Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alex zavolal matkám, že je Rose v pořádku, Rose naštvaně odcházela, že se k nim nevrátí, Alex jí říkal, že nemusí, vysvětlil jí, že jí rozumí a proč a řekl jí, ať to ze sebe vykřičí, že to tak dělal, když zjistil, že táta není jeho táta, takže šli na pastvinu a křičeli tam spolu, Rose křičela „lhářky“.
Pak se vrátila naštvaná na DR, se Stevie nechtěla mluvit, zavřela před ní dveře a nechala si to vysvětlit od Michelle, pak řekla, že chce jet pryč, takže odjely, Stevie se snažila jí říct, jak ji má ráda, citovala jí dopis, který jí kdysi psala na vysvětlenou (spálila ho, když jí Michelle znovu řekla, že si nepřeje, aby to Rose věděla). Rose odjela bez rozloučení se Stevie, Stevie tam stála zlomená, nešťastná, byli tam s ní holky a říkaly jí, že se Rose vrátí.
A ještě tam byl záběr do auta na Rose, byla uslzená a holky, řekněte, jak to přišlo vám, mně se zdálo, jakoby jí bylo trochu líto, že odjíždí a nechává Stevie takhle, jako by jí docházelo, že nedělá správně, ale vztek je silnější než ona, takže jen smutně a naštvaně koukala.
Eviah jsi zlata, diky moc!!!!! Tak to jsem zvedava jak to dopadne, ona nam to jiste Machalka praskne
. To to bude mit urcite zitra nejakou dohru a ja to zase neuvidim. Mcleodky moje prosim pisnete zitra oc tam slo, predem diky, vas nejvdecnejsi clovek ![]()
Ahojte,
Já to dneska celé neviděla, ale celkem si to pamatuju.
Eviah, super popsané
Ten začátek jsem viděla - Drovers a Killarney vezli společně asi část těch a část těch krav a původně měla jet Jodi s Alexem. Jenže když došla k autu, vylezl z něj Rob, prej změna plánu a Jodi byla zaražená, že má jet zrovna s ním. Ptala se Kate, jestli nejede ona a že ne, že má za úkol cosi kvůli těm kravám - náhradním matkám. A rýpla si do ní, že furt chtěla o Robovi něco vědět, tak teď má možnost ho vyzpovídat
Tak teda Jodi s Mattem vyrazila a po cestě do auta už začala špičkovat, proč jako bude řídit on a že jí otevřel dveře od auťáku a že se chtěl sám podívat do mapy místo aby řekl jí…
Clovek, asi tě zklamu, buď si to pamatuju blbě nebo jsem některej díl pak neviděla, ale tímhle to hasne. Byla tam myslím pak zmínka, že se Stevie snažila Rose aspoň dovolat, ale nic a pak zničehonic Rose za ní dojela a jakoby se nechumelilo. Tak nevím, jestli si to někdy opravdu vyříkaly a ujasnily, nebo jsem to já jenom neviděla
No každopádně to mezi nima bude dobré a Rose se tam ještě mockrát objeví ![]()
Ahoj holky, tak jsem to viděla..no, byl to cíťa díl..zjistila jsem, že jsem tenhle díl viděla, když jsem namátkově jednou něco stáhla, ale bylo to v angličtině, tak jsem nepochytila všechno a moc jsem nevěděla o co jde…
Dneska jsem koukla i na další (zítřejší) díl, no, byl o moc lepší, než ten dnešní…ale o tom až zítra ![]()
Jo, předbíhám,myslela jsem si, že to dneska neuvidim, měli jsme jet na výlet, ale prší, tak budu koukat…znova ![]()
holky tak taky koukám, je to dneska taky pěkný - a opět smutný ![]()
Jojo, aspoň jsme se něco dověděly o Daveovi..taky to neměl jednoduchý…chudáček..
Tak: Stevie, Jodi a Kate našli mrtvé jehně, uvažovaly, co jej mohlo napadnout. Pak viděly letadlo a odsud vyskočil parašutista, jely k němu na koni a Kate tam byla první a vlezla pod padák a našla ho tam, jak odpočívá
Pak se dověděly, že se jedná o Patricka, Daveova bratra..docela sympaťák a řekla bych, že byl Davevovi i docela podobný..vybrali stejné typy (ikdyž podle mně, na Dave nikdo nemá ![]()
Přišel pohled od Nicka, že chodí na tango a prostě si úžívá a Alex, že by to taky bral a DAve vyprávěl o bráchovi, že pro něj zrovna jede a že je taky dobrodruh..ale moc nebyl rád, když ho viděl..za to Kate, ta byla v sedmém nebi z Patricka..hned si padli do oka a scházeli se, on za ní jezdil a povídali si..Jodi si chtěla změnit jméno, tak to pořád probírala s Robem, který jí pak domluvil, že kdyby změnila jméno, tak ztratí i sebe samu, tak si to potom rozmyslela…zatím Stevie s Alexem pásli po tom, co jim zabíjí jehňata…dokonce i přespávali a hlídali jehňata a povídali si a láska je zřejmá (aspoň ze strany Stevie, Alex to asi umí dobře skrývat..), ráno se šla Stevie vyčůrat a málem jí napadl vlk, ale Alex ho zastřelil, tak přišli na to, kdo likviduje ta jehňata..
Kate se koupala s Patrickem v nádrži a líbali se, jestli bylo něco víc, tak mi to uniklo, pak jsem jen zaznamenala, že stáli u motorky a loučili se, ale asi nic nebylo…Ale Kate v tom viděla asi perspektivní vztah, tak se zdála být docela šťastná..
Zatím Patrick s Davem probírali dětství a otce, který měl zrovna výročí smrti..Dave o tom nerad mluví, protože otec se zastřelil, když čistil zbraň..teda takhle to ví Patrick, ale Dave ví, že otec spáchal sebevraždu, protože ho při tom viděl a byl z toho zklamaný a taky si asi vyčítal, že ho nezastavil, proto o tom nerad mluvil…jejich otec měl maniodepresivní psychózu, což je dědičné a Patrick to asi taky má, Dave u něj našel léky a odpovídá tomu i to jeho chování..ale Patrick se to snažil Daveovi vymluvit, ale nakonec se mu k tomu přiznal a slíbil, že zajde k doktorovi a že už nebude riskovat a popovídali i o tátovi..tomuhle předcházelo takové fiasko s Kate. Patrick jí vzal na projížďku na motorce a jel strašně rychle a Kate ho prosila, aby zastavil, ale on jel pořád hrozně rychle a riskoval..viděli je při tom Dave, Alex a Stevie a chlapi skočili do auta a jeli za nimi a zastavili toho blázna a Kate byla úplně paf a brečela a křičela na něj, že je mohl zabít a prostě byla v šoku z té jízdy a pak právě v téhle vypjaté situaci, když už zůstal Dave s Patrickem sám, tak si to konečně vyříkali…
Alex se ptal Stevie, jestli už se ozvala Rose, tak prý ještě ne a Alex říkal, že se neozve, ale že spíš přijede a Stevie to potěšilo…
To je asi tak všechno…kdyžtak mně doplňte..díky
Jonnys, úplně vyčerpávající ![]()
bylo fajn, že ukázali i Daveův život
ale už je to pomalu jak jiný seriál - já pořád přemýšlím, kdy zmizí Jodi s Robem … to odejde současně i Meg?
já měla dneska klídek páč malá chrupala v kočárku ale jinak je to s ní těžký koukat na telku - zrovna trénuje lezení atd a vyžaduje u toho naší pozornost
teď tu na mě zrovna hejhuluje a u toho zvedá prdelku a ryje nosíkem o zem ![]()
Ahoj holky,
pár dní jsem byla mimo, ale už jsem zpět. Včera jsem taky neviděla, zásadní díl, opět, já vás tu nemít, tak nevím, co budu dělat. ![]()
Dneska to bylo moc pěkný, Patrik je taky hezkej kluk a konečně jsme se dozvěděli i něco o Davovi a jeho rodině. A kooonečně se i Kate mohla trochu odvázat
Moc jsem jí to přála. Až na tu motorku, to bych rozdejchávala asi dlouho. A mezi Alexem a Stevie to pořád tak hezky jiskří, mi přijde…
A Rob už se taky začíná Jodi trochu otevírat.
Musím si vychytat ten včerejší díl, byl asi dost zásadní a taky jsem se dlouho těšila, jak se Rose dozví, že Stevie je její máma, a teď o to přijdu. ![]()
Ibbu - já myslím, že Jodi tam vydrží nejdýl ze všech postav, co známe. Ale Machalka to bude asi vědět přesněji.