Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
20.4.10 20:09

jo a tady je odkaz na stahování McLeodovek - http://www.ulozto.cz/…ery-7x23.avi … Evi, fakt ten odkaz na ty stránky nefunguje jako předtím … ale stejně tam byl další odkaz na „ulozto“ :wink:

Příspěvek upraven 20.04.10 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.4.10 20:24

holky, nevím, jestli zítra uvidím a neodolám, takže jdu koukat teď..místo uklízení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.4.10 20:43

No ten herec je takovej hezounek, tak třeba byly po tomhle díle kladný ohlasy, že mu vymysleli jinou roli :mrgreen: Taky bych to takhle viděla :-)
A s těma dvěma hercema a jednou postavou - to bude ještě jednou u Alexovy a Marcusovy ségry - Ashleigh. Nevím, jestli si ji vybavujete, jak byl Alex s Claire ve městě, tak se tam mihla u Brice v kanclu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.4.10 22:17
ibbu píše:
jo a tady je odkaz na stahování McLeodovek - http://www.ulozto.cz/…ery-7x23.avi … Evi, fakt ten odkaz na ty stránky nefunguje jako předtím … ale stejně tam byl další odkaz na „ulozto“ :wink:Příspěvek upraven 20.04.10 v 20:46

No to jsem ráda, že chyba není „na mém přijímači“ :lol: , ibbu díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
21.4.10 17:06

Teda ten Nickův hlas je fakt divnej :think:

Mmch bude tam nějak vysvětlený, co se mu vlastně stalo? Já jsem to pochopila tak, že před odletem ho někdo přepadnul, ale jak je teda možný, že údajně našli jeho ostatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.4.10 17:17

Ahoj holky, tak já to zrovna dneska neviděla :cry: , ale stáhnu si to a večer mrknu. :-D
Popelka - leda že by ten, kdo ho okradl, potřeboval Nickovy doklady, třeba přelepil fotky??? A pak ho považovali za Nicka a potřebovali DNA pro jistou identifikaci. :nevim: No píšu, aniž jsem viděla dnešní díl, ale napadlo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.4.10 20:00

No, někdo ho přepadl na letišti a ukradl mu letenku…DNA už se zpracovávala, výsledky, že prý budou za pár dní a mezitím teda Nick zavolal…
Harry je fakt fík, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.4.10 21:51

Jo někdy je aj přepadení k něčemu dobrý :mrgreen: Však nakonec mu to Tess dobře řekla, nemá smysl po tom pátrat, bo ten, kdo ho přepadl, tak umřel v letadle místo něj…
A nad Mattem už se stahují mračna, Jodi neměla ten hrob fotit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.4.10 22:04

Holky, pustila jsem si zítřejší díl..to je teda hrůza…ten rychlý odjezd Nicka a Tess..slzičky byly..ale stejně to je blbost..Tess by nikdy neodjela..
S Robem je to taky napínavé..
Tak zítra hned po skončení napište, co vy na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.4.10 22:19

ahoj holky, no mne to prijde cim dal tim vic cely jako blbost, ten dnesni dil byl celej divnej, jako hezky, ze se nick a tess shledali, ale ten divnej hlas pro mne delal z nicka uplne jinyho cloveka, proste nas starej nick to nebyl, navic mi prislo, ze ma i nejak nabarveny vlasy. nechapu proc do jednoho dilu vmestnali navrat nicka i udobreni meg a jodi, to bylo taky takovy pritazeny za vlasy, proste je z toho klasicka americka soap opera a vytratilo se uplne to co z toho serialu delalo ten nadstandard :(. no a to jak sla jodi na ten hrbitov tak to mi doslo hned, ze z toho bude pruser. nevim jsem docela zklamana :nevim: . a i to privitani nicka od vsech ostatnich mi prislo takovy divny, vubec to nebylo takovy uprimny a hezky jak bych cekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
22.4.10 07:36

Máš pravdu, Nick je pro mně úplně cizí člověk..nejen, že je nějaký hubený na těle a v obličeji zase spíš kulatý, měl i jiný vlasy, ale ten hlas..hlas dělá strašně moc a z něho udělal cizího člověka, který se tam vyskytl ve dvou dílech a konec..celé mně to mrzí, jak se to vyvíjí..
Tady je vidět, že člověk dokáže zk…t i strašně dobrou věc..ach jo..
A dnešní díl taky bude taková rychlovka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.4.10 07:47

Ahojky, tak já dnešní díl neuvidím a ani mě to nemrzí. Pro mě už jsou zajímavý díly víceméně jen ty, kde se Kate dá dohromady s Davem a Jodi se rozhodne pro Roba, jinak je to fakt takový nemastný, neslaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.4.10 14:17

Holky ja jsem teda hrozne zklamana, co to jako bylo dneska? To uz nejsou Mcleodky ani omylem, zase uplne jiny snimani, hlavne proste Tess by nikdy neodesla a Nick by to po ni ani nikdy nechtel, rozhodnout se z hodiny na hodinu o takovym velkym zivotnim kroku, to je blbost! Dost mi i vadilo, ze Tess vubec nemluvila s Meg o Jodi a tatovi, to presli jakoby nic. Jediny co mne dojalo bylo kdyz davala Jodi ten medailonek a to asi jen proto, ze jsem tam videla Clair a vzpomnela si na stare dobre Mcleodky. Nick byl pro mne ted cizinec a vubec nebyl prirozenej kdyz se na Tess dival a objimal ji, kdyz si vzpomenu na to jejich drivejsi jiskreni, ted v tom pro mne nebyla ani spetka citu. Jezis to jsem se rozvasnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
22.4.10 16:45

Joo, Clovek, to je ono, co mi vadilo..ten Nickův pohled, naprosto bez jiskry, znuděnej a nezúčastněnej..teď jsi na to kápla..a já pořád, co mi nesedí..
Přesně tak, s tím Tessiným rozhodnutím..nikdy by neodešla..prostě nikdy a Nick taky ne..nikdy se tam nezmiňovali, že by chtěl Nick něčeho dosáhnout jinde a dokazovat tak něco Harrymu..prostě za mně, tohle zase bylo šité horkou jehlou a taky se mi to nelíbí..
Tím, že nechali takhle Tess „zmizet“, tak úplně popřeli všechny předchozí díly a tu její lásku k domovu..
Asi to bude znít blbě, ale možná je lepší, že nechali Claire umřít..protože chtěla prostě odejít ze seriálu..bylo to lepší, než, aby to udělali třeba tak, že Claire našla práci jinde a prostě odešla z domova..protože to by jim nikdo nevěřil, stejně jako s Tess..
Clovek, cítím s tebou :cry: :-? :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.4.10 17:53

Jo jo Jonnys souhlasim se vsim co jsi napsala, opravdu se jim tenhle odchod nepovedl, jeste mi to prislo takovy uplne kycovity na zaver jak leteli tim letadlem, Tess vytlemena jak kdyby byla vlastne stastna, ze vsechny opousti a Nick proste na nem bylo videt, ze uz je otravenej, tak neco odehral, ale starej Nick to nebyl ani trosku trosicku :(. Vzdyt on byl prece na Wilgulu stastnej, hlavne by byl stastnej kdekoli jen kdyby byl s Tess a vedel jak moc ona lpi na Drovers, proste je to cely nesmysl.Holt placem, ale marne, scenaristi z toho udelali uplnej paskvil ala bezna americka produkce. No nic, ale koukat budu dal :). Holky zitra neuvidim, tak sem prosim pisnete co se delo s Jodi a s Robem, DIKY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí