Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Kamccaa, vitej do klubu
. Ja doufam, ze CT1 nam to da hezky do konce!!!
Já věřím, že ČT má koupenou i tu osmičku a dá ji taky
A ta už je definitivně poslední, ten finální díl má i celkem pěkný zakončení, takovej flash forward ![]()
Machalka:AHOJ,no tak jak nebude čt1 mít konečné díly (protože vloni je neměla) tak doufám,že prozradíš konec. ![]()
Kamccaa píše:
Machalka:AHOJ,no tak jak nebude čt1 mít konečné díly (protože vloni je neměla) tak doufám,že prozradíš konec.
Mohla by sis to stáhnout, když by je nedávali.
Ahoj holky, tak co jste tomu dnes rikaly? Mne uteklo prvnich asi 15min, do deje jsem se dostala, jen nevim co nejdriv Jodi zvorala na nejaky ty farmarsky rade a kde byla dnes Fiona? Tess Stevie odpustila tu akci s Pokerem? Jsem zvedava kdo vyhrozuje Harrymu, nedela uz to Sandra? Zitra to neuvidim, tak doufam, ze neprijdu o nic zasadniho, rikaly jste ze Nick bude ve stredu? Pocitam, ze hned v patek zas odjedou ne? Nejak je to tam s tim casem jeste horsi nez driv
. A nejlepsi je stejne Dave ![]()
Ahoj holky,
tak dneska to bylo takový lážo plážo ve srovnání s předchozími díly…koooonečně i alpaky tam byly
Bylo to takový víc farmářský, bych řekla. Taky by mě zajímalo, kdo Harrymu vyhrožuje.
Dave je zlatíčko s tím klokanem…to bylo milý a hlavně to na Tess zabralo. ![]()
Taky mě mrzí, že Tess odjíždí, to už tam asi nikdy nebude, co? Takže fakt poslední díly s ní? Musíme si jí pořádně užít!
A ještě nemám jasno, Nick přijede na cca 2 díly a pak taky nadobro zmizí?
Ach jo, to bude smutný…no snad nás ty další díly taky něčím příjemně překvapí…
Ahoj holky, odpo. jsem to neviděla, tak jsem mrkla teď a musím říct, že to po dlouhé době zase byly staré dobré Mcleodovky ![]()
Moc se mi to líbilo..
Chudák Harold..kdo to udělal? Machalko? ![]()
AHojky, dvě alpaky a dva bejci, co? ![]()
Fiona byla ve městě balila si tam svoje věci a stěhuje se na Killarney, proto tam dneska nebyla ![]()
Kdo zabil Harolda nevím
Mám totiž pocit, že se to tam už ani řešit nebude. Ty náboje jsou tuším od Lea. No podstatný je pak to, že až Harry umře, bude víc podezřelejch a bude trvat, než přijdou na to, kdo za to může ![]()
Dneska na konci dílu zavolá Nick, ve středu přijede a ve čtvrtek spolu odjedou ![]()
Kamccaa píše:
eviah:ahoj..
kde se to dá stáhnout prosím?
Ahoj Kamccaa, tak jsem ti sem chtěla hodit odkaz, mám to v oblíbených, ale stahovala jsem naposledy někdy před měsícem, no a teď mi to nefunguje.
Holky, nemáte některá ty webovky uložené? Zobrazuje se mi tam něco jiného, jak je to možné, nechápu. ![]()
Jo a holky, můžu vám zhruba popsat, co bylo, ale bez prvních pěti minut a posledních deseti. ![]()
Tess nebylo dobře, bolelo ji v oblasti břicha, dostala strach a šla si lehnout, na farmářkou radu za sebe vyslala Jodi jako McLeodovku, chvíli před tím jí nabídla převod poloviny podílu na DR, když jsou sestry, že na to má právo, Jodi nevěděla, co říct, tak jí Tess řekla, ať si to promyslí.
Jodi přijela na radu pozdě, hledala to, takže jí chlapi řekli, že mí jezdit včas a že už vše potřebné rozhodli a schválili. Vůbec si ji nevyslechli, takže Jodi z toho byla špatná, Tess ani Stevie neřekla, jak dopadla, jen Kate to ví.
Mezitím přijel Dave na DR, zjistil, že je Tess moc úzkostná, doktor prohlásil, že jí nic není, ale ona se přesto chce šetřit, moc se pozoruje, tak jí doveze klokánka, kterému zemřela máma, že potřebuje Kate nebo Jodi, aby se o něj staraly, samozřejmě přijel tak, aby tam holky nebyly, tak hodil smutný oči na Tess, ta ho sice prokoukla, ale klokánka jí bylo líto a líbil se jí, tak si ho vzala, že ho teda bude krmit a úplně pookřála. Akorát s ním pořád zůstávala v domě, nechtěla ven, a jí jednou utekl, takže ho šla s holkama hledat a překonala svůj přehnaný strach o miminko.
No a mezitím se Jodi snažila u pumpy přesvědčit zas ty chlapy z rady, protože se tam sjeli natankovat, zas bez úspěchu, docela hnusně ji uzemnili, že má dělat, co umí (kosmetiku apod.). Pak narazila spolu Kate na býka jednoho z nich, jak pobíhá po ulici, utekl mu z přívěsu, tak ho naháněly společně s ženskýma z kadeřnictví (?), nevím, jak se ten chlap jmenuje, ale rozčiloval se, jk se to mohlo stát, Jodi mu vmetla do tváře,že je neschopnej ho zajistit tak, aby neutekl a že má být vděčný, ale nechala se převálcovat jeho obviněním, kudy že ho to naháněly, že je tak špinavej a že teď může kvůli nim na soutěž zapomenout. No a Jodi místo aby rvala na poděkování, tak mu nabídla, že to dají do kupy a vzaly ho na benzinu, že ho umyjí v myčce. Ten chlap (jak se jmenuje nevím) nakonec nastavil myčku na vosk místo na oplach a zas nadal holkám, že za to můžou a býka si odvezl, no já už bych ho hnala… ![]()
Ale při třetím pokusu prosadit projekt na frmářské radě Jodi pomohl, podpořil ji, takže si to asi nakonec uvědomil. Takže DR je zachráněna.
holky ona čt 1 nemá nějak pak další nové díly že?
Já vím že snad běželi i na hallmarku,ale já ho nemám.
Je už pak nějaky oficialní konec?
Já jen vim že si Stevie vezme Alexe..ani nevim kolikátou řadou to na čt 1 bude končit.