi mela na Drovers, ale ze ji v tom nebude branit, nic vic, nic min, to je taky postaveny na hlavu, ze to vlastne nema zadnou dohru ten jejich vztah. No nevim jak to nakonec bude, ale Harry primo rekl, ze nechce na Killarney Stevino odlozeny dite, ze Stevie v podstate nesnasi. Bude tam ta Rose nebo ne? A nevis jestli tam jeste nekdy bude ten otec s tou holcinou jak jim dneska ukradla toho berana?
Clovek, teda tohle taky totálně zazdili ![]()
Rose za chvíli přijede a bude pomáhat na Drovers.
U té Chloe si nejsem 100% jistá, ale myslím si, že už tam nebudou… Ale podobná zápletka se objeví ještě aspoň jednou ![]()
Holky, včera jsem skoukla dnešní díl, protože jedu pryč a neviděla bych to..no, je to teda hrůza..pak napište, co vy na to..
No viděla jsem tam pár krav a koně, sjednávali smlouvu pro Gungellan Fresh, takže něco z farmaření tam bylo
Ale jinak holt telenovela, no… Je vidět, že Fioně ze Stevie cvaká prcka ![]()
Tak Harry to ma za sebou, jsem zvedava co se kolem toho jeste semele. Jodi mi bylo lito, nicmene jsem nepochopila jak na konci rikala, kdyz poustela to svetylka, za Harryho, za bezvadnyho chlapa, najednou bezvadnej, dokud zil tak mu nikdo nemohl prijit na jmeno a pak by se vsichni zblaznili litosti, to mi taky prijde uhozeny, vzdyt ho nemel nikdo rad a on nemel rad nikoho, tak si to mohli odpustit, aspon podle mne. Ja vim, ze takovej krutas nebyl, ze to ze sebe hodne delal, ale stejne… tak mu mela rict, ze je bezva dokud zil, ale to je fakt detail, to jen pro spestreni ![]()
No, clovek, taky jsem si toho všimla a taky mi to přišlo ujetý..to radši neměla říkat nic než tohle..to moc věrohodný nebylo, poněvadž si o něm každý myslel své..Jo, Fiona je chytrá holka a ví, že Stevie je její opravdová konkurentka ![]()
Ale jinak hrůza..nečekala jsem Harryho smrt takhle rychle..myslela jsem, že tam ještě chvíli pobude..s každým se rozhádal a teď už najednou neni..to zase bylo docela jako v reálu..prostě blesk z čistýho nebe..
Jj taky jsem necekala, ze umre takhle brzo. Nicmene musim rict, ze mi ty dily co odesla Tess prijou takovy normalnejsi, realnejsi, tam se proste ted dely nesmysly hlavne okolo ni a Nicka, jak se jich potrebovali rychle zbavit, tak to hnali hnali a byl z toho takovej patvar. To samy okolo Meg. Nerikam, ze jsem z toho ted uchvacena, ale posledni dva dily co jsem videla mi prisly takovy normalni, uveritelny, obcas je tam nejaky blud, ale s tim se pocita
. Jo a jsem mile prekvapena jak mi tam vubec nevadi ta Regan, mam pocit jak kdyz tam mezi ne proste zapadla a neni navic, navic je tam evidentne Fiona, jesteze ta daberka Hanzlikova mluvi Fionu a ne Regan jak na zacatku, ten hlas mi je od dob Brendy Walshovy proste neprijemnej ![]()
Přece o mrtvejch jen dobře, ne?
Harry nebyl sice podle mě nějakej skvělej chlap, ale vždycky rodinu ctil, až možná nesnesitelně (to bude vysvětleno později proč). Částečně za to fakt nemohl, no však uvidíte, nebudu prozrazovat ![]()
Clovek, tak to ti nebude sympatická ani blonďatá Jasmine
Tu totiž bude taky dabovat Hanžlíková-Tišnovská ![]()
No, já třeba proti Harrymu nic neměla..já ho měla ráda, říkal věci na rovinu, ale je pravda, že trochu svérázně a někdy až hrubě vyjadřoval ten svůj názor..ale jinak byl čestnej apod. apod. apod. Ale nikdo z nich to tam nikdy neřekl, tak nevím, proč teď..no, je pravda, že o mrtvých jen dobře, tak asi proto..
Clovek, a já pořád, proč je mi Fíííí tak protivná (ikdyž už ne tolik jako na začátku)..zase Walshovic rodina..to je hrůza..
Se vetrou vsude ty Walshovic, akorat fotrika jsem tam nezaslechla ![]()
Holky prosim prosim dneska neuvidim, tak pisnete oc slo, predem diky!
Tak zkusím napsat popis, akorát neměla jsem úplně klid, tak mě kdyžtak někdo doplňte ![]()
Alex našel po Harrym nějaké věci - medaile z boxu na jméno Karl Weatherdon a program. Byly hezky schované pod zámkem a tak mu vrtalo hlavou, co to jako je. Měl nachystat řeč na pohřeb, ale nějak mu to nešlo, neměl na Harryho nic extra vzpomínky. Mezitím na Killarney přijela Liz, taky Sandra s tvrzením, že se s Harrym chtěli k sobě vrátit, no a třetí (budoucí) paní Ryanová - Fiona. Vznikaly z toho samozřejmě třenice, obzvlášť jedovatá a trochu zapšklá Liz se strefovala do Sandry. Alex se stavil na pumpě u Moiry, jestli jí to jméno Karl W. něco neříká a ona si vzpomněla, že Weatherdon jim prodával dům. Tak se tam Alex rozjede a ptá se po Karlovi. Marka Weatherdona to zaujme, ale jeho otec Eric ho striktně odmítne, že ho Karl nezajímá, nic neví, nic neřekne. Mark pak za Alexem vyběhne, že Karl byl jeho strejda, ale u nich v rodině se o něm zásadně nemluví. Ví jen že boxoval a při boxu taky zemřel. Pak přilítne Eric a rozhovor ukončí. Alex jede domů, ptá se matky, jestli ví něco o Harryho boxerské minulosti, ale ta nic neví. Řeší to s Fionou, myslí si totiž, že Harry Karla v ringu asi zabil a žere ho to. Fiona pak proleze web a nenajde žádnou zmínku o Karlově smrti, ani v žádné boxerské asociaci, tak přesvědčí Alexe, že Karl určitě není mrtvý. Alex volá znovu Weatherdonům, Mark tam bohužel není, zvedne to Eric a Alex mu říká, že Karl není mrtvý. Erica to zarazí nicméně položí telefon. Eric přijíždí na Killarney a chce důkaz, že Karl žije. Pak zahlídne Harryho fotku se syny a je překvapenej, Harry je totiž jeho bratr Karl. Tak Alexovi vypráví celou story - jeho rodiče Karla adoptovali, protože si mysleli, že nemůžou mít děti. Jenže pak se jim narodil Eric a dávali Karlovi silně pocítit, že není jejich. Obzvlášť jeho otec na něj byl dost hnusnej, říkal mu, že z něj nikdy nic nebude atd. Tak mu v 15ti letech Karl dal pěstí a odešel z domu. Otec pak Ericovi řekl, že Karl boxoval a že umřel. A on neměl důvod otci nevěřit. Mrzí ho ale, že tehdy nic neudělal, mohl se Karla nějak zastat. Ale říkal, že se teda Karlovi podařilo něco úžasnýho, že by jeho otec mrkal, co se mu podařilo vybudovat. Alex pozve Erica na pohřeb.
Mezitím řeší Stevie s Jodi, že si myslí, že Harry umřel kvůli ní. To ráno totiž za ním jela a pohádala se s ním zase kvůli Rose. Harrymu se udělalo špatně, ale odehnal ji pryč, že to nic není. No a pak sedl do auta a měl ten infarkt (ta scéna s tou hádkou tam bude ještě několikrát, nebudu ji teď popisovat do detailu). Bojí se to říct Alexovi. Jodi ji nakonec přesvědčí, ať mu to řekne, tak těsně před pohřbem mu to řekne, Alex to vezme v klidu, že Harry se rád hádal a ona za to nemůže.
Mezitím Kate nemůže pořád vystát Regan, nemůže jí odpustit ten pokus o vytěžení Drovers. Obě to i rozebírají s Davem a Patrikem, prostě jsou každá úplně jiná. A Kate do Regan pořád šije. Ovce jsou nějaké nemocné a Dave zjistí, že to je otrava olovem. Tak Kate donutí Regan udělat rozbor a zjistit, kde na tom byli. Pořád do ní vrká, že je geoložka, proč to nedělá a blá blá. Stopa je zavede na Wilgul a najdou v zemi zakopané autobaterky a jiný železný šrot ještě od Kanea, jak tam spravoval kradený auta. Celý je to tam podkopaný a do jedné díry spadnou i s autem, musí si vzájemně pomoct a tak se usmíří.
Je Harryho pohřeb, Alex měl řeč a rozloučil se s ním jako s Karlem i Harrym a vyslovil slib, že chápe, co a proč celý léta budoval a on že v tom bude pokračovat.
Uff, to je zas román
A to si teď uvědomuju, že jsem nenapsala, jak Alex vyhodil Liz a že jsem nepostřehla zmínku o tom, že Nick na pohřeb nepřijede, ale už ani nevím proč
Že by Tess měla nějaký potíže? Fakt nevím…
Tess lezi v nemocnici, pry mela kontrakce…
Jinak diky za popis dilu v tydnu, videla jsem az dnes.. ![]()