Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
14.4.10 16:45

Já hlavně nevěřím Alexovi, že by si bral tak rychle nějakou holku, s každým jen chodil, často ani to ne a najednou je tak hrr, nějak mi to k jeho postavě nesedne. :nevim: Potřebovali rychle nějakou zápletku? Přijde mi to stejně rychlé jako s Regan, uspěchané.
Mimochodem, kde jsou alpaky? Ach jo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.4.10 16:47

Alenko o moc si neprisla. Tess pozvala Jodi do velkeho domu,aby tam spolu zily a nejak to holkam nefungovalo, hlavne Jodi se strasne styskalo po Kate, ktera chudera zustala sama v tom jejich domku pro strihace, Kate nechtela holkam branit v sblizovani, tak rekla Jodi at jde, ze to bude v pohode. Ale ani Kate nebyla v pohode, upnula se na brezi ovce a hlidala porody jehnat a spala tam s nima v ohrade, az usnula a skoro zmrzla, to ji holky nasly.Jo jednou na ni vecer cekal v pokoji Dave,aby nebyla tak sama, uz by jim konecne mohli dat nejaky prostor, aby se mohli zacit davat dohromady, co Machalko, kdy to bude? No a na Killarney dal Harry velky oznameni do novin, ze se Alex zasnoubil s Fionou, Fiona z toho byla nadsena, myslela si, ze to byl Alexuv napad, ten ji pri tom nechal. Dave sil do Stevie, ze na netu na Fionu urcite neco najde, tak Stevie objevila, ze Fiona pred 3tydny zrusila zasnoubeni, svatba mela byt pristi tyden, rekla to Alexovi, zase se vsichni nejak pohadali, nakonec i Alex s Fionou, ta se sebrala a ujela v jeho autu. Stevie byla nastestna a bylo ji trapne, sla za Alexem, snazila si ho udobrit, asi to uplne nevyslo, protoze bylo jasny jak ho miluje, tekly ji slzy a Alexovi nedoslo vubec nic, je z ty Fiony pekne poblaznenej. Nakonec Fione dosel na uteku benzin, jak jinak nasla ji Stevie, domluvila ji at da Alexovi jeste jednu sanci, dala ji benzin, Fiona se vratila za Alexem, padli si do naruce a byl konec. Ale s tim jejim puvodnim zasnoubenim je to nejaky zamotany, buh vi co z toho bude, Stevie rekla, ze rodina a pratele byli proti, ze ji rikali, ze ten kluk jde jen po prachach a ona ho nacapala s kamaradkou v posteli..... tak uvidime. Holky kdyztak mne nekdo doplnte, melu paty pres devaty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.4.10 16:48

Jo a holky, víte, co mi přijde divné? Na začátku, ještě za Claire, měli holky občas potíže to zvládnout, měly spoustu práce, makaly jak divé, teď tam nemaká skoro nikdo, sem tam porodí jehně (Kate maká za tři, to je fakt), ale jinak opraví kousek plotu a mají hotovo. Farma bez farmaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.4.10 16:49

Eviah podle mne je to Alexova unahlena reakce na Nickovu smrt, nejaky vyhraneni vuci Harrymu, urcite je to jen poblouzneni,podle mne nevi co dela, az se mu rozsviti tak mu dojde jak moc miluje Stevie :))). Jediny co bylo hezky, kdyz rekl, ze je to poprvy od Clair co se cejti dobre, jsem rada, ze ji zas pripomneli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.4.10 16:50

clovek :palec:
Machalko, jak to bude s Fionou, v čem je problém? Prosím, prosím, pěkně koukám, práskni to na ni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.4.10 16:53

jj taky mam pocit, ze se jen tak poflakujou a sem tam spravej plot. taky mi prijde skoda, ze tam moc neni rob, jen vzdycky prohodi nekde jednu dve vety a nic. rekla bych, ze sandre se fiona taky moc nezamlouva, bud zarli na alexe, nebo ji narusuje nejaky plany, prijde mi jak jedina rozumna na killarney momentalne, harry se pro to nadchnul, ten cejti prachy, alex je mimo, a sandra tusi nejakou levarnu, nebo spis levarnu chysta. kazdopadne je to divnejsi a divnejsi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.4.10 16:53
clovek píše:
Eviah podle mne je to Alexova unahlena reakce na Nickovu smrt, nejaky vyhraneni vuci Harrymu, urcite je to jen poblouzneni,podle mne nevi co dela, az se mu rozsviti tak mu dojde jak moc miluje Stevie :))). Jediny co bylo hezky, kdyz rekl, ze je to poprvy od Clair co se cejti dobre, jsem rada, ze ji zas pripomneli.

Jo, to je fakt, ale taky se mohl probudit trochu dřív než po svatbě. A to ještě netuším, co Fí provedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.4.10 17:02

no jo kdyz ty scenaristi chtej mit porad nejakou akci, mne by vubec nevadilo koukat jak Clair hospodari s Alexem na DR, Nick s Tess na Wilgulu, nekde pomaha Jodi s Robem, Kate s Davem maj veterinarni kliniku, Meg a Terry benzinku, akorat nevim co se Stevie???? sem tam by jim zaskodil akorat Harry se Sandrou, aby se neco delo......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.4.10 17:44

Souhlas :palec: , však by se tam občas mohl objevit někdo nový, pro Stevie by se určitě taky někdo našel. :-D Mohli by třeba koupit nějaký sousední pozemek a nabrat víc nových lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.4.10 17:45

holky taky si myslím že Alex nezvládá Harryho odmítání … vždyť ho slyšel jak říkal malýmu Harrisonovi "my jsme poslední Ryanové a bla bla bla bla … " a samozřejmě i Nick :roll: ale po 3 dnech zasnoubení, svatbu hned na to … no jo, poblýzněnej chlap

a Eviah, na alpaky už jsem si taky vzpomněla :think:

a přijde mi, že to tam všechno pěkně ustřihnou, pacholci, všechno je to rychlý - buď všechno nebo nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
14.4.10 19:56

Ahoj holky,
tak já z toho mám podobnej pocit, jako vy. Dneska mi bylo líto Kate, chudinka, nechají ji v tej barabizně pro střihače a samy si bydlí v baráku. Ještě že ta Jodi dostala rozum :wink: A taky už to s dím Davem pěkně vypadá, že jako se o ní stará…
U oveček jsem si říkala, že konečně zas trochu farmaření, ale vlastně jenom ze strany Kate :nevim:
Pokojíček - já myslím, jestli to není ten pokoj, který viděla Tess, když se prvně vrátila na Drovers a řekla, že to býval její dětský pokoj. Bylo tam spousta harampádí. Ten vstup mi připadal podobnej. V pokoji po Clair je teď Tess a Stevie je v pokoji po Regan, ne? Nebo po Tess? Já už v tom mám celkem maglajz. A je to docela velkej barák, co? To už by byla asi čtvrtá ložnice.....
Jinak Sandra podle mě něco chystá, protože to, že oznámení o zasnoubení dal do novin Harry, „nechtěně práskla“ určitě promyšleně. Je to pěkná vypočítavá potvora. :mrgreen: To je jasný, protože Harry nechá ranč Alexovi a první dámou se stane Fiona.
Fiona mi moc sympatická nepřipadá (možná proto, že vím, že se z ní nakonec vyklube potvora, ale jak se to stane zatím nevím a možná je to lepší, aspoň nějaký překvápko :lol: ) a rozhodně bylo od ní hnusný, že to , že byla zasnoubená ještě před 3 týdny, Alexovi neřekla a lhala mu, že byla v Paříži. A z toho jejího výkladu pro Stevie, jak to teda s tím jejím bývalým bylo, jí taky nevěřím ani slovo. Nevím, ani ta herečka mi není nijak přijemná. Někde hrála asi nějakou potvoru :mrgreen: , ale nevím kde.
Trička jsem si včera taky všimla, dneska měla Stevie svetr a šaty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.4.10 20:25

Holky, jsme zvyklé, že tam ty milostné zápletky pučí strašně dlouho - měsíce nebo dokonce roky - takže se pak všichni divíme, jak do toho Alex rychle praštil…
Naprosto souhlasím s CLOVEKem, s tou idylkou - Claire s Alexem, Tess s Nickem apod.
Už se tolik netěším, hodně mně mrzí to farmaření nefarmaření, pak ty cizáci, co si tam vždycky přijdou a zkalí vody..
No, kdy naposledy stříhali ovce? Kdy hnali dobytek? Kdy byla nějaká dražba? Nic…už mně to trochu sere (pardon), ale udělali z toho opravdu telenovelu..je to už jen a jen o vztazích..o překážkách, o lhaní a podvádění..ble…jdu si pustit první sérii, abych si spravila chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.4.10 20:53

No jak já si ty pokoje pamatuju, tak pokoj po Claire je teď fialovej a je v něm Tess. Bývalý pokoj po Tess je oranžovej a je v něm Stevie. Pak tam byl světle růžovej (?) pokoj Charlotty, ale ten dnešní růžovej si nějak nevybavuju :nevim:
V domku po Meg teď nebydlí nikdo, ale co nevidět tam půjde bydlet Moira :wink: Myslím si, že jak Tess odjede, Jodi půjde do jejího pokoje a vedle Kate v domku střihačů pak bude bydlet Tayler.

Clovek, Kate a Dave budou spolu až na konci šesté série, mezitím Kate bude zase randit s Patrickem a Davovi se vrátí Regan :wink:

K tomu Fioninýmu snoubenci, byl to nějakej automechanik a Fiona je celkem zazobaná, takže tomu bych věřila, myslím, že už se to tam zmiňovat snad ani nebude… Ale přijdou jiný lži :twisted: Alex ji fakt miluje, ale časem si to prostě oba pokazí… Pak bude Alex zachraňovat Stevie a zjistí, že miluje ji - no než se konečně daj pořádně dohromady, ještě to bude fakt trvat :roll:

Eviah, tak trochu naťuknu - Fiona Alexe taky miluje, ale bojí se, že ho ztrácí, pořád se v jejich vztahu objevujou nějaký nejasnosti… no a tak mu zalže, že je těhotná. Jenže pak zjistí, že nikdy nemůže mít děti, tak jako nafilmuje potrat :evil: Sandra ji odhalí, Stevie bude znát taky pravdu, no prostě zamotanec :twisted: A jak umře Harry, Sandra bude chvilku na koni tím, že bude vydírat FIonu. Pak právě přijde to zachraňování Stevie atd atd :-D Jo a s tím novým pro Stevie - myslím už zítra se objeví Leo - pěknej grázlík :twisted: Ale pro Stevie to bude jenom úlet, bo miluje Alexe, ale on to nerozdejchá a bude škodit - čas od času se vždycky zjeví :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.4.10 20:56

Jo ještě jsem vynechala tu Fionu versus Sandru - Harry Sandru totiž zanedlouho vyhodí, bude se snažit nějak uškodit Tess, aby z toho měl Harry užitek, jenže toho to nakrkne, že Tess je přece rodina. Tak Sandru vypakuje. A ta se právě vrátí až po Harryho smrti, že jako bude na Killarney vládnout :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
14.4.10 21:34

Já jsem si to hned myslela, že ta Sandra už se nezmění. Ono jí to tak nějak pořád čiší z očí. Když může, tak si rejpne, já bych od ní nečekala nic dobrého.
Koukala jsem, že dneska byl 2 díl ze 6 série. Já ani nepoznala nějakej přechod mezi sériema. 8-o Má 32 dílů. Tak to vypadá, že do prázdnin máme po Meklaudovkách :-( Co pak budem probírat? :mrgreen:

Machalko - a Moira je taky nějak rodově zpřízněná s MacLeodama? Nebo půjde na DR jenom pracovat? Nějak si to teď neuvědomuju, ale určitě jste o tom už psaly… :oops:

A Nick už bude zítra? Jsem tak nedočkavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky