Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
24.3.10 08:01

díky díky za popis, ještě v noci jsem díl skoukla a byl pěknej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.3.10 13:00

No McLeodky, vy jste snad prestaly koukat :-) . Ja si jdu uvarit kavicku a uz se tesim co bude dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
25.3.10 13:34

Neboj, taky popíjím kávičku a koukám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.3.10 13:39

Taky koukám, málem jsem nestihla, protože hned po školce jsme byli na návštěvě.....takže kávičku už mám za sebou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
25.3.10 13:43

Harry se chová podobně debilně jako tenkrát Liz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
25.3.10 13:50

A Rob by se měl víc smát..sluší mu to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.3.10 14:16

Jonnys - máš pravdu, Robovi úsměv sluší :wink:
Dneska to byla taková romantika, mezi Stevie a Alexem…chjo, už aby byli spolu, moc jim to sluší. Trochu mi to připomnělo, jak Nick zachraňoval Tess z toho sila se zrním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
25.3.10 14:25

Myslím si, že tento seriál je jeden z The best, žádné střílečky, zbraně, násilý tak, jako v těch amerických hnusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
25.3.10 14:28

Ahoj Yvonne, přesně tak…občas je tam akční scéna, ale spíš typu někdo někam zapadne nebo někde uvízne a druhej (většinou, ten, co ho tajně miluje) ho vysvobodí :-)
Dneska dobrý, romantika, akce…nenudila jsem se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.3.10 14:41

Moc pěknej díl, na Meg už kouká kostlivec ze skříně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.3.10 15:08

no zrovna jsem si rikala, ze harry dela to sami co kdysi liz, oni se tam vubec dost casto veci jakoby opakuji, co by taky porad vymysleli. byl to hezky dil. jsem rada, ze je tam meg. machalko to tam bude do te doby nez vyjde najevo, ze jodi je mcleodova? to uz bude asi brzo ne? to vypadalo, ze stevie neco tusi.
co my ale budem delat az nam to skonci? ja si vzdy oblibim nejaky serial, pak to skonci a ja jsem par dni uplne nesva, ze uz to nedavaj. akorat mne mrzi, ze tess je porad ve znelce a nick uz ne, neni ani na konci jak tam vsichni stojej, treba meg je tam s nima porad, ikdyz uz neni ve znelce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.3.10 15:38

Clovek, jj bude to už brzo. A Stevie to tuší… trochu se to zamotá v tom, že zrovna ona bude chtít říct své dceři pravdu, kdežto Meg to Jodi bude chtít tajit - taky zajímavá zápletka :wink: Ale za chvíli nám Meg odjede, jak vyjde ta její knížka Gift :-(
Pak zmizí ze znělky a nahradí ji Moira. Nick už ve znělce není, bo už bude jen v asi dvou dílech, jak odjedou nadobro do Argentiny, tak z ní zmizí i Tess :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.3.10 16:06

Mně je vždycky tak líto, když někdo v tom seriálu skončí :cry: Hlavně mé oblíbené postavy…Je to smutný, jak to Machalko píšeš…chjo. A já si to stejně budu pouštět pořád dokola, tak mi to nikdy neskončí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.10 16:09

Ještě , že vás tu děvčata mám, když pár dílů nestihnu… juknu za vámi… a mám jasno… ;-)
Díky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.3.10 17:45

Ty odchody hercu jsou fakt smutny, tezko si zvykam na novy lidi, ikdyz ted uz jsem trebas na stevie zvykla docela dost, zajimavy, ze takova kate mi nevadila od zacatku, ale u stevie to trvalo nez jsem ji zacala mit rada. No aspon, ze ted o ty tess mluvej, jenze pak uz ani nebudou a to je uplnej konec :(.

Holky, prosim prosim zitra neuvidim tak mi to pak shrnte, predem dik, vim, ze je na vas spoleh :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí