Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Popelka píše:
Jsem nějak prošvihla, že Alex spal se Sandrou
To je uz davno jeste pred Claire…
Alenko děkuju. A tou dobou už znala Harryho? To je docela drsný - spát se svojí macechou.
Jo, Popelko, oni se tam znali všichni..hned po Alexovi skočila na Harryho..
a dneska si to pěkně s Alexem chtěla zopáknout..ani se jí nedivim, musí z toho starouše být úplně vystresovaná..dává jí teda kapky..
Holky, prosím prosím o shrnutí dnešního dílu, nestíhala jsem.
Díky díky díky ![]()
Tak já začnu, ale dneska to mám trochu popletený, takže možná to nebude popořadě..
Stevie měla sen, že jí Alex řekl, že jí moc miluje, pak byla zklamaná, že to byl jen sen..
Tess taky začala mít sny o tom, že Nick žije a leží v nemocnici, diskutuje o tom s Davem, ten jí řekl, že je to normální a že se to spraví..
Harry se rozhodl, že Sally dostane z města na venkov a tak začal s rekonstrukcí nějakého domečku..pověřil tím Roba a taky mu řekl, že tam bude spát, aby mohl pracovat nonstop..Harry se choval jako blbec, balil a vyhazovala Nickovi věci, chce ho asi vymazat z mysli..Alex je proti tomu a řekl Harrymu, že by stejně byl radši, kdyby Nick byl naživu a umřel sám Alex a Harry mu to nijak nevyvrátil..
Stevie se radila s Tess, jestli má říct Alexovi, že ho miluje, ta jí poradila, že ano..
Stevie se rozhodla, že mu to tedy řekne a vyrazila Alexe hledat..Alex mezitím přijel do domku, který Rob chystá pro Sally a hledal Roba, ale ten tam nebyl..tak se Alex ožral..Rob jel s Jodi v autě a ta třímala dopis z laborky s výsledky DNA - je Mcleodová (ale to už všechny víme). Sandra se pohádala s harrym, pořád mu vymlouvá, aby řídil život Sally a vnuka a řekla mu, že taky ví, jaké to je ztratit dítě a on řekl, že to, že potratila není totéž, co prožívá on..na to se ona postavila a vlepila mu facku a odjela…byla vzteky bez sebe a šla rozbít dům pro Sally, jak tam všechno likvidovala, tak spadla lampa..začali se bavit s Alexem a líbali se a v tom ucítili kouř..
..to už viděla kouř i Stevie i Rob s Jodi a všichni se tam rozjeli a nakonec to dopadlo tak, že nikomu se nic nestalo, dům ale shořel..Stevie vytáhla Alexe a dala mu umělé dýchání, Jodi vytáhla Sandru, Rob se tam vrátil pro svojí krabičku s fotkou manželky a dalšími věcmi a cestou ven na něj samozřejmě spadl trám, ale byla tam Jodi a zachránila ho…
Alex odjel od domu naštvaný, protože tam přijel Harry a místo, aby se staral o Sandru, tak tam zase začal vyšilovat..Stevie pak přijela za Alexem, ale ten prý zabalil věci a ujel, volala mu, ale telefon vyhodil z auta..
pomóc už nevím…
O farmaření tam nebylo zase vůbec nic..jinak dobrý díl..ale akční…už to není farmářský seriál (jak jsem někde četla), ale akční telenovela ![]()
Ale na zítra se těším, papa
Jonnys- tak to byl dneska nervák. Budu si to muset stáhnout a kouknout na to. Moc dík za shrnutí ![]()
ahoj holky, no jesteze jste tady
. v patek ani dnes jsem nevidela, diky vasim popisum jsem aspon v obraze a vidim o co vsechno jsem prisla
. uz se tesim na zitra!
Tak já to dneska neviděla, zase změna plánu, byla jsem nakupovat. Akorát jsem zahlídla, jak jsem šla kolem obchodu s elektronikou, jak se zrovna Alex cicmal se Sandrou ![]()
Jonnys, popis super
Že Alex Stevie v tom snu řekl ahoj kovbojko, nebo tak nějak ![]()
Jo, řekl jí ahoj kovbojko, pak jí položil na balík slámy a řekl: víš jak moc tě miluju - já si myslela, že mi něco uniklo,no a pak se Stevie vzbudila…
A vtip byl v tom, že ráno tam Alex přijel, jako v tom snu, prohodili mezi sebou slova jako v tom snu, řekl jí taky kovbojko, ale bohužel to nejdůležitější jako v tom snu se nekonalo ![]()
Jonnys, jo to je ono
Mně tehdy zaujalo právě to, že jí říká kovbojko
Nějak mi to uvízlo v hlavě.
ahojky holky
jj, výhoda veliká téhle diskuze ![]()
jo k té kovbojce - ona Steev nosí tričko „cowgirl“
(a střídá to s „ACDC“
)
Ibbu, chudák, má jen dvě trička?
To jsem si nikdy nevšimla ![]()
Mně jen nejde trochu přes pusu říkat jí kovbojka, když kovbojka je podle mě označení filmu s kovbojskou tématikou
Ten stejnej problém mám s označením detektivka
Ale to jen slovíčkařím ![]()
Mimochodem dneska jsem v Kriminálce Anděl zahlídla v miniroli Miriam Chytilovou (hned jsem podle hlasu zavzpomínala na Claire a Rachel)
DLouho jsem neviděla její aktuální podobu, tak mě to potěšilo ![]()