Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
7.4.10 21:00

jo holky a normálně jsem zjistila že jsem tuhle 6.sérii už minule viděla, ale jak jsem na to nekoukala záměrně a viděla jsem předtím jenom kus 3. série (jak zemřela Claire), měla jsem v tom pěkný hokej :mrgreen: ale pamatuju si Harryho smrt, Alexe s Fionou - no vybavuju si to …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.4.10 21:06

Dnešní díl dobrej, samozřejmě Nicka mluvil někdo jinej :-x

Stildu, Ikulka, není mrtvej, jenže bude několik dílů trvat, než na to přijdou :wink: On v tom letadle totiž nebyl :wink:

Agatho, no vlastní syn je holt vlastní syn :nevim: Ještě to Harry dá Alexovi pěkně pocítit :roll:
S tou Claire - Lisou Chappell si nejsem úplně jistá proč odešla, tuším se chtěla věnovat jiným projektům, viděla jsem ji pak někde na divadle :think: Asi se nechtěla vázat na tak dlouho, když to začínalo smrdět telenovelou :twisted:

Clovek, ty seš na to BH 90210 nějak zasedlá :lol: Bodejť by se ti stejní neobjevovali pořád dokola, když ho dabovala elita :wink: Třeba Miriam Chytilová (Claire) v BH mluvila Andreu a to ti nevadí :mrgreen: Nebo Pavel Vondra (Nick) daboval Steva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
7.4.10 21:28

Holky, já na to koukám na dvd, mám je přehrané a je to paráda..
S tím dabingem u mně je to tak, že mi vadí Walshovci z BH, Miriam Chytilovou mám ráda..
Taky moc nemám ráda dabéry, kteří mají něčím specifickej hlas a pokaždý je hned na první poslech poznám..takoví by neměli dabovat, nebo aspoň pořád stejný herce..fakt, když jsem se včera otočila, tak hned mi na mysl vytanula ta trapka matka Walshka a hned jsem měla osypky… :-x
S tou Lisou Chappel je to tak, že se prý chtěla víc věnovat hudbě (poslechla jsem si pár písniček a fakt zpívá krásně) a taky měla nějakou akci s červeným křížem - to jsem si přečetla kdysi na nějakých stránkách..prostě byla pracovně vytížená, tak nám utekla..
mrkněte taky na tohle: http://nd01.blog.cz/…44853_o2.jpg
krásňoučkej, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.4.10 21:45

Jonnys, teda mně po čase přijde u všech dabérů, že jak je naposlouchám, rozeznám ten jejich hlas i když mluvěj jenom nějaký křoví vzadu :mrgreen: Třeba Pavla Vondru fakt identifikuju hnedka, taky mluví fakt v kdečem :-D
Jan Vlasák nebo Marcel Vašinka ti vadí taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.4.10 22:01

Jonnys, je fakt sladkej :srdce: a koukala jsem že rodila do vody 8-o jo a nevíte holky rok kdy se malej narodil? teď 29. měl výročí :lol:

a přijde mi, jestli je to tím že porodila :nevim: , že je TEss jiná :think: taková jinak hezká 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.4.10 22:11

Ibbu, přesně to jsem taky na Tess pozorovala. Je jiná, hezčí, taková zářící. Moc jí to dneska slušelo.

Otis je krásňoučkej, hned bych si ho pomuchlala. No já nevím, budou mu asi 3 roky, když to tak počítám.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.4.10 22:22

Otis je ročník 2005, takže už pětiletý klučina :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.4.10 22:24

Tuším že Myles Pollard má tříletého synka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.4.10 22:32

Teda holky co vy nevyspionite, to se dozvim veci :). Machalko ja mam alergii jak Jonnys na Walshovic rodinu, ty ostatni daberi OK. Miriam Chytilovou mam rada, to je pro mne hlavne Rachel z Pratel a dabing u Pratel mi prijde dokonalej :). Nejvic mi v hlave lezi Jan Stastny, ten snad dabuje v kazdym serialu, nechapu jak to stiha?!
Ibbu diky za ten odkaz, mrknu na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
7.4.10 22:34

Jo, Machalka má pravdu..s těma synama..to je divný..Tess má pětiletého klučíka, Nick tříletého..oni nemají dítě spolu??????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.4.10 22:35

Clovek, aha :-D Se Šťastným máš pravdu, taky je snad ve všem :-D

Zkoušela jsem najít nějakou novější fotku Otise, ale nedaří se mi :nevim: Našla jsem akorát tuhle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
7.4.10 22:37

Jo a Alex má asi sedmiletou holčičku..zaujalo mně jméno - Ella Blue - to je krásný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.4.10 22:37

A pak ještě stránky Lisy: http://www.lisachappellmusic.com/

Jonnys, škoda, co? :lol: Určo by to byl velkej fešák nebo fešanda :-D :srdce: Tím teda nemyslím, že by Otis nebo Ronin byli oškliví, ale prostě nejradši bych Bridie a Mylese viděla spolu i v životě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.4.10 22:39

Jo a o Alexovi jsem kdysi četla, že měl právě tu holčičku a zakoukal se do představitelky Fiony a kvůli ní manželku a dcerku opustil :-( S Fionou ale nezůstal, poslední co jsem četla, že chodil s Petou Wilson (Brutální Nikitou) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
7.4.10 22:42

Jasná věc, měli se dát dohromady a nechat herectví a farmařit..
Už jste si někdo poslechl Lisu? Pěkně zpívá, co? Taková pohodička..
Tess je fakt krásná..taková typická „žena slunce“..
Teda i Lisa Chappel je moc krásná na fotkách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí