Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
22.4.10 20:56

Holky, souhlasim s tim, jak je to cely divny, ale divat se taky budu dal. Kazdopadne jsem cely pristi tyden pryc, tak prosim prosim, piste mi nekdo, co bylo… Doufam, ze mi neutece neco zajimavyho :cry: A jeste prosbicka, dneska jsem vytuhla s ditetem a uteklo mi 20 minut, co Meg a Terry, se fakt rozesli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.4.10 21:49

Tak já neuvidím ani zítřejší díl :mrgreen: Ale co si tak matně pamatuju, Meg s Terrym se právě zítra zasnoubí - pamatuju si to jako kontrast s Jodi - ona zničená z toho, že Matt odjíždí a Meg absolutně šťastná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
22.4.10 21:52

Aháááá 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
22.4.10 22:29

Holky, máte naprostou pravdu ve všem, co jste napsaly. Já bych to líp nezformulovala. Nick byl úplně jinej člověk, ten hlas, ale i hereckej výkon pod psa. Fakt vypadal, jako by to chtěl mít už za sebou. Taky jsem si všimla, jak byl hubenej. A vypadalo to všechno tak neupřímně až přiblble. :-? Hrozně věcí se tam řešilo najednou…No nic, ale koukat budu taky, přeci jen je ve mně ještě trocha zvědavosti, jak to bude dál. A těším se na Kate a Dave, Roba a Jodi a Stevie a Alexe.....ale už to holt nebude co to bývalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.4.10 08:24

Jo, Terry akorát hrál naštvaného, že vždycky všechno bylo podle Meg a ona natěšená, že se dají dohromady, tak mu všechno odkývala a řekla, že tak už to nikdy nebude, ale Terry jí zpražil tím, že to jsou jen slova, že to ona umí, hrát si se slovy a že jí to nevěří a odešel..tak ona tam zůstala stát jako opařená..
Taky se přidávám k tomu, že budu pořád koukat, ikdyž už to rozhodně není co bývalo, tak pořád je tam zvědavost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.4.10 00:22

Prosim prosim co bylo dneska,jak to bylo s Jodi a Robem? Diky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.4.10 07:01

Holky, já taky neviděla..ještě jsem si to ani nestihla pustit..jen zhruba písněte, co tam bylo..díky
Jen s Jodi a Robem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
24.4.10 13:56

Tak ze bych taky konecne i ja neco popsala :lol:
Jodi pozve Meg na veceri, stejne tak Terryho, aby se tam dali dohromady. Jodi nedorazi a Meg s Terrym poveceri. Meg si jde jeste ten vecer k Terrymu pro sve veci, tam ale zacne skemrat atd a nakonec skonci v posteli. Rano udela Meg Terrymu snidani, da mu vybrat z prave nebo leve ruky. V obou ma poutove prstynky a pozada Terryho o ruku. Ten souhlasi.
Jodi mluvi s Alexem a ten ji rekne, ze ten novinar o ni ma zajem a ze je nejakej popletenej, ze rekl misto Rob Matt. Jodi docvakne kdo to je a na koni specha Robovi naproti. Ten jede po silnici. Jodi z louky vidi na jedne strane zaparkovane novinarovo auto s kapotou nahoru - fingovany, ze mu nejede a na druhe strane uz jede Rob. S konem mu skoci pod kola a zastavi ho. Kdyz mu rika, ze ho nasli, novinar po nich zacne strilet. Sedne si k nemu do auta a nasleduje honicka. Zastavi je strom pres cestu, takze honicka pokracuje bez aut pesmo. Jodi i Robovi se podari novinare setrast, ale Rob je postrelen. Na noc se ukryji v nejakym tunelu ci cem. Rob na tom neni moc dobre a rano nemuze pokracovat dal, chteji se dostat na Drovers. Nakonec Jodi chytne kone (v minulym dile to byl ten, co Tess pustila s divokym belousem) a dostanou se s Robem na Drovers. Tam uz je i novinar, ktery tam na ne ceka. Ve zkratce - bylo to dramo - Novinar ohrozuje Jodi a Kate pistoli a chce, aby mu rekly, kde je Rob. Ten je ve stajich ukrytej. Stevie to nakonec vyresi, Roba schova, novinare prasti a vsechny ho pak premuzou. Rob ho chce zabit, ale Jodi ho presvedci, at to nedela. Roba odvazi v sanitce a Jodi se s nim dojemne louci. Rob ji rekne, ze se uz neuvidi, protoze od ted uz neni ani Rob, ani Matt, ze bude navzdy v ochrane svedku. Jo a daji si pusu.
No a z nepodstatnyho, prijel Davuv bracha, dovezl kozy, ktery zachranil nekde na jatkach a shani pro ne ubytko. Nikdo je nechce, ale nakonec si je pochopitelne vezmou na Drovers..
Snad jsem na nic nezapomnela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.4.10 18:21

Alenko diky! Takze Rob ted na nejakou dobu zmizi, asi jo co? Tak uz by se aspon mohla davat dohromady Kate s Davem, doufam, ze to pak zase nesplachnou dvouma dilama jak je ted posledni dobou zvykem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.4.10 20:32

Alenko, super popis :palec:

Matt tam nebude celou šestku, objeví se až v posledním díle šestky :wink: Tak Patrik už je tam? Teď je na řadě tuším Regan :-D A dva párečky budem mít hned utvořený :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.4.10 07:22

Machalko kdo budou ty parecky? Dave a Regan a Kate a ten Patrik? A az se da pak Rob dohromady s Jodi tak tam budou nejakou chvily spolu, nebo taky hned zmizej? Budou se aspon nejak namlouvat atd., nebo to bude zase sup sup. To mne hrozne stve, driv tam vse tak hezky plynulo, vse se jakoby vyvijelo a ted vzdycky to podstatny splachnou v jednom dile a jede se dal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.4.10 10:05

Sakra kdo ta Regan je?? Jsem asi nejak mimo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.4.10 14:41

Regan je Tessina sestrenice, mihla se tam asi ve 2dilech pred casem, Dave za ni palil, vlastne spolu jakoby chodili, ale Regan chtela na pozemcich Drovers tezit zlato a dostala se do konfliktu s Tess, sice vse nakonec dobre dopadlo, ale ona odjela pryc. No jsem teda zvedava jaky ma duvod k navratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.4.10 14:54

A jooo, uz jsem v obraze, uplne mi vypadla z hlavy…Diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.4.10 20:11

Clovek, jj bude to Dave+Regan a Patrik+Kate. No jak se Matt vrátí, bude tam v podstatě jen pár dílů. Jen co si Jodi ujasní, že ho chce, tak budou spolu muset do ochrany svědků :roll: Ale chvilku to bude trvat, Jodi totiž bude volit mezi Mattem a jiným chlapem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí