Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, ale ten dabing je stejně věc … když jsem koukala na ty první série tak se změnila Steev - teda k lepšímu podle mě, ale - a to už jste asi řešily - Tess je teď taky jinak dabovaná co ![]()
Teda holky, jakoze jsem skalni fanousek, tak mi to pripada cim dal tim vic utazeny za vlasy a dneska uz mne to fakt nedojimalo
. Pro mne to postradalo jakoukoli verohodnost.
Ibbu ja bych rekla, ze Tess je momentalne dabovana stejne jako driv, tusim, ze to bylo behem 4.serie, ze mela uplne jiny dabing.
Ibbu, Tess teď mluví Helena Brabcová, jako na začátku
Ale třeba se mění s věkem hlas, jako někdy taky těžce váhám, jestli je to opravdu ona (stává se mi to i u jiných dabérů) ![]()
Jojo dnešní díl fakt nic moc (spíš nic než moc
) a zamotanej vztah Stevie a Alexe mě teda nikdy nijak zvlášť nedojímal… Těším se ještě na Jodi a Matta, nejradši bych z těch následujících sérií udělala jen výcuc těch nejdůležitějších momentů, koukat na celý díly je tak nějak nuda
Fakt to jde od desíti k pěti… Holt to nejlepší už máme odkoukáno ![]()
Příspěvek upraven 13.04.10 v 19:56
Machalko souhlas, ikdyz to vidim poprvy tak je mi jasny, ze to lepsi uz mame za sebou. Driv kdyz mi utekl dil tak jsem byla hotova a cekala jsem na to nocni opakovani, no ted ani nahodou, ale zase driv jsem nevedela o vas
.
ahojik
tak souhlas, teď už je to takový divoký
a s tím dabingem, no jak jsem to nesledovala moc často, tu 4. sérii spíš nee ( tu po smrti Claire, jestli je to ona) tak asi i proto mi to přijde … ![]()
a musím říct že tyhle díly už dakt nejsou nic moc, jak píše Machalka, člověk spíš čeká co Matt s Jodi ![]()
Holky, a jak vám připadne Fiona? Teda hlavně těm, co ji vidí prvně a ještě neví, co bude následovat?
Mně se zdála zezačátku i sympatická ![]()
Holky, ahoj..já dneska neviděla, měla jsem návštěvu..ani jsem nemyslela, že si ten díl půjdu pustit, ale jak Machalka zmínila Fionu, tak to neodolám, jsem zvědavá ![]()
ibbu změnila obrázek a já myslela,že je tu někdo nový
na první pohled se vždycky řídím ikonkami
a pak jsem zmatená..
Ahoj holky, poslední dobou nestíhám ani číst tuhle diskuzi (čtu akorát tu o těch slovních rozdílech, ta už je taky pěkně dlouhá), ale alespoň dnešní díl jsem viděla.
Taky jsem myslela, že je tu někdo nový a ona ibbu je úplně jiná. ![]()
K dabingu - dneska měla Stevie nějakej divnej hlas, vůbec to nebyl hlas drsňačky, nesedl mi k ní.
No neříkejte, že včera Alex a Sandra…
Už jim docházejí zápletky, přece není tak zoufalej a nerozumnej.
A Nick bude už zítra???
Jonnys, jo jo, novou ikonku jsem si dala
ale taky ještě koukám kde je můj poslední příspěvek ![]()
MAchalko, no zpočátku byla taková miloučká a bylo mi jí i trochu líto že si jí Alex našel „z nouze“ ale teĎ jsem za rozvodovou tahanicí a ta holka je na ![]()
a teda za sebe můžu říct že nebýt Jodi a Matta, tak už na tu 7 serii nekoukám ![]()
Příspěvek upraven 13.04.10 v 20:30
Jo a Fiona je fajn, líbí se mi, jak se snaží Alexovi pomoct dát ho do kupy s Harrym a nehledí přitom na sebe. A že na ni byl Harry hnusnej, ani ruku jí nepodal, jako by tam byla za obtížnej hmyz, to fakt přehnal.
A taky se Harry chová divně, omluvil se Alexovi, ON a omluvil se a ještě ho poprosil!!! ![]()
Eviah, možná to bylo k roli, Stevie byla přece rozhozená z Alexe a Fiony ![]()
Alex se Sandrou se „jenom“ cicmali, ale asi by to zašlo i dál, kdyby netačalo hořet
Hlavně tam Alex říkal, že se cítí mizerně už od Claire, ne? Teď si ale nejsu jistá, já to v pátek neviděla ![]()
Na Nicka si budem muset ještě pár dílů počkat ![]()
Ibbu, pěkně se Fionka vybarví, co? ![]()
Machalko, on si Fionu vazne vezme??
Jezis, ja si rikala, ze se na ni vykasle, moc se mi nelibi, je divna..i kdyz naoko kladna… A co Stevie? Kdy se daji dokupy s Alexem? To si zas pockam… ![]()
Alenko, jj vezme. Než se dají dohromady se Stevs, tak to je fakt ještě na dlouho ![]()
Dneska jsem si na Stevie všimla toho trička nebo mikiny cowgirl ![]()