Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
26.3.10 21:09

Holky, to jsem si tak pamatovala, že jsem to psala chvíli po skončení :mrgreen: Teď už bych to tak dohromady asi nedala… Ale je vidět, že na tomhle seriálu prostě ulítávám - když mě malá nechá se v klidu dívat, tak to fakt doslova hltám očima :oops:
Super nápad - studijní předmět McLeodovy dcery :palec: Tak kvůli němu bych se klidně vrátila do školy :lol: Určo by byla součástí i exkurze na Drovers :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.10 21:53

Holky, tak jsem skoukla dnešní díl a musím říct, že Sandra byla přesvědčivá :cry:
Dojemný byl i Rob se Charlotkou…škoda jen, že Charlotku dabuje dopsělá ženská, jako je tomu většinou a vydává infantilní zvuky a to je děsný..jinak takhle večer, když mám klid a naliju si vínko a nemusím pořád běhat k oknu a hlídat, jestli ještě malá spí, tak si to opravdu užívám..takovej parádní večerníček :-)
Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.10 22:29

Jo, všimly jste si taky, že Sandru už splaskla? Už jí to zase sluší..nemůžu si pomoct, ale mně se docela líbí..ať je jakkoliv jedovatá mrcha, tak nemůžu říct, že by byla ošklivá, jen se někdy tak zvláštně šklebí..ale zrovna dneska jí to seklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.3.10 08:26

Jonnys, tak mně se Sandra jako ženská líbí, jako žádná echt krasavice to není, ale ošklivka rozhodně ne :-D A mrchu umí hrát skvěle :mrgreen:

Včera večer se mi před spaním ještě mihly před očima McLeodky a zapomněla jsem ještě jeden moment z včerejšího dílu - Jodi si nechala od Moiry vytvořit osobní horoskop, ale nějak jí to tam nesedí s tátou, bo podle horoskopu ji měl hodně ovlivňovat (což se o Kevinovi říct nedá :twisted: ), tak říkala Meg, jestli může Moiře říct kdy se táta přesně narodil. Meg jen plácla cosi, že na horoskopy nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.3.10 10:04

Jojo, už se nad Meginým a Jackovým románkem „stahují mračna“.
Jak na to koukám na notebooku a mám to blízko, tak se mi všichni zdají takoví hezčí než zdálky na televizi.. :-) Pozoruju jako mají pleť a obočí a všichni mají krásný zuby..teda zubů jsem si všimla dávno, jak je mají krásně bílé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.3.10 11:23

Jo jo ty zuby tam maj vetsinou ukazkovy. Jeste si vzpominam, ze mne hrozne fascinovali Clairiny modry oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.3.10 09:44

Ano, její oči mě taky fascinovaly.
Krásné bílé zuby mají snad všichni herci na západ od nás, jako by to byla podmínka úspěchu. :mrgreen: Já bych na to asi neměla odvahu nechat si je všechny předělat, brr, i když by se mi to líbilo. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.3.10 14:16

ahoj holky, dneska byl super díl…už jsem se těšila, že Stevie to řekne Rose..Rose byla docela v pohodě, narozdíl od minulé návštěvy, že jo?
A Jodi..to je kapitola sama o sobě, ta tam nebýt, tak je snad nuda..
No, a Dave, ten je nejlepší.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.3.10 14:17

Ahoj holky, to to bylo dneska smutny, chudak Stevie. Ale asi to tak je lepsi,ale je to hrozna situace :(. Akorat jsem teda nepochopila proc ta Rosa znova ke koni lezla, co si tim holka chtela dokazat? Je teda pekne palicata.
Jodi a Rob super, docela jsem se pobavila. Uz ale dost postradam Tess, ani snad ne tolik toho Nicka jak jsem si puvodne myslela, Tess tam proste hodne chybi, jsem rada, ze o ni aspon jeste porad mluvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.3.10 14:18

Jo jo Jonys, Dave je super, ten to vzdycky rozsekne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.3.10 15:03

Ahoj holky, taky mi bylo Stevie líto, ovšem bylo mi líto i její adoptivní mámy, protože když si představím, že dostanu miminko, starám se o něj, mám ho moc ráda, vychovávám ho celých 15 let a pak je možné, že mě opustí poté, co se dozví pravdu… toho se určitě Michelle bojí nejvíc. Sice souhlasím se Stevie, že by to Rose měly říct, ale chápu obě.
Jodi dneska super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
29.3.10 15:50

kuk holky

tak dneska jsem to viděla ke konci a přidávám se k vám, že mi bylo hodně líto Steevie … ale co se stalo nejde odestát a osobně si myslím že je to asi takhle lepší :nevim:

ale zas nevím - proč Steevie malou nevychovávala sama?

a u té podprsenkové scény jsme se taky dost pobavila - Rob věděl co si o něm holky myslí, že je gay?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.3.10 16:13

Ibbu Rob to vedel, protoze mu to praskl Dave s Alexem, usili to na Jodi schvalne, podle mne i ta zavada auta byla nahrana.

Stevie mi bylo moc lito, ale to je tak tezka situace, jak se rozhodnout spravne, myslim, ze kazdy reseni Rose vlastne ublizi. Jako predstava byt v kuzi te Michelle to musi byt taky hrozny,podle mne ji to meli rict uz driv, cim pak bude starsi tim hur se s tim vyrovna. Machalko dozvi se to nebo ne, netusis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
29.3.10 16:27

Ahojte,
Na dnešní díl jsem neměla klid, ale něco jsem snad pochytila :-D
S Rose mlátí puberta, připadá si nejchytřejší apod., tak proto lezla k tomu koňovi :-D
Stevie bylo 15, když se Rose narodila. Rodiče ji vyhodili z domu. Starala se o ni tuším pár měsíců a pak víceméně její rodiče rozhodli za Stevie, že bude lepší, když se o Rose postará Michelle. Jako chápu Michelle teď v tom, že vlastní dítě nemá a mít nebude a tak nechce o Rose přijít. Ale mně to připadne od ní sobecký (hlavně že vyčítá sobeckost Stevie)… Rose by podle mě měla vědět pravdu a teď už čím dřív, tím líp, bo s každým dalším rokem to bude jen a jen horší. Aspoň tak bych to cítila já bejt na jejím místě. Ale nebojte, Rose se pravdu dozví zítra :wink: A pár dílů po tom budem řešit něco podobného - s Jodi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.3.10 16:31

Machalko diky! Ty jo a ja to zitra asi neuvidim, no co budu delat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie