Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Diky za presny vypocet Nickova navratu
Noo ten M.A.S.H. je uz trapnej, uz jsem na to alergicka a to me to driv bavilo..
No holky, kdepak mam ten popis dnesniho dilu
? PROSIM!!!! Jsem napnuta jak struna copak se nam tam odehralo.
To by bylo fajn, kdyby pak vytahly neco co by se nam zase vsem libilo, abysme mohly pokracovat v konverzaci
.
Já to dneska neviděla. ![]()
No kdyby to dávali od prvního dílu, to by bylo úžasné. ![]()
Holky, dneska to zase začínalo tím faux pas Stevie a Lea..povídala s Alexem, jakou udělala blbost a v tom viděla nějakého chlápka, kterej hraje poker a co jí nenapadlo..Alex jí odrazoval, ale ona do toho šla..před tím, jí dala Tess peníze na krmení a říkala, že banka jim vezme farmu, dostali se totiž vinou toho debílka do problémů a dluhů…
Takže měla Tess 24 hodin na to, aby sehnala odběratele a zajistila si tak příjem a odvrátila záměr banky vzít jim farmu..
No, Stevie hrála a hrála a sázela peníze, až vsadila vše a byla si jistá, že vyhraje, ale chlapi švindlovali, takže všechno prohrála..no, nevím, kde se v ní vzala ta kuráž říct to Tess..ta byla hotová, fakt naštvaná (chudák, takhle se nervovat v těhotenství)..Stevie se jí omlouvala a vysvětlovala, že jí chtěla pomoci..
Velkorysý Harry jí nabídl, že odkoupí podíl Stevie a tím jí dostane z dluhů..chce totiž Stevie odloudit z blízkosti Alexe, všimnul si, že Alex má pro Stevie slabost a říkal to i Fioně…
Fiona na Killarney dělá asi účetnictví, tak si jí Harry chválí a nabídl jí perlový náhrdelník - rodinné dědictví..všechno to slyšela Sandra, takže zase házela ksichty..no, taky tam byl takový okamžik, že bylo vidět, že Fiona má něco za lubem…
jonnys
díky
A Alex s Fionou už se vzali nebo svatba teprve bude?
Tess Harryho nabídku odmítla, naštvala se jak blázen a shání pořád odběratele na jehňata - nikdo je nechce..holky jsou tak zoufalé, že nabízí i v hospodě..tam jim pomůže Dave a dojedná odběr jehňat s nějakou firmou..uslyší to Sandra a poněvadž se pořád chce zavděčit Harrymu, tak jim obchod vyfoukne a nabídne jehňata pod cenou (nebo snad úplně zadarmo) a když Jodi s Kate přivezou jehňata, tak jim řeknou, že domluva padá..
Tess je zase naštvaná, vlítne na Harryho (holky totiž poznaly náklaďák z Killarney), ale ten o ničem neví a začne nadávat, kdo to mohl udělat, že toho on by nebyl schopen a že se postará, aby ten dotyčný toho pěkně litoval..chvilku před tím mu to Sandra s velkám očekáváním chtěla sdělit a myslela, že Harry bude rád, že je Tess v úzkých a prodá mu podíl..jenže tam teda vlítla Tess a Sandra se málem poserynkala, jak Harry vyhrožovala tomu neznámému ničemovi..
Sandra byla drsná na Fionu a ta věděla, že v tomhle podrazu má prsty Sandra a řekla to!!! Harry se šíleně rozzuřil a vyhodil ji z Killarney..
Takovým podvůdkem pak holky donutili jednoho kupce, který jel na Killarney pro jehňata, aby je koupil od nich..byl to totiž ten hajzlík, co podváděl u pokeru a Stevie ho vydírala, že řekne manželce, že randí s hospodskou..takže jehňata koupil a s bankou to dobře dopadlo..
Alex s Fionou se ještě nevzali..
Rob řekl Jodi, že mezi nimi nic nebude (má o ní strach)…
To je asi vše..
Jonnys diky!!!! Teda chudak Tess, ta snad nebude mit klid nikdy, jedine v ty Argentine
. Jak se na to Jodi tvarila, kdyz ji to Rob rekl? Juj takze Sandra uz zacne likvidovat Harryho, nebo uz mozna zacala co? Kdo se vlastne stara o tu jeji farmu kdyz ona porad opruzuju na Killarney? Machalko a porodi Tess na Drovers nebo az v Argentine? To mne teda bude docela mrzet, jestli to nebude na Drovers, ale bohuzel mne to neprekvapi kdyz to tak nebude. Jonnys a ten Leo tam dnes nebyl?
Dneska tam Leo nebyl..
Tess porodí až v Argentině, Machalko, ona jen zavolá, že se jim narodila malá Claire, ne? Nebo tam bude vidět mimi??
Jodi byla smutná, ale nějak to vzala..
Já si pořád nemůžu pomoct, ale mně Jodi nesedí jako Mcleodovka..asi jak mám pocit, že ta celá zápletka byla ušitá horkou jehlou..no nevím..vůbec se mi k sobě jako sestry nehodí..
Sandra je svým způsobem chudák..je fakt, že Harry na ní a její názory fakt od začátku kálel z vysoka…
Tak já to dneska zas neviděla, nějak se mi poslední dobou nedaří ![]()
Svatba bude až po Harryho smrti ![]()
Sandra nechce Harryho zlikvidovat, chce ho zpátky a bude vidět, jak se bude snažit, jenže u Harryho už skončila. Nechce ho zabít… Jo jinak o Kinsellas se starala i když byla na Killarney (třeba jak si furt půjčovala nářadí z Killarney a tak), má tam ale nějakýho správce, takže tak nějak asi pendluje.
Tess opravdu porodí až v Argentině, bude jako volat na Drovers ![]()
Hm, tak to je pekne blby, ze ani neporodi na Drovers. I to je takovy zvlastni, ze kdyz ma k DR takovy vztah tak se pak proste sebere a odejde si pryc, sice tam ma Nick praci, ale ona uz to kvuli nemu jednou zkusila, ted je rada na nem, aby ji rekl, ze zustanou na DR, protoze tam budou nejstastnejsi. No ja vim,ze to nejde, ale je to divny vyvoj Tessiny postavy, prijde mi, ze jak ona tak i Clair by nikdy DR neopustily, ani kvuli chlapovi
.
Jonny souhlasim, taky mi zapletka s Jodi prijde pritazena za vlasy, proc to nechali spat tak dlouho vid,po takovy dobe to vytahnout.
Je fakt, ze Sandra at je jaka je, tak Harryho ma asi opravdu rada a ze on to umi byt pekny zmetek, taky je divny, ze uz tam vubec nevystupuje kluku matka, ted se tam prece jen mohla aspon mihnout, kdyz Nick jakoby umrel, hlavne, ze tam byla hned Sally.
Ty brďo, to je fakt, že Nick umřel, udělali mu oslavu jeho života a vůbec tam nebyla matka..tak to jaksi nezvládli..
Taky si myslím, že by Tess nikdy DR neopustila..a hlavně Nick by to po ní ani nikdy nechtěl..no, museli to nějak udělat a asi jí nechtěli zabíjet, tak z ní udělali poslušnou ženušku, která jde tam, kam jde manžel..ale naše stará Tess byla přece trochu feministka, pamatujete?
No prave, vubec to k ni nesedi a k Nickovi taky ne. Vzdyt on tam byl taky spokojenej, nejak si nevybavuju, ze by nekdy touzil po takove praci. Evidentne uz meli oba serialu plne zuby a chteli pryc no a bylo by blby, kdyby i Tess umrela, tak si vymysleli takovouhle blbost, si mohli dat trochu praci a prijit na neco normalnejsiho
. Je teda fakt, ze Tess prosla asi nejvetsi zmenou ze vsech co se tyce chovani.
Souhlasím, nesedí ten odjezd k postavě Tess. Ale pořád lepší, než kdyby je nechali oba zemřít, to už bych fakt vraždila - nechat všechny umřít ![]()
Liz se tam objeví na Harryho pohřbu. Je fakt divný, že na pohřeb syna nedojede (ani v dílech kolem Alexovy smrti není), ale na pohřeb bejvalýho manžela dojede ![]()
ahoj..supr témátko taky koukáme na mek laudky..tak jim říká můj klučina .