Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
12.4.10 23:02

no fakt to vypadá že má jen ta dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.4.10 23:15

holky, ale ten dabing je stejně věc … když jsem koukala na ty první série tak se změnila Steev - teda k lepšímu podle mě, ale - a to už jste asi řešily - Tess je teď taky jinak dabovaná co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.4.10 14:39

Teda holky, jakoze jsem skalni fanousek, tak mi to pripada cim dal tim vic utazeny za vlasy a dneska uz mne to fakt nedojimalo :(. Pro mne to postradalo jakoukoli verohodnost.

Ibbu ja bych rekla, ze Tess je momentalne dabovana stejne jako driv, tusim, ze to bylo behem 4.serie, ze mela uplne jiny dabing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.4.10 14:50

Ibbu, Tess teď mluví Helena Brabcová, jako na začátku :wink: Ale třeba se mění s věkem hlas, jako někdy taky těžce váhám, jestli je to opravdu ona (stává se mi to i u jiných dabérů) :think:

Jojo dnešní díl fakt nic moc (spíš nic než moc :mrgreen: ) a zamotanej vztah Stevie a Alexe mě teda nikdy nijak zvlášť nedojímal… Těším se ještě na Jodi a Matta, nejradši bych z těch následujících sérií udělala jen výcuc těch nejdůležitějších momentů, koukat na celý díly je tak nějak nuda :oops: Fakt to jde od desíti k pěti… Holt to nejlepší už máme odkoukáno :-(

Příspěvek upraven 13.04.10 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.4.10 19:53

Machalko souhlas, ikdyz to vidim poprvy tak je mi jasny, ze to lepsi uz mame za sebou. Driv kdyz mi utekl dil tak jsem byla hotova a cekala jsem na to nocni opakovani, no ted ani nahodou, ale zase driv jsem nevedela o vas :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.4.10 20:05

ahojik

tak souhlas, teď už je to takový divoký

a s tím dabingem, no jak jsem to nesledovala moc často, tu 4. sérii spíš nee ( tu po smrti Claire, jestli je to ona) tak asi i proto mi to přijde … :nevim:

a musím říct že tyhle díly už dakt nejsou nic moc, jak píše Machalka, člověk spíš čeká co Matt s Jodi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.4.10 20:10

Holky, a jak vám připadne Fiona? Teda hlavně těm, co ji vidí prvně a ještě neví, co bude následovat? :wink: Mně se zdála zezačátku i sympatická :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
13.4.10 20:16

Holky, ahoj..já dneska neviděla, měla jsem návštěvu..ani jsem nemyslela, že si ten díl půjdu pustit, ale jak Machalka zmínila Fionu, tak to neodolám, jsem zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
13.4.10 20:17

ibbu změnila obrázek a já myslela,že je tu někdo nový :mrgreen: na první pohled se vždycky řídím ikonkami :lol: a pak jsem zmatená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.4.10 20:28

Ahoj holky, poslední dobou nestíhám ani číst tuhle diskuzi (čtu akorát tu o těch slovních rozdílech, ta už je taky pěkně dlouhá), ale alespoň dnešní díl jsem viděla.
Taky jsem myslela, že je tu někdo nový a ona ibbu je úplně jiná. :mrgreen:
K dabingu - dneska měla Stevie nějakej divnej hlas, vůbec to nebyl hlas drsňačky, nesedl mi k ní.
No neříkejte, že včera Alex a Sandra… :roll: Už jim docházejí zápletky, přece není tak zoufalej a nerozumnej.
A Nick bude už zítra???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.4.10 20:28

Jonnys, jo jo, novou ikonku jsem si dala :palec: ale taky ještě koukám kde je můj poslední příspěvek :lol:

MAchalko, no zpočátku byla taková miloučká a bylo mi jí i trochu líto že si jí Alex našel „z nouze“ ale teĎ jsem za rozvodovou tahanicí a ta holka je na :pocitac:

a teda za sebe můžu říct že nebýt Jodi a Matta, tak už na tu 7 serii nekoukám :evil:

Příspěvek upraven 13.04.10 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.4.10 20:30

Jo a Fiona je fajn, líbí se mi, jak se snaží Alexovi pomoct dát ho do kupy s Harrym a nehledí přitom na sebe. A že na ni byl Harry hnusnej, ani ruku jí nepodal, jako by tam byla za obtížnej hmyz, to fakt přehnal.
A taky se Harry chová divně, omluvil se Alexovi, ON a omluvil se a ještě ho poprosil!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.4.10 20:44

Eviah, možná to bylo k roli, Stevie byla přece rozhozená z Alexe a Fiony :-)
Alex se Sandrou se „jenom“ cicmali, ale asi by to zašlo i dál, kdyby netačalo hořet :nevim: Hlavně tam Alex říkal, že se cítí mizerně už od Claire, ne? Teď si ale nejsu jistá, já to v pátek neviděla :oops:
Na Nicka si budem muset ještě pár dílů počkat :wink:
Ibbu, pěkně se Fionka vybarví, co? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.4.10 21:46

Machalko, on si Fionu vazne vezme?? 8-o Jezis, ja si rikala, ze se na ni vykasle, moc se mi nelibi, je divna..i kdyz naoko kladna… A co Stevie? Kdy se daji dokupy s Alexem? To si zas pockam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.4.10 21:55

Alenko, jj vezme. Než se dají dohromady se Stevs, tak to je fakt ještě na dlouho :roll:

Dneska jsem si na Stevie všimla toho trička nebo mikiny cowgirl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky