Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aghat, já právě jen vím, že s Robem nafingují smrt a tím tam vlastně skončí
a to tam bude teda ještě KAte, páč bude na pohřbu … no a kdo jiný tam bude? už z těch starých akorát Alex a staronová akorát Steevie ne ![]()
uvidíme, jak píšeš, MAchalka (nebo někdo kdo to viděl a pamatuje si) to rozštípne ![]()
Holky dekuji dekuji, ze jste se dneska takhle rozpovidaly, hned jsem v obraze. Jonnys diky za tak podrobny popis! Koukam, ze jsem propasla dva dost dulezity dily
. Uz to vidim, ze zitra se tam vubec nic dit nebude. Ten Daveuv bracha tam zustal, bude tam pobyvat dyl?
DAveuv brácha na konci odjížděl..jen poslal něco Kate, to už nevím, co to bylo, protože už jsem moc nedávala pozor..a Dave s ní mluvil o Patrickovi a všechno jí vysvětlil, tak už se na něj nezlobila..
Jonnys, super popis, neměla jsem na koukání klid, tak jsi mi aspoň doplnila některé momentky
Proto si ten Alex připadal jako starý a nudný - to vyprovokoval ten pohled od Nicka, jo?
Tak flashforward
: napřed zmizí Meg kvůli té knížce (což už bude asi tak za 2, 3 díly)… pak ji Jodi za čas přivede zpátky, mezitím odjede Matt jinam opět do ochrany svědků, pak se Meg s Terrym vezmou a odjedou že budou cestovat po světě. Až za čas se Matt vrátí z ochrany svědků, bude muset o Jodi trochu bojovat, vybojuje ji, jenže pak bude muset zas do ochrany svědků, tak Jodi odejde s ním (= nafingovaná smrt Jodi a Matta, kdy se na chvilku vrátí Meg jako na pohřeb). Pak se Jodi a Meg objeví až v úplně posledním díle McLeodek.
Kate pak odejde ze seriálu v průběhu osmé série. Jo a Patrick se zanedlouho zase vrátí
A nafurt, takže komu z vás se líbí, můžete se těšit ![]()
Děvčátka moje milá...... Vůbec nám celý den nešla ČT1
Zapli to až teď na závěrečné titulky.....
![]()
Pěkně prosím… povíte mi, co se dělo..??
Toz zeny ja se toho popisu chopim
. Takze vse se tocilo hlavne okolo Jodi neb mela narozeniny. Prisla ji nejaka posta, korale od taty a dopis od pravniku, ze ji Jack McLeod zanechal sverenecky fond a na nem 1000dolaru. Byla nadsena, vzpominala na Jacka jak spolu jeli na nejakou oslavu kdyz byla mala, ona byla jako princezna, on ji udelal korunu. No Meg z toho byla uplne hotova, navic do ni porad sila Stevie a Meg ji porad tvrdila, ze to nic neznamena, ze se Jodi nikdy nic nedozvi, atd., atd…Dalsi zapletkou byl Dave a jeho praktikantka, takova uvedomela ambiciozni pipinka, vubec se mi nelibila. Do vseho se hrozne hrnula, urcovala sama diagnozy zvirat, sama je chtela lecit a pekne to Daveovi pohnojila u Harryho. Tridili ovce na jatka, byl tam nejaky hrozny spech, Harry porad Dave prudil, ze nestihaj, holka byla akcni a jedny ovci pichla penicilin coz bylo spatne, jelikoz kdyz jdou ovce na porazku tak nesmej v sobe nic mit, takze zase vsechny ovce probirali znovu a hledali tu ockovanou, ona byla ockovana proti nejaky chorobe, sorry zapomnela jsem nazev. No nicmene Harry zuril, Dave se s holkou pohadal, mela byt u nej tyden na praxi a po prvnim dnu vypadla. Ale vratme se k Jodi, tam zatim Meg rozjizdela akci jak zabranit tomu, aby si Jodi jela pro ty penize, bala se, ze u toho bude nejaky vysvetlujici dopis, tak to zkamuflovala a dala Jodi svych tisic dolaru, jakoze ji ty prachy vyzvedla a myslela si, ze je to vyresene. Meg a holky chystaly Jodi oslavu na DR, vsechno uz bylo nachystane, vsichni taky, bylo tam spousta lidi a volali pravnici, ze v dopise byla chyba a ten fond ze je na sto tisic dolaru. No tak to Jodi dostalo, priritila se na svou oslavu a pekne to na Meg pred vsema vybalila, proc ji dal Jack tolik penez, proc ji platil skolu, proc to a to a tak musela Meg s pravdou ven, ze si myslel, ze je jeho dcera, Jodi se zeptala jestli je to pravda a Meg ji rekla ze nevi. Jodi utekla, Meg za ni uplne silena, Jodi skocila na neosedlaneho kone, v slzach ujizdela pryc, Meg byla vyrizena, prisla za ni Stevie, bylo videt jak strasne ji rozumi. No a Jodi samozrejme nahodou dojela do mist kde neco delal Rob a plakala u nej v naruci a tim to skoncilo. NO zase dojak jak blazen. Mozna pisu chaoticky, mozna jsem neco vynechala, ale ja to vic detailne asi nezvladnu a sem tam mi taky neco utece, tak se nezlobte.
Clovek, dík dík, já to taky dneska neviděla, bylo krásně a tak jsme si udělali výlet, dcerka měla včera 2.narozeniny, tak jakoby na malou oslavičku..udělala jsem sváču a tak..pěkný…
Super popis..já na to snad jdu kouknout..ikdyž radši bych měla něco dělat..
Mooooc díky za skvělý popis..... Šlo mi to před očima jak film… Fakt moc díky… ![]()
Já to dneska taky neviděla, Clovek, díky za popis
A ta Catriona Davea už osočila nebo to bude až příště? Tu dívčinu si pamatuju, mně byla od pohledu taková nesympatická, štětkoidní typ
Takže zítra to bude s Jodi pokračovat - to už uvidím, se těším na to drámo ![]()
Holky, díky za dnešní i včerejší díl, zítra snad už koukám, aspoň nevím o ničem, co by mi zabránilo. ![]()
Machalko ty mas fakt pamatovaka, ja na to jeji jmeno uplne zapomnela. Jj Catriona. Ono to s ni bude mit jeste nejakou dohru? Mne to vcera misty utikalo, ale jen vim, ze se proste na zaver chytli, teda oni si asi uplne nesedl od samyho zacatku a ta jejich zaverecna hadka mi bohuzel unikla, bylo to kvuli te ovci,pak proste odjela, takze uplne nevim co vse mu rekla. Ale Harry ma na Dave pifku uz delsi dobu bych rekla, tohle byla voda na jeho mlejn. No doufam, ze to dnes uvidim, kdyztak budete holky popisovat, ju
.
Já bych jenom dodala k tomu popisu, že Alex měl jít dělat nějakej rozhovor do rádia a Harry to hodil na Roba. Jenže tam chtěli i fotky no a Rob je přeci v tom programu na ochranu svědků, tak to nepřicházelo v úvahu. Tak se z toho Rob nakonec tak šikovně vykroutil a šel tam Alex.
A já to dneska asi neuvidím, tak moc prosím o popis.