Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
14.4.10 22:21

Agatho, jj Sandra je pořád stejná :twisted:
No až to skončí tak asi budem jen vzpomínat :-D
Moira není vůbec spřízněná s McLeodovkama, pochází tuším z Gungellanu a jak už tam mluvila, rozeša se s manželem (má pár dětí, ale už dospělých, ta nejmladší je teda v pubertě). Má to právě kvůli tomu rochodu/rozvodu komplikovaný, tak se pak ocitne na Drovers :-D A Nick ještě nebude, napřed tam musí přijít Moira, je součástí toho jeho návratu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
14.4.10 22:28

Aha, tak to si jeste pockame, na Nicka…a s Moirou diky za objasneni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.4.10 15:03

ahoj holky, tak se nemuzu zbavit dojmu, ze koukam na uplne novy serial. sice jsou tam puvodni postavy,ale s tema nasima starejma macleodkama to jaksi nema nic spolecneho, aspon pro mne. podle mne je videt vyrazny prechod serie a scenaristi se z toho snazi udelat neco uplne jineho. takove akce v jednom dilu, najednou rozehraji nekolik novych zapletek, no je to jakesi divne. roba/matta mi bylo sice lito, pristihla jsem se jak zacinam jodi fandit, aby si k nemu nasla cestu, ale abych z toho mela takovy ty osypky co jsem mela u clair a alexe a u tess a nicka, tak to ani nahodou. no nic, urcite dokoukam do konce, ale je to horsi a horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.4.10 15:40

Clovek, máš pravdu. Dřív to bylo takový opravdovější, uvěřitelnější. Teď je to takový hraný, některý scény přehnaný…Jako zasnoubit se s někým, koho znám 5 dní a plánovat hned svatbu, já nevím, to se v normálním životě asi moc nestává. :think:
Dneska mě teda naštval ten Leo, jak popráškoval celej Drovers. Kdyby mi tohle někdo udělal, tak mu fakt dám přes hubu :cert: s prominutím. Pěknej zmetek, teda.
Rob s Jodi dneska celkem hezký, ale myslím, že v určitých situacích by se normálně už třeba políbili…ty dlouhý pohledy a doteky rukou :roll: Moc to prodlužujou na můj vkus.
Docela se těšim na ty díly s Nickem. Bez něj to je takový nijaký.....a bez Clair a Beky a Meg......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.4.10 20:29

Tak já sice dnešní díl neviděla, ale koukám, že Leo už dorazil :twisted: Je to pěknej křivák, však tam nebyl zdaleka naposled a nebyl to jeho jedinej podraz :twisted:

K Mattovi a Jodi - přišel o ženu, o syna a navíc je v ochraně svědků. Tak se mu nedivte, že se mu do vztahu s Jodi moc nechce, za a) ještě pořád trochu truchlí a za b) jí díky té ochraně svědků ani nemá moc co nabídnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
15.4.10 20:45

Ahoj, také k Mattovi (Robovi)- musím si na to zvyknout - on by přece Jodi ohrozil, kdyby si s ní něco začal a to evidentně nechce…dneska to tam rozebíral s policajtem..
Ten Leo byl teda děsnej..jak tam to ráno nastoupil a oni na něj slintaly, tak já bych teda neslintala..tělo možná dobrý, ale ksicht teda vůbec..a namachrovanej byl, že bych mu spíš ten džus chrstla do obličeje..
A nevím, proč Dave krotil Alexe, měl ho nechat, aby mu dal přes držku..
Fiona je trapná, pořád se tak blbě směje, taková pohodářka až je to blbý..no, vůbec se k sobě s Alexem nehodí..
Jinak je jasný, co píše Clovek, je to jinej seriál, akorát je v čase, kdy dávali McLD., tak se na něj taky koukám :-)
zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.4.10 20:58

Holky, takze zitra tam Nick jeste nebude jo? Ja jen ze to asi neuvidim, tak abych o to neprisla… Jen doufam, ze pristi tyden uz dorazi, za tyden jedu pryc a neuvidim 5 dilu!!!! A tenhle si nechci nechat ujit, i kdyz to uz neni ono, tak ten navrat chci videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.4.10 21:10

Já to dneska taky neviděla, ale těším se na Nickův návrat, to by mohlo ještě vonět po starých McLeodovkách. :mrgreen: Však víte, romantika napnutá jak kšandy, vůně hnoje a sena a třeba i nějaká ta alpaka. 8-)
Machalko, kdy už se konečně dočkáme, než to kouzlo vyvane nadobro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.4.10 21:28

Tak jak to tak počítám, v úterý se Tess na konci dílu dozví, že Nick žije a Nick se objeví ve středečním díle :wink: Pak přijíždí Meg, odjíždí Matt, přijíždí Patrick, odjíždí Meg a Terry, přijíždí Regan, umírá Harry, přijíždí Riley - takže velká výměna stráží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.4.10 21:59

Ty Machalko - ty to máš fakt nastudovaný :palec: Kolikrát jsi to viděla? Já si kolikrát nepamatuju, co bylo v pondělním dílu už v úterý :mrgreen: . Tak příští týden bude plný zvratů. Na Nicka se moc těším, taky bych byla ráda, kdyby tam byl aspoň závan starých meklaudovek, ale obávám se, že se nedočkáme :-( Bude to asi pěknej šrumec a pak najednou zase zmizí i s Tess a už to bude o ničem.
S tím Robem to máte pravdu. Kdyby si s Jodi začal, tak jí ohrozí, ale to nechce, když jí má očividně už teď rád, že :wink:
Jonnys - jj, Leo je hnusnej v ksichtě, ale tělo má pěkný :wink: . Jinak takový hajzlíky fakt nesnášim. Je to takový to Sandřino podrazácký ražení, brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.4.10 22:29

Agatho, tož zas tak si to nepamatuju :lol: Ale koukala jsem Alence na to, kdy přesně se objeví Nick, tak jsem taky pro sebe hledala, kdy přesně se vrátí Regan, tak jsem to sem rovnou vypsala jako takovej nástin :-D Ty změny nebudou během 1 týdne, ale během aspoň tak 10 dílů, ale i tak mi to nepřipadne úplně reálný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.4.10 22:35

Já si to snad napíšu do kalendáře, že se musím v úterý a ve středu dívat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.4.10 06:02

Holky prosim, prosim napiste odpo co se dneska delo, ja to bohuzel neuvidim. Remcam na to, ale stejne chci byt v deji :-). Ale za vlasy je to pritazeny radne, uz jen ta silena vymena lidi. Co nadelame, dokoukame a budem vzpominat na stare dobre casy. Treba az skoncej Macleodky tak se objevi neco super noveho!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.4.10 08:23

clovek - jj, jen abysme se všechny shodly, mohly bysme si tady psát dál :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.4.10 09:25

Nebo začnou dávat McLD. od začátku :-)
Jako třeba M.A.S.H. ten opakují pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí